HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 evet finalin adi belli oldu (klise laflara gel hehe) ilk mac persembeyi cumaya baglayan gece, san antonio'da[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Go Spurs Go !![signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Forza Spurs!!![signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ahaha ii olmuş gerçekten aslında beklediğim bir final.. bütün arkadaşlarım miami miami dediler bu sene şampiyon ama bir daha anlaşıldı ki bireysellik değil takım oyunu maç kazandırıyor.Zaten takım bilincini taşıyan ve de tam bir takım olmuş 2 takım finalde.Çok güzel maç olacak Tim Duncan olmadan baya zorlanıyorlar ve tim duncan dizlerden hafif sakat ama detroit de biri çıksa diğeri devreye girebiliyor.Belli olmaz kimin alacağı bence.Detroit alırsa çok manyak olur ama 2 sene üst üste yakışır 3. sene yine memoyu alırlar :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 inşallah detroit alır.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Benim için 2. Hayal kırıklığı oldu bu. Ben miami-suns finali izlemek isterdim doğrusu. Çok keyifli olurdu. Bu serinin ne olacağı ise kestirilemez bence çok denk takımlar. Bakalım ne olacak...[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: uncla, 07 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki: inşallah detroit alır. evet inşallah babayı alır :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Detroit geçen sene Lakersı yendi hadi malone sakattı ama eğer bu senede san antonio yenerse tamam bu takım olayı bitirmiş der taparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Finallerimin bittiği gün ilk maç başlıyor acaba NTV vercek mi ?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 10 haziran günü ilk maç 2 gün aralıklarla.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Play off lar başladığından beri böyle kar$ıla$acaklarından emindim ve olduda.Detroit diyorum ama çok yoruldular bakalım ne olacak[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Eveeeeet takımımın karşısına geçen senenin şampiyonu çıktı batı finalindeki gibi uzun bir yorumla karşınızdayım. Hatta daha detaylı yazıcam galiba bu sefer. Okursanız sevinirim şimdi ilk olarak oyuncu oyuncu bakalım: Tony Parker: Formda olduğunu söyleyebiliriz. Perdelemeden çıkıp içeri drive'ları zaten Spurs'ün belki de en büyük hücum silahı bile sayılabilir. Ancak dış atışlarda pek yüzdeli olduğunu söyleyemeyiz. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Parker'ın dış şut soktuğu bir günde Spurs'ün bırakın detroit'e, nba all star 5'ine yenilmesi bile zor. Parker'ın dış şut sokamaması Spurs için çok önemli bir fren olabilir hücumda. Ancak burada bence ofans kadar önemli bir yön de Parker'ın Billups'ı ne kadar iyi tutabileceği. Damon Jones'u bile ezen Billups, fizik olarak Jones'a göre bile zayıf kalan Parker'a karşı post up yapacaktır bolcana. Buradan Detroit extra sayılar üretebilir. Chauncey Billups: Her zaman iyi bir dış tehdit olduğu kadar iyi de drive eder. Ancak bu drive'larına açıkçası ben güvenmem, çok dengesiz girer içeri ve çok sayıda top kaybı yapabilir bu drive'larda. Ayrıca çok güçlü olduğunu belirtmeye gerek yok. Ligdeki her point guard'a karşı post-up oynayabilir. Yukarda belirttiğim gibi bunu Miami serisinde Damon Jones'a karşı denedi ve başarılı da oldu. Savunmada ise Parker'a karşı pek bir üstünlük sağlayacağını sanmıyorum. Parker istediği oyunu sahaya yansıtacaktır Emanuel Ginobili: Spurs'ün patlayan adamı. Ne zaman ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Rakip takım iyi defans yaparken, perdelemeye bile gerek duymadan drive ederek bulduğu extra sayılarla rakibin moralini çökertir. Cezalandırıcı üçlük atar, Parker'a göre daha güvenilir bir dış tehdittir. Defansta da hücum faul yaptırmasıyla ve rakibi zor atışlara zorlamasıyla biliriz. Bu yönüyle Richard Hamilton'ı hayatından bezdirebilir. Ancak işi kolay değil çünkü Hamilton hücum başına 983 tane perdelemeden çıkıyo. Richard Hamilton: Belki de Detroit'in çaktırmasa da en büyük silahı bu adam. 3-5 maç oynamadığı zaman dişlilerin nasıl takıldığını, çalışmadığını gördük. Sahada belki de en çok koşan adam. Çünkü her hücum setinde ister topu almak için ister fake için sürüyle perdelemeden çıkıyor. Sağdan sola, soldan sağa koşuşturup duruyor. Set hücumunda nba'deki belki de en iyi şutörler arasında (cezalandırıcı şutlardan bahsetmiyorum, perdelemeden çıkıp yaratılan şutlardan bahsediyorum). Eskiye oranla gözlemlediğim kadarıyla drive yeteneği de gelişti, şuta kalkamadığı zaman eskiden tıkanıp kalırdı artık içeri drive etmekten