Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Delirdim sizlerle deliliğimi paylaşmak istedim. (Tehlikeli bi cümle kurdum. Bi yanlış yazsam bi daha foruma adım atamazdım şerefsizim) Bu Hop Goblin denen yaratığı ne diye ufacık minicik yaratmışlar ya. Az önce ufak tefek bişi gördüm. "Üflesem ölür lan bu" dedim. Şerefsiz 120.000exp kaybettirdi... Meğer hop goblinmiş. Birde hızlı koşuyoki namussuz. Madem 71 level bi yaratık yaratıosun, ne b*k yemeye goblin yapıosun. Kobold a benziyo uzaktan. :([signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 O ne abi,ilk defa duydum,nerede spawn oldu?
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kalluga[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu sırada bende ilk defa duydum. Öldükten sonra partideki bir arkadaş söyledi. "Bana çarpan kamyonun plakasını aldınızmı?" dedim, "Hop Goblin'di o" dedi.. Onun yalancısıyım. Ama ilk defa böyle hızlı koşan bi NPC gördüm. Daha önce hiç görmediğim bi goblindi yani. Canımı kurtarıcam diye üstte isminede bakamadım. Zaten 2 vuruşta indirdi aşşa.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 sadece zuahuahuh :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 "/town" yazıp kaçayım dedim. "/town" yazdım kaldım... Entera basamadım...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 o zaman bir daha sadece zuahzauzhauhz :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
demirhanXXL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi ben lvl 56 warriorla afedersin yırttım walla almak için onu manyak canı var zehiriyle vuruşu bi hızlanıyor canın hemn dibe iniyor derim lvl 60 olmadan hiç ellemeyin bir de priest lasım tabi
demirhanXXL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya hell abyssde de var ondan 2 tane 11. katta yanlış hatırlamıyorsam
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kalluga da mı? alla alla ben nıe hıc rastlamadım nese sunu solıım lvl 55+ assasın rahat alıo emın olun :D buyutmeyın o kdr[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hell abyss te bunlardan var Fatih.Hatta +9 takılar bunlardan cıkıyor.HOBGOBLIN dir adı.İstersen gidip gorebılırsın.Kolay kolay olduremessin.
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 fatih abi sen birde priesttisn ne işine hop goblin mop goblin :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 fatıh ın mazıde bı de mage ı vardı paper queen dıe onnşla denemıs herhalde tabıı o zmnlar lıvely dah yoktu oyunda:P[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hımm lively ne zaman çıktı kaç zamanda kastı lvl 60 lara ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yaklasık 1 ay max ama tam da bılmıom fatıh adah ıı bılır[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 la ben kestim ondan 3-4 tane hiç bi halt cıkmadı.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ben USKO resmi sitesinde gördüm hopgoblinimizi..Ama rastalamadım kallugada bir defa bile...
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 lvl 54 mage ile çok rahat aldım hob'u.. hoplattım şerefsizim :) ama 2 kere pot kullandım o ayrı :D bide spell vardı :)[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Mage * Ice / Light LvL : 5x Clan : Nosferatu
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aha aynen iºte. ben pot kullanmamıºtım. swift vardı. lvl 55ti. abysste de kesiyom bazen bi halt cıkmıyo[signature][hline]deli büyücü geri döndü
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hop gob kolay be abi o kadarda diil yani en azından helldekiler kolay.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Taaaa aralık ayındaki başlık bu. Nereden buldunuzda çıkarttınız :D O sıralarda hell abyss yoktu ve hopgoblin boss gibi belli aralıklarla kalluga da spawn olurdu.. O sıralar yazmıştım bu yazıyı.. :D Bu sırada Lively'i 3 haftada kastım..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Oha harbiden aralık ayındaki topicmiş.Birileşi bişey soylemeye çalışıyo herhalde.Yokha ne diye kurcalasın. Hımm acaba bende geliştim hop goblin gibi hoplatırım gibisinden. İlginç araştırma konusu.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: NeroWarden, 30 Haziran 2005 16:35 tarihinde demiş ki: Oha harbiden aralık ayındaki topicmiş.Birileşi bişey soylemeye çalışıyo herhalde.Yokha ne diye kurcalasın. Hımm acaba bende geliştim hop goblin gibi hoplatırım gibisinden. İlginç araştırma konusu. Hiç bişe anlamadım :-?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
wsadad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ahaha demirhan eski haltlarını karıştırıyo fatih bence bişi ima ediyo :D
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Eğer bişi ima ediosa ben salaklaştım demekki. İma etmeye çalıştığı şeyi anlayamadım :-? :horace:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Öne çıkan mesajlar