Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bakın paticik damgalı onay belgem de var artık.. İşbu belge sahibinin Paticik Forumları'nda yazı yazması ve yazılarının okunması uygun görülmüştür. Karakedi, Paticik Yöneticisi arcane, UFO (Unidientified Forum Object) =o=[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 unidentified olmasın o sakın ? :) birşeyi de yüzüne gözüne bulaştırma emi minigunlı oğlan[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: arcane, 25 June 2003 02:56 tarihinde demiş ki: unidentified olmasın o sakın ? :) birşeyi de yüzüne gözüne bulaştırma emi minigunlı oğlan[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar yok bu daha öte bir ingilizce sen anlamazsın tespitiii yapılmamış forum kimsesi.. ;) oltamı çıkardım bekliyorum[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben giga yı izliyorum :)[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar