Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yoklama :: Antalya'da olanlar parmak kaldırsın

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Evladım adam gibi bir yer soyleyin gelelim :)

Benim Eşim geliyor yarın ,veletle birlikte özledim yaw 4 aydır görüşmiyoruz. Ben yarın gelemem
Haftaya felan olsun bari.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ben soyleyeyim o zaman Nortshield bar nasıl ?
eyi mi ?
zamanı da siz soyleyin şimdi karım kesin hadi bir yerlere gidelim der .
Her iki işi de aynı anda yapmış olam bari,hem biraz yardımcı olursunuz , sorar şimdi ne yaptım bakem 4 ay buralarda diye,
Destek çıkarsınız vallah hiç bir şey yapmadı diye.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

bende gelirim beni unutmayın sakın
bar olmazda nargileye falan gelirim
erken saatte olcaksa barda olur ama erken saatte gideceginizi sanmam
zaman gün falan farketmez
[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.

[Bu mesaj tunca tarafından 14 February 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Size bi yer öneriyim en iyisi sizin bişi yapacağınız yok
ben gelemem ama siz gidin
Işıklarda Monoply cafeye gidin orda sıcak bişiler içer oyun felan oynarsınız
kuğulu park biraz soğuