Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gecenin bu saatinde...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

sadece boş film olsa itirazım yok (dumb&dumber gibi) ama rahatsız ediciydi, en azından benim için. esprilerin n%09'ı ya belen aşağı ya da özürlülerle filan ilgiliydi ki ben ikinci yarıyı izlerken çıkmadığıma pişman oldum, para verilmesi gerek birkere daha seyretmem için ve bunu başka hiçbir film için söyleyemem.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 June 2003 01:59 tarihinde demiş ki:
ilginç, there's something about mary ortasında çıkmayı istediğim tek filmdir.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam

red thin line 'ı seyretmemişsin veya bu dünyadan diilsin ehe. allam o ne filmdi be. sinir krizleri geciriodum sıkıntıdan. bide bitmio saatler sürüyor.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Sosyal ağlarda paylaş

oyoyoy, bu konudaki en kötü tecrübem şu harry potter ikincisi sanırım. filmin ikinci yarısında feci bir bağırsak ağrısı eşliğinde ishal hissiyatı bütün bünyemi sardı, sarmaladı. bir de film bitmek bilmeyince ve sonu abidik gubidik uzayınca, orada geçirdiğim bilmem kaç dakika bana asırlar gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

thin red line ve hayripotır serisini izlemedim ama cameron diaz'ın en rezil filminin (ünlü olduğu mask harici her film birbiriyle yarışıyor emmekte) eline su dökebileceklerini sanmıyorum.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 June 2003 02:30 tarihinde demiş ki:
thin red line ve hayripotır serisini izlemedim ama cameron diaz'ın en rezil filminin (ünlü olduğu mask harici her film birbiriyle yarışıyor emmekte) eline su dökebileceklerini sanmıyorum.. :)

kesinlikle katılıyorum, maskda bi şekilde film kurtarmış aplayı. onun dışında saç baş yolunası filmler yapmakta üstüne yok. of şimdi aklıma gelmiyor ama hele özellikle bi filmi var ki takdire şayan derecede nefret edilesi bi örnektir. hatta filmde evli ve çocuklu'daki sarı hatun oynuyor o bile kurtaramıyor neydi o filmin adı ya hyatımda izledigim en gereksiz film odulunuda ona vermiştim. azimle filmide seyrettim sonuna dek belki bi noktada bişi olur saçmalamanın dışında bi aksion wardır diye ama cık çıkmadı. kesinlikle olmamış diyip cdyi arşivimin en dip köşelerine attım, oradanda büyük ihtimal temizlikci kadın sayesinde çöpe gitmiştir. hala cdleri gereksiz objeler olarak goruyor, türk dil kurumu gibi kadın valla.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

aynalı tekerlek miydi neydi cd esasen, gavurlar gompagd disg demiş :-p

kamuran diaz ablamız şu ara çarli'nin melekleri'nin devamıyla çıkacak sanırım..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

çıksın canım çıkmasın diyen yok ki
ha silah zoru ile belki giderim onun çıktıgı filmlere orası ayrı.

off allam ya insan bi bakar oynayacagı senaryoya, bunu elma şekeri ile mi kandırıolar napıolar ki. bi kerede mantıklı bi filmde oyna be kadın.

*! ŞRRRAAAK!!! diye osmanlı tokadını yapıştırır*

peah![hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

aptal sarışın temasıyla bu kadar özdeşleşmek gerçek yaşamda da bazı yan etkilere sebep olabiliyor demek ki.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Eheahuah hatırladım o filmi de bahsettiğim Very Bad Things değil. Bu film boş olsa da güzel bir yerde komik. Evlenmeden önce arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmaya karar veren bir adamın dramını(!) anlatıyor. Christian Slater hayırsız insan rolünü iyi oynamış baya ehe.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

slater dışında boş bi film
piskopatça davranışları piskopat olmayan bir ruh halinde yapıyorlar
o kadar olayın üstüne hala komiklik koymaya çalışmışlar
sevmedim ben ancak yine de izlediğime değdi artık yeni film getirmiyor kanallar genelde.trt cnbce falan getirio düzgün.[hline]We have such sights to show you!
We have eternity to know your flesh!
Oh, no tears please.It's a waste of good suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bekarlığa veda partisinden sonra hepsi sapıtıyor da, cesetlerin parçalanması, çantalara konması, sonra çöle götürülüp tekrar birleştirilmeye çalıştırılması falan çok komikti oraları bilemiyorum sonradan olanlar biraz uzamış klasik amerikan filmi hesabına.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

topic nerden sapmaya başladı
hemen araştıralım
hmm buldum işte bu mesaj :

said:
ilginç, there's something about mary ortasında çıkmayı istediğim tek filmdir.. :)

e tabi adam ustası bu işin..[hline]
Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 24 June 2003 03:42 tarihinde demiş ki:
topic nerden sapmaya başladı
hemen araştıralım
hmm buldum işte bu mesaj :

said:
ilginç, there's something about mary ortasında çıkmayı istediğim tek filmdir.. :)

e tabi adam ustası bu işin..[hline]
Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."

benim maksadım arkadaşı uyarmaktı orada, yanılıp yenilip de izlemeye kalkar diye korktum. mazallah "nası yaaani" komasına girerdi bir de sonra..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...