Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Eveet arkadaşlaar.. Yeni bir sayfa açıyoruz ve size süfer ötesi makarna tarifi veriyoruz.. hemide resimli resimli :horace:Malzemeler:Ayrılmadan önce çekilmiş son toplu resimleri- Su (bol bol)- Tencere- Ateş- Tuz- Yağ- Makarna- Kınor SosEveet malzemeleri gördüğünüze göre artık yapmaya başlayabiliriiiiz.. :horace:Tarif:İlk önce tenceremizi suyla dolduruyoruz.. (daha önceden kettle da kaynatmanız önerilir..)Sonra içine tuzumuzu ekliyoruz (3-4 çorba kaşığı kadar, çekinmeyin bol bol koyun bişicikler olmaz)Sonracığımaaaa yağımızı koyuyoz, ama dikhatli olun çoh koymayın yani kilo yapmasın. (bkz: çiptek gibi olmak)Tabii bunları yaptıktan sora altı yanık olan tencere kaynamaya terk ediliyo ve biz bu arada oturuyoruz biyerlere, yada elimizdeki penguen i okuyoz.....heh aradan süre geçti su kaynadı dimi?! İşte zaman bu zamandır dostlar direk makarnaları atıyoz içine ama yavaş olun su sıçramasın, yanmayın..Arada sırada karıştırmayı da unutmuyoruz.. (neden karıştırılıyo bilmem ama eylenceli oluyo böle makarnalar yüzüyo falan)...Teknik arıza ile makarnayı süzerken çekemedik ama size anlatayım nasıl yapıldığını.. Makarna yaklaşık 13dk piştikten sonra tadına bakarsınız olmuş ise makarnayı alır süzgece dökersiniz. Sonra bu makarnanın suyu süzülür falan takmayın siz, tencereye azıcık yağ koyun ve makarnayı tekrar atıp durmadan karıştırın 2-3dk. ki dibi tutmasın (bu işlem de neden yapılır bilmem ama güzel oluyo)Nasıl karıştırılıyo diyenlere:Haa bu arada sos yapıyoz. 325ml suyu başka bi tencereye dökün soğuk suyu. sonra kınor sosumu koyun içine ve hiç durmadan karıştırın. Kaynadıktan sonra 5dk daha karıştırın. (BloodGod saolsun durmadan karıştırdı :horace:)tamam ya bişti işte yeter bu kadar.. sonuç olarak ortaya ne çıkıyo? yimah.. bildiin yimah yani sonuç olarak doyuruyo bu kadar kasmanın geregi yok siz dost yapın kendinize en iyüsü.. ha yapacam diyosanızda güzeldir bu maharna yani.. Bu arada bu makarnanın yanında gitcek 3 önerimiz var size;1. Light kola(ama şişe olcak olmazsa olmaz!), makarna üstüne mantar sosu(hani bloodgod karıştırdı ya 1 saat ondan işte) çatal ve pıçak(bi işe yaramıyo almayın) ve becete. 2. Normal kola(bu da şişe olmak zorunda!), makarna üstüne ketçap, ve sadece çatal, pıçaa gereh yog..(ha şimdi farkettim resimde bıçak var ama boşverin siz o halüsünasiyon aslında bıçak yok öyle düşünün o zaman eğersiniz pıçaa.. bakınız: metriks) 3. Koladan sıkılınca bi Bud ile yarısına geldiğiniz makarna iyi gider.. önerimizdir.. Veeee işte bu yimaa hazırlayan Prof. Doc. Dent. Dr. Şeflerimiz, Chiptech & BloodGod Bro. Corp. Inc. A.Ş' ye teşeknürlerinizi bekliyoz..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..di$iki$i: hmm anadımm..çiptek: normal.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Temmuz 2004 05:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 içki yok bi bira var vallaha da billahada yok yaw sadece mideyi delici asitli içicek var :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..di$iki$i: hmm anadımm..çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Deliiiii deliiii deliii :)[signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim. ya da hic kimse a$ik olmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 deliyim ama gr@lım :P nası kabul et süfer olmuş di mi? Pati Food bölümü istiyoruz[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 topıcı okuudm karnım acıktı böhü. allahtan domates soslu makarna war hihihi :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 haha onu da yaparız yakında rahat ol geniş takıl payr0jum :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Of be abi süper olmuşta yaf hem karnım aç hemde mühimmat yok evde annıyonmu. naaptın yaf.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 :) abi olduunda yaparsın yat uyu bende yatacam zaten[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Acıktım :( Ama güzel olmuş.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 acıkmayın beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu arada sağolun.. fiyatları da yazayım su - beleş yaw ateş - tüp varsa paraya gerek yok 2 paket makarna - 1.380.000 TL sos - 1,5 milyon galba tuz vardır ztn yani 3 milyon falan tutuyo[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Birde reklamdan kaç para aldınız hadi hadi :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 fotoşop yükleyince silicem üstlerindeki yazıları :P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ha para istedik reklam için tabii.. bıcaklıyolardı kaçtık zor oldu biraz :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Helal valla iyi kasmışsın :) Bi ara denicem[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 teşekkürler efendim :D valla yetişmek biraz zor oldu böle hem pişir hem çek ama yani sizler için varız :P bi dahaki tarifimiz portakallı meyve suyu :P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 portakallı meyve suyu nedir? Açar mısınız efem?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 iri iki portakalı alın satır aracılığı ile ortadan ikiye bölün sora bunu meyve sıkacagı yada elinizle sıkın bardağa koyun.. işteeee portakallı meyve suyumuz hazır! :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya portakal suyu desek şuna rahat edeyim bende sende..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 olayın büyüsü kaçacak ama olsun..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ahaha güzel olmuş :) bugün size özenip bende yapıcam :-p ama makarna olarak pastavillayı hiçbirşeye değişmem..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Portakallı meyve suyu için ilk önce meyve suyu olmalı. Yani ne biliyim kiwi erik şeftali portakalı aroması içeren bi su. Sen buna portakal katarsan böyle mix olur. Kısaca tarifin yanlış. Kın :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 "neden karıştırılıyo bilmem ama eylenceli oluyo böle makarnalar yüzüyo falan" ahauhauhau güzel olmuş ben de isterim..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Canım çekti ya. Nerde oturuyosunuz geliyim alıyım bi tabak. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Güzel olmuş keşke son karalerde biraz gözükmeseydin iştahım kaçtıda :) Şaka bir yana uğraşından dolayı Pati Food a +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 aman chiptech duymasin karnim ağrimaya başladi sanırım zehirlendim :horace: ehehe şaka bi yana baya uğraştik yaptiğimizda dedii acaip güzel di tadi tabi 5 tane kola mideme dokundu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar