Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik 60Druid 20Prist+900g

gahgogow

Öne çıkan mesajlar

Bl serverinde gahgogow nickli 60druid satiliktir fiyati 300$ dir. yanida 20lvl prist hediyem :) .Druidin uzeri full 50+ rare itemdir ,epic backe sahiptir.Onyxia ve MC giris anahtarlari olup bircok kere girip tecrube edinmis bir chardir :). 900g ile istek dahilinde Epic mount alinabilir . ilgililere duyrulurr!!!
Sosyal ağlarda paylaş

En son eBay de fiyatlar bayaği düşmüştü.Şahsen ben hiç anlamaıyorum alan arkadaşların zevkini ama isteyen mutlaka eBaye baksın en prestijli serverlarda bargain fiyatlara lvl 60 lar + epicler bulunabiliyor.

(Sevgili gah amacım kesinlikle satışını baltalamak değil,umarım rahatsız olmazsın)

Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Sosyal ağlarda paylaş

900g hos gozukuyor uzaktan da, epic mount aldiginda "0" gold kalacak, onu dusunmek lazim biraz. Level 20 bir char yapmak ise 1-2 gunluk is bilen icin. 300$ nedir yani, YTL olsa veya cok mukemmel bir acc olsa bi derece..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

ah be gahgo sendemi...valla yaprak dökümü var wowda (talaras ben) neyse ne diyelim inşallah alan çıkarmı diyeyim, yada inşallah çıkmazda yine birlikte quest felanmı yaparız diyeyim bilemedim :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...