korkmuyor. Tabi bütün bu pozitif özelliklerini saydım ancak karşısında da Ginobili olacak. Hamilton'ın defansı da kesinlikle ortalamanın üstünde hatta iyi savunmacılar arasında bile sayabilirim. Hamilton'ın hücumdaki performansı olduğu kadar defansta Ginobili'nin penetrelerine ne kadar karşı koyabileceği de anahtar unsurlardan biri olacaktır bu seride. Bruce Bowen: Tek kelime ile özetleyebilirim: Canavar. Bu adam savunma yapmak için doğmuş ve onun için yaşıyor. Top aldırmak istemediği zaman savunduğu oyuncunun top alması bile 5 kat zorlaşıyor, varın drive etmesini veya şut yüzdesini siz düşünün. Ancak karşısında hemen hemen her takıma karşı match up problemi yaratan Prince olacak. Bowen iyi savunsa da Prince'in SAS'ı ribaundlarda zorlayacağını ve buradan Detroit'e bir avantaj yaratacağını düşünüyorum. Bowen hücumda zaten adeta etkisiz elamandır, bir sürü hücumda eline top bile değmez. Diğer oyuncular sıkıştıklarında topla buluşur veya cezalandırıcı 3'lüğü potaya yollar. Tayshaun Prince: Hemen hemen her rakibe karşı bir üstünlüğü bulunuyor. Small forward mevkiine göre uzun sayılıyor ve kısa olanlara karşı ofansta post up yapıyor. Post up yapamadığı sf'lere karşı hücumda pek fazla efektif olduğunu söylemek zor. Şut deseniz çok sıkışmadıkça atmaz veya cezalandırıcı atışı yapar. Penetre deseniz o da nadir sayılır. Ama yukarda belirttiğim gibi ribaundlarda Bowen'a sağlayacağı üstünlük ufak bir kilit nokta olabilir seride. Tim Duncan: İşte taptığım adam, takımın gerçekten %50'si. Savunmada da hücumda da herşey bu kadar basit gösterilmez ki kardeşim. San Antonio'nun defansta oyun sistemi tamamen 2 uzununa ve özellikle de bu adama bağlı. Drive eden kısalara karşı korku salıyor ve çok iyi yardıma gidiyor. Ayrıca kendisine 2'li sıkıştırmalar yapıldığında pas yeteneği sayesinde San Antonio kolaylıkla boş şutörü buluyor. Gerçi Detroit Shaq'te olduğu gibi mümkün olduğunca tek kişi (büyük ihtimalle B. Wallace) ile savunacaktır kendisini. Zaten bu adam hakkında çok fazla yazı yazmaya gerek yok, tek kelime yeterli: Dominant Ben Wallace: Defansın babası hücum kalası olarak bilinir. Ancak Kaan Kural'ın da belirttiği gibi bir Bruce Bowen gibi 1w1 savunması çok çok iyi değildir. Buna rağmen Tim Duncan'ı o tutacaktır. Rasheed savunmada eksik kalabiliyor diye düşünüyorum. Ofansta da ancak Duncan Billups'ın drive'larına yardıma gidince asistler sonucu boş smaçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 her sonuca gebe bi seri umarım detroit alır :) süper maçlar izleyeceğimizse kesin.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eline saglık sabo spurs alır...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 SPURS 4-0 almazsa OMFG[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Spurs 4-0 alsın bende bi daha nba seyretmem :)[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: sostizm, 07 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Ben miami-suns finali izlemek isterdim doğrusu. Çok keyifli olurdu. En keyifli final miami-phonix finali olurdu bence...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bence Detroit.Nedeninide hemen açıklıyim.Final serisi 2-3-2 gibi saçma bi düzende oynancak.Yani detroit evinde 3 maç üst üste oynıacak.Ondan evvel olası bi galibiyette çok şanslı olrlar bence ki detroit deplasmanlarda gayet başarılı olduğu düşünülürse..Eğer 2-2-1-1-1 şeklinde olsa kesinlikle spurs derdim sabo nun açıkladığı nedenlerden dolayı ama böyle olunca detroit bana daha yakın geliyor.[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oha, nedir o 3 maç üst üste ya...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ama detroit kac senedir spurs un sahasinda mac kazanamadi onu da hesaba kat:tebrikz:[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: treadors, 08 Haziran 2005 11:24 tarihinde demiş ki: SPURS 4-0 almazsa OMFG OMFG..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 spurs'de daha fazla dinlendi ya off inşallah alamazlar.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben bu dinlenme olayının pek olduğuna inanmıyorum.Miami'de dinlenmişti detroite karşı ama ilk maçtan kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 2-3-2 saçmalığı ile detroit alır gibi.bide ilk maç ayın kaçında?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakblanco Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bana kalırsa Spurs, Pistons u yener...Nba sezonu başlangıcında Spurs-Heat finali tahmininde bulunmuştum ama tutmadı neyseki NBA iddaa yok türkiyede :) Ginobili ve Duncan kupa sevinci yaşar banko Spurs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar