black_angel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bunu hisettiğim için yazdım sadece hissetim düşündüm ve yazdım uğraşı istemedi dygularım bunlar söyleyin aşk mı bu? içimde garip bir duygu var,seni düşünüyorum seni düşünüyorum, içim sımsıcak oluyor içim sımsıcak oldukça, üşüyorum üşüdükçe mantığım yok oluyor mantığım gidince yerine duygular kalıyor duygular kalıyor, acı çekiyorum acı çekiyorum çünkü seni özlüyorum acı çektikçe ilacımı arıyorum ama ulaşamıyorum çünkü çok uzakta işte o an ölesim geliyor ama ölürsem seni göremeteceğimi biliyorum bekliyorum çaresizce bekledikçe acı çekiyorum işte o an düşünüyorum seni ve suratın kafamda belirlendiği anda iyileşiyorum bir gülümseme yer alıyor suratımda yalancı bir gülümseme bu, gözlerim dolu aslında sen,tek ilacım, uzaktasın duygularımla başbaşa kaldım yalnızım... ismini mırıldanıyorum,ismindeki her harf beni heyecanlandırıyor düşünüyorumda beni, yalnızlığın bu karanlık odasından alacak mısın diye bekliyorum ve beklerken hatırlıyorum; çok uzaktasın... ve acı çekmeye devam ediyorum.. gözlerimle yaşlarla.....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik....
assyra Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet kesinlikle ask... dipnot: siir uzerinde biraz calisirsan mukemmel olabilir:) tebrikler
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ı ıh bu bir şiir aşk ise bir hormon bu aşk mı diye sorabiiliyorsan değildir zaten.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 helal olsun[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kesinlikle ask degil. Yalniş anlamani istemem ama biraz acizlikmiş gibi geldi. Eger gerekten asik isen boyle seyler yazmassin karisik duygular . İç içe gecmis daha cok bir telafi arayisi var. Neyin telafisi bilmiyorum ama sanirim daha cok kişi ile tanisman sart! Ufak bi bunalim belirtisi. Yakinda dusundugun kişi bile bu duygulari bastiramayacak ve sen bir girdap da bulacaksin kendini senin dusundugun kişinin dusuncesel imgesinden baskasi işine yaramayacak. DUsundugun kişi bile. Cabucak kendini toparlaman dilegiyle...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben mutluyum aslında bunlar hissettiklerim ve hissettiklerimi yağmur yağarken yazınca böyle olabiliyor....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik....
arina Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 aşk bu aşk ah ahh[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
loverman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 aşk valla aşk.. tebrik ederim çok güzel olmuşş...
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tebrikler...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tülerm diken diken oldu valla okurken bende platonik askimi hatirlad1m bi an...[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 amabu platonik değil... tek sorun çok uzakta, belçikada..... orda yaşıyor.....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik....
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 olsun ben platonik askimi har1rlad1m :)[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bencede aşk :) bu arada şiir ciden güzel olmus..[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 "kavuşamazsın, aşk olur." aşık veysel
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben gerçekten yağmur yağınca duygulanıyorum... [Bu mesaj black_angel tarafından 28 Haziran 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hmm teşekkür ederim...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik....
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pek şiir degilde devrik cümlelerle durum anlatımı olmuş:) güzel olmuş.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Nightwish TarjaT. its not the monster under your bed. its the man next door. that makes you fear, makes you cry... makes you cry for the child
Öne çıkan mesajlar