gahgogow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bl serverinde gahgogow nickli 60druid satiliktir fiyati 300$ dir. yanida 20lvl prist hediyem :) .Druidin uzeri full 50+ rare itemdir ,epic backe sahiptir.Onyxia ve MC giris anahtarlari olup bircok kere girip tecrube edinmis bir chardir :). 900g ile istek dahilinde Epic mount alinabilir . ilgililere duyrulurr!!!
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 300 dolara oha desem darılırmısın?[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Kalitzburg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bende cus diim tam olsun :) simdi arkadas almıosanız niye yorum yapıosunuz dicek biliom ama serverlar kapalı canm sıkıldı dolaniim dedim :P
draedan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Muhallebi, 28 Haziran 2005 22:38 tarihinde demiş ki: 300 dolara oha desem darılırmısın? hic te oha lık bı durum yok. en az 300 eder, ben olsam satmam 300 den asagi.
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 En son eBay de fiyatlar bayaği düşmüştü.Şahsen ben hiç anlamaıyorum alan arkadaşların zevkini ama isteyen mutlaka eBaye baksın en prestijli serverlarda bargain fiyatlara lvl 60 lar + epicler bulunabiliyor. (Sevgili gah amacım kesinlikle satışını baltalamak değil,umarım rahatsız olmazsın) Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 900g hos gozukuyor uzaktan da, epic mount aldiginda "0" gold kalacak, onu dusunmek lazim biraz. Level 20 bir char yapmak ise 1-2 gunluk is bilen icin. 300$ nedir yani, YTL olsa veya cok mukemmel bir acc olsa bi derece..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ah be gahgo sendemi...valla yaprak dökümü var wowda (talaras ben) neyse ne diyelim inşallah alan çıkarmı diyeyim, yada inşallah çıkmazda yine birlikte quest felanmı yaparız diyeyim bilemedim :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Horde mu alliance mi olduğunuda belirtsen daha bi iyi olurmuş sanki :) Druid güzel para eder bence çok fazla druid yok çünkü :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Öne çıkan mesajlar