GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 simdi sorun su ,bende vestel divxplayer ve buna bagli bi 5+1 saglam bi ses sistemim var.mesela dvd filmlerde ses kalitesi super geliyor ,ben ayni kaliteyi dogal olarak netten cektigim ve dvdye yazdigim mp3 lerde alamiyorum ,ses sadece cift kanal geliyor. internetten ne tarz bi mp3 cekip,ne sekilde convert edip dvdye yazmaliyim ki ben bu dvdyi taktigimda bu kadar saglam bi ses alabiliyim.DTS oluyor sanirim,acayip fark ettigini gordum ses kalitesinin ve muzik dinlerkende film izlerken aldigim kaliteyi istedim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ses sistemi ne? bende almayı düşünüyorum 6+1 mi alsam acep[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 edemiyorsun bildiğim kadarıyla hatta bi dipnot geçeyim cd ile dvd hakkında cd ve dvd 2side veri depo olarak kullanılır. yani 2side aynı işlevi görür. dvd din cd den farkı daha fazla hafızası olmasıdır.. yani 20gb lık hdd ile 80 gblık hdd gibi.. yani ilk başta dvd film çıktığı için dvd diyince akla film geliyor. ama gelmemesi gerek. yani farkı biliyorsanız sorun yok yinede. sorunun cevabına gelince, 2kanal bir sesi 6 kanal yapamazsın. bu 320*240 çözünürlükleki bi filmi kalitesi bozulmada 1024*768 de seyretmek gibi bişey.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 @black 5+1 le 6+1 arasında fark edilebilir bi fark olduğunu sanmıyorum. hem 5+1 destekleyen daha çok aygıt var. yani bi kolon açıkta kalabilir düzen bozulabilir.. emin değilim bunlardan tabi..[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 çok denedim ged ya hele 2 channel olan bişiyi mümkün değil + 1 channel koyamıyorsun ama riplerken yapılabiliyormusun bunun için sendeki müzik cd sininde + 1 channel olması gerekiyo bu durumda riplerken 3 channel lı ripleyip dinliyorsun bide linuxte 3. channel yalancık oluo ama oluyo dinliyorum sorunsuz[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: fastreload, 30 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki: sorunun cevabına gelince, 2kanal bir sesi 6 kanal yapamazsın. bu 320*240 çözünürlükleki bi filmi kalitesi bozulmada 1024*768 de seyretmek gibi bişey. benim anladığım kadarıyla ged 6 kanal olsun değil de, tüm hoparlörlerden ses gelsin istiyor. ikisi farklı şeyler. mesela winamp'in eski versiyonları 5+1 desteklemiyordu. stereo indirdiğin mp3 leri sadece 2 hoparlörden dinleyebiliyordum, plug-in indirdim, hepsinden ses gelmeye başladı. kaliteyi mi bozdum ben şimdi? hayır, sadece sesi diğer hoparlörlere ilettim. mono şarkı 1 kanaldır, ama mono şarkıyı herhangi bir müzik setiyle 2 hoparlör kullanarak dinleyebiliriz. aynı şekilde stereo bir mp3'ü de 5+1 sistemle dinlemek mümkün. ama dvd'de dinlemek için ne yapılır bilemiyorum ne yazik ki.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ses sisteminde bununla ilgili bir ayar olsa gerek. DVD'deki 5.1 ses farklıdır, iki kanaldan gelen sesi gene iki kanal olacak şekilde bütün uydulara dağıtmak farklıdır. Mp3 ile 5.1 ses alamazsın ama çevrendeki 5 kanalın hepsinden ses alman mümkün. Burada 5.1 ses derken çevresel sesten bahsediyorum hepsinden ses gelmesinden değil. Yani sağ arkandan ses gelmesi olayı. Mp3 ile bunu yapman mümkün değil ama gene iki kanallı olarak bütün hepsinden ses veren bir ayarı olsa gerek. Şu an benim kullandığım Creative Inspire 5700 bu ayarı içeriyor. Müzik ayarında her taraftan ses veriyor ama sadece her taraftan ses veriyor. Farklı farklı değil. Sadece sağ ve sol olarak çalışıyor. Sesin kodlanmasıyla alakası yok. Ses sistemini kurcala derim.[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hm sanirim bi yolu yok tam olarak bu isin,benim istedigim aslinda tam olarak su, iyi kalitede ,hangi formatta muzik cekmem gerekir , veya ne sekilde aratiyim. mp3 formati zaten yas,butun kanallardan ses cikisini saglasam bile sanirim istedigim kaliteyi yakalayamiycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar