Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dual Talentina 5 Puan Verdim Ama Birşey değişmedi gibi...

Sorumaker

Öne çıkan mesajlar

Benim fikrim ;

Combat rogue yanlış bir tercih olur ....
Rogue dediğimiz karakter tipi arkadan saldıran ani hasarların adamıdır
Combat rogue denilen rogue tipiyse uzun süre ayakta kalabilecekmiş gibi gözükür - ki yok böyle birşey - Armor ve hp çok az olduğu için kısa süre dayanacaksınız bu arada en çok damage i abilityler sayesinde kısa sürede vermeniz gerekir bu da offhand ile yapılmayan birşeydir
Bence Dual Wield a hiç vermezsen daha mantıklı olur[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

Combat rogue olunca stamina, armor falan mi ekliyor sanki, niye daha cok dayanasin ki :) Combat sirasinda damage arttirimi yapar sadece, onun yerine assasination/subtlety gidip ambush vs. gibi belli basli crit oranlarini yukseltmek, preparation falan edinmek daha mantikli olur bence. (Yine oynayanin stiline ve tercihine bagli tabii, nasil memnunsan.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Düz vuruşta damage arttırımı diye birşey olamaz zaten abilityler olmadan sefil sefil damagelar dönüyoru verdiğin 10 15 damage a 5 talent point veripte %50 damage bonus gelse noolur gelmese noolur
daha fazla dayanmaktan kastım Evasion parry vs. seni hayatta tutan şeylerdir . Sadece 5/5 dual wield değil[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 29 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
Combat rogue olunca stamina, armor falan mi ekliyor sanki, niye daha cok dayanasin ki :)

% 5 extra parry şansı ve % 5 extra dodge şansı olabilir mi daha çok dayanmasının nedeni ? :)

Combat rogue melee classları çok zorluyor % 30 dodge %10 parry arasından adama vurmaya çalışıyorsunuz her seferinde.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

meele class dediğin ne var ki?

* shaman desen shocklar ile oynatır adamı.
* druid zaten ölmez kaçıo adi stun yemedikçe.
* paladini pek bilmiyorum ama zaten rogue'nun pala kesebilmesi baya zor.heal,stun,shiled derken.
* sırada warrior var ee warrior zaten rogue'u havada karada alıyor eğer iki taraftaki oyuncu akıllıysa(hatta ii rogue dalmıo bile warrior'a)

geriye full casterlar kaldı zaten onlar için dual sword gitmek acayip bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz akıllı rogue cidden vaz geciyo warrior'a dalmaktan, ama byu arada fark ettimki, combat rogue lar gouge dır sprinttir carttur curttur derken ustunden girip altından cıkıyo warrior'ın biraz en cabuluğu ve dikkat la ne intercept menzili kadar uzaklaşıyo nede overpower edilecek kadar yaklaşıyo, aradada warrior'ı harcıyo.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Paladini kesmesi kolay oluyor. Main hand assasination off hand hanzo kullanıyorum. Sinister strike genelde 500 civarı critliyor. Evislede 1300-1700 arası crit oluyor genelde cold blood açarsam. Paladin heal atmak için genelde ya şu balonunu açıyor yada fiziksel ataklara immune hede hödösünü, isimlerini hatırlayamadım şimdi :) Balonu açtıgı anda yapacak bişi yok geri çekilip bandaj basıyorum bende. Genelde heallerini fullemeden bandajımı engellemeye çalışıyorlar. Bakıyo gene hpsi yok bu sefer fiziksel ataklara immune açıyo onu kesmenin yoluda blind. Diğer heal atma çabalarınıda bilimum stunlarımızla ve kickle engelliyoruz. Geriye bi "lay on hands" kalıyor :) Yani paladin sadece savaşı uzatıyo o kadar :p

Sorunun cevabına gelince dual wield aslında çok farkettiriyor. Main hande dagger alıp assa/ subt talent denemesi yapmıştımda sonradan vazgeçtim. İyi bi dagger bulmadan ambush talenti yalan oluyor bence. Rogue için silah çok önemli zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 29 Haziran 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
meele class dediğin ne var ki?

* shaman desen shocklar ile oynatır adamı.
* druid zaten ölmez kaçıo adi stun yemedikçe.
* paladini pek bilmiyorum ama zaten rogue'nun pala kesebilmesi baya zor.heal,stun,shiled derken.
* sırada warrior var ee warrior zaten rogue'u havada karada alıyor eğer iki taraftaki oyuncu akıllıysa(hatta ii rogue dalmıo bile warrior'a)

geriye full casterlar kaldı zaten onlar için dual sword gitmek acayip bana kalırsa.

ezdin gectin ya rogue u sende.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oblomov, 30 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
Paladini kesmesi kolay oluyor. Main hand assasination off hand hanzo kullanıyorum. Sinister strike genelde 500 civarı critliyor. Evislede 1300-1700 arası crit oluyor genelde cold blood açarsam. Paladin heal atmak için genelde ya şu balonunu açıyor yada fiziksel ataklara immune hede hödösünü, isimlerini hatırlayamadım şimdi :) Balonu açtıgı anda yapacak bişi yok geri çekilip bandaj basıyorum bende. Genelde heallerini fullemeden bandajımı engellemeye çalışıyorlar. Bakıyo gene hpsi yok bu sefer fiziksel ataklara immune açıyo onu kesmenin yoluda blind. Diğer heal atma çabalarınıda bilimum stunlarımızla ve kickle engelliyoruz. Geriye bi "lay on hands" kalıyor :) Yani paladin sadece savaşı uzatıyo o kadar :p

Sorunun cevabına gelince dual wield aslında çok farkettiriyor. Main hande dagger alıp assa/ subt talent denemesi yapmıştımda sonradan vazgeçtim. İyi bi dagger bulmadan ambush talenti yalan oluyor bence. Rogue için silah çok önemli zaten.

en basitinden bi shanker al, 1500 critlersin ambushla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorumaker, 29 Haziran 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
Evet dual talentina 5 puan verdim ama birşey değişmedi gibi.Herşeyi Main handdeki kılıç yapıyor.Diğer kılıç çok az damage veriyor.

Biri bana detaylı bilgi verebilir mi ?

Sizce gereksiz mi ?

Combat rogue olmak istediğim için verdim,Adrenalin Rush ve Blade Flury için gerekliydi.

yaklaşık 1 hafta kadar evvel 8 assa 5 subt rest combat (ar bf riposte) talent lerine sahip bir combat sword 2x rogue idim
şu an ki talentim 31 assa 2 combat 18 subt
sf + vigor + cb + imp sap a sahip bir rogue yum ve dmg im gerçektende eskisine göre çok daha iyi nedeni ise fast cp regen.

ayrıca imp sap sayesinde eskisine nazaran 2 kat daha kolay ve daha kısa sürede grp bulabıliyorum .

uzun lafın kısası eski buildime nazaran daha kısa sürede burst dmg verebiliyorum ,bazen cs nin bana vermiş oldugu o 4 saniyelik stun süresinde 5 puanı toplamış olabiliyorum.

ar li build de çok iyi sonuçta çok uzun bir süre o buildi kullandım hiç şikayet etmedim respect etmedim
ama dw nin dmg a çok büyük katkısı yok sonuçta esas dmg ini main hand belirliyor.
tercih senin bol şans.

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 30 Haziran 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...