gahgogow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bl serverinde gahgogow nickli 60druid satiliktir fiyati 300$ dir. yanida 20lvl prist hediyem :) .Druidin uzeri full 50+ rare itemdir ,epic backe sahiptir.Onyxia ve MC giris anahtarlari olup bircok kere girip tecrube edinmis bir chardir :). 900g ile istek dahilinde Epic mount alinabilir . ilgililere duyrulurr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 300 dolara oha desem darılırmısın?[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bende cus diim tam olsun :) simdi arkadas almıosanız niye yorum yapıosunuz dicek biliom ama serverlar kapalı canm sıkıldı dolaniim dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Muhallebi, 28 Haziran 2005 22:38 tarihinde demiş ki: 300 dolara oha desem darılırmısın? hic te oha lık bı durum yok. en az 300 eder, ben olsam satmam 300 den asagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 En son eBay de fiyatlar bayaği düşmüştü.Şahsen ben hiç anlamaıyorum alan arkadaşların zevkini ama isteyen mutlaka eBaye baksın en prestijli serverlarda bargain fiyatlara lvl 60 lar + epicler bulunabiliyor. (Sevgili gah amacım kesinlikle satışını baltalamak değil,umarım rahatsız olmazsın) Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 900g hos gozukuyor uzaktan da, epic mount aldiginda "0" gold kalacak, onu dusunmek lazim biraz. Level 20 bir char yapmak ise 1-2 gunluk is bilen icin. 300$ nedir yani, YTL olsa veya cok mukemmel bir acc olsa bi derece..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ah be gahgo sendemi...valla yaprak dökümü var wowda (talaras ben) neyse ne diyelim inşallah alan çıkarmı diyeyim, yada inşallah çıkmazda yine birlikte quest felanmı yaparız diyeyim bilemedim :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Horde mu alliance mi olduğunuda belirtsen daha bi iyi olurmuş sanki :) Druid güzel para eder bence çok fazla druid yok çünkü :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar