Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin Buildi

BOBAFETT

Öne çıkan mesajlar

Karakteri başkasının degil kendi zevkine göre yaşarak ögrenerek oluştur.Level 10 olunca talentslar açılacak o zaman burdan çözersin. http://www.thottbot.com/?c=Paladin Çünkü ben öyle yaptım palayı çözersin zor birşey yok..Temel özellikler yani aura vs acılıyo 10 a kadar sonrada talenstlarını ayarlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili bobafett oyunda şu ana kadar gördüğüm kadarı ile çoğu paladin damage priority istiyor.Yani aslında bu ben warrior istiyorum ama heali ressurrection ıda olsun demek.Bunun için sana tavsiyem Seal Of Command adlı büyüye büyük önem vermen çünkü bu bana göre paladinin en güçlü damage özelliği.Diğer yandan yüksek level instance lara gitme zamanın geldiğinde senden tank warriorun back upı olmanı ve heal olayınada katılmanı isteyecekler bu yüzden restoration tarafınada ağırlık vermen senin açından ileriye yönelik iyi bir adım olur.

Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Battalgazi, 29 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Sevgili bobafett oyunda şu ana kadar gördüğüm kadarı ile çoğu paladin damage priority istiyor.Yani aslında bu ben warrior istiyorum ama heali ressurrection ıda olsun demek.Bunun için sana tavsiyem Seal Of Command adlı büyüye büyük önem vermen çünkü bu bana göre paladinin en güçlü damage özelliği.Diğer yandan yüksek level instance lara gitme zamanın geldiğinde senden tank warriorun back upı olmanı ve heal olayınada katılmanı isteyecekler bu yüzden restoration tarafınada ağırlık vermen senin açından ileriye yönelik iyi bir adım olur.

Saygılar ve İyi oyunlar

Salun arkadaşlar açıklamalrınız benin kendi talentlerimi kendim yapmam yönünde fakat hiç bir şey bilmediğim için skilleri ve statları nasıl dağıtacağımıda yazarsanız sevinirim yani tank bir paladin için neler lazım anti-spelling lerden hangileri fullenecek, damage anladığım kadarıyla seal of command fakat diğerleri neler olucak özellikle warrior sınıfları ve shaman sınıflarına karşı bir pala yapmak istiyorum forumlardan okuyabildiğim kadarıyla palanın zorlandığı sınıflar bunlar, diğer sınıflarda palalar fazla zorlanmıyor oyüzden bu sınıflara karşı sağlam ve dayanıklılığı yüksek bir pala buildi.
Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili bobafett karakterini geliştirip level atlarken zaten skill ve statlerini dağıtmıyorsun oyunda.Onlar otomatik olarak gelişiyor(statların).Skillerin ise her iki levelda bir kendin gidip para karşılığı trainerdan öğreniyorsun.Yani skillerde onu aldım bunu alamadım gibi birşey yok hepsini alabilirsin.Burada önemli olan "talent tree" ni nasıl hazırlaman gerektiği.Bunun içinde World of Warcraft in official sitesindeki paladin talent tree leri gözden geçirirsen senin açından iyi olur farklı bir kaç yöneliş arasından karar verebilirsin.Aşağıya talent tree linkini koydum buradan kendin hazırlayabilir ve artılarını görmüş olursun.

http://www.worldofwar.net/guides/talents.php

Bu linkte İngilizce olarak gayet güzel açıklamışlar talent konusunu.Eğer İngilizcem yeterli değil dersen bana özel mesajdan ulaş türkçe kaynak bulmanda yardımcı olabilirim.

Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili bobafett iyice araştırıp kendince karışık bir build de yapabilirsin.Ama bence en iyi ve akıllıca olanı başta pek önemseme ve sakın düşük levelda re distribute yapma boşuna para kaybı.Oyunda zaman geçirdikçe ve paladin classinda ilerledikçe kendin için uygun olanları zaten göreceksin.Biraz level aldıktan sonra ve yeterince bilgiye sahip olduğunu düşündüğünde respec yapıp istediğin paladine kavuşabilirsin.

Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior

[Bu mesaj Battalgazi tarafından 29 Haziran 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

warrior'a karşı ancak başkası o warrioru healliyorsa zorlanabilirsin, başka türlü düşünemiyorum.. :)

şamana karşı build yok, her işi en iyi şekilde yaptıkları için zayıf yanları yok. warrior'a, rogue'a veya casterlara karşı özel build oluşturabilirsin ama şaman öyle bir sınıf değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Şamana karşı warriorun tek yapabileceği high end damage li bir silah bulmak ,mortal strike,zamanı gelince critical ardina execute baska turlu kurtulamaz warrior bu da cogu savasta warriordan yana gelmiyor nedense :D[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

diablo'daki gibi genel bir build var ama bunu söyleyip de seni birbirinin aynısı paladin sürüsüne katılmaya teşvik etmek istemiyorum doğrusu..

warrior'un execute uygulamasına mahal verdirmez zaten paladin teketekte, ekipmanlarınız arasında ciddi fark olacak ancak öyle. ama öyleyken bile mesela protection paladinsen warriorun hiç şansı yok, anti-melee build oluyor çünkü. fakat casterlara karşı zayıf bunun bedeli olarak. warriorlar ancak mortal strike ile bir ümide sahipler ama sınıfının özelliklerini iyi kullanan bir paladin teketekte yenilmez onlara karşı. zaten warriora teketekte yenilen sınıf yok gibi nerdeyse, maalesef böyle.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

1 mage kombatı beni kasıyor genelde ıyı olanları yeniyor.Çünkü crit tabanlı shaman olarak dibine girmem lazım oda izin vermiyo tabii iyi olanları..Birde warrıorlar savasırken dikkatlı olmak zorundasın çünkü iyi warrıor gerçekten kısa sürede yüksek dmgler verıyor.Saglam bir warrıor bence kraldır geçen gün 5089 hp gördüm yuh..Yani warrıoru yenemiyen class yok olayına katılmıyorum "ne yaptıgını bileni" bence yıkar..
Sosyal ağlarda paylaş

5089 hp gayet mümkün özellikle pvp ödülü setlerle, ama ona denk pvp ödülü set giyen paladine karşı hiçbirşey yapamaz gene warrior. ancak ciddi ekipman farkı olmalı..

şaman warriora karşı paladinden daha zayıf denebilir ama, mortal strike yemeden heal yapma şansları yok çünkü paladin gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

warriorlar teketekte zayıf ama bg'lerde gayet güçlü mesela çünkü sürekli birileri healliyor onları. pve'de oldukları gibi, hayatta tutulabildikleri zaman gayet güçlüler..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

BG lerde özllikle potion ve heal desteiyle, cidden yıkıcı oluyo Warriorlar, taki birileri sizin canı az kalmış clothier'ları doğradığınızı fark edene kadar, ardından arcane explosionlar, shock'lar rootlar derken yatıyosunuz aşağı shiedl falan kurtarmıyo.

paladin vs warrior zaten butunluyle zamanlama savaşı, unutmayın warrior 10sn de bir pummel atabilir, pummel yaptığınız buyuyu interrupt eder ve o school'un buyulerinin 4 sanie boyunca yapılmasını engeller, paladinin butun heal efetkleri aynı olduğu için yem atmak cok manıklı,cunki buyu efektini gorunce refleks warrior kasılıyo pummel atıcak diye helede berserker stance'da değilse 2 saniye kaybediyo pummel atarken.

hamsting yemiş lucaksınız ama mumkun dolduğunca 7 yardınınd ışına cıkmayın warrior'ın bölece intercept yemezsiniz.

Başta shield one hadn bile girebilrisiniz, bırakın rage sizlıkten biz warriorlar bloodrage'imizi harcıalyım hem dmg alalım hem guzelim bloodrageimiz gitsin en gerekli anda kullanamıyalım (10 dk cooldownı var)

%20nin altına duşmeden heal edin demeye gerek varmı? bunalra dikkat edince aslıdan cokda kasış değil yanlzı shield atmadan önce dotlamayı unutmayın, siz heallernirken biz bandajlara veririz kendimizi hoş olmaz.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

dot? paladinin dotu yok ki.. :)

hamstring yedikçe self-cast blessing of freedom, warrior'un pummelını smiteını boşa harcatmak için de selfcast flash of light, güvenli heal için hammer of justice. blessing of protection var zaten, ister bandajlanır ister holy light kullanır paladin..

zaten 1h + shield prot paladinse anti-melee'dir, crit yiyince %65 block chance ve crusader judgelanmışsa her block 175 holy dmg returned, warrior verediği dmg'den daha fazlasını alıyor her vuruşunda. bir de reckoning var crit yenince free attack. paladinin normal 1h saldırıları da devam ediyor seal of rightheousness'lı.. :) warriorlara karşı heal ihtiyacı bile pek duymuyorum doğrusu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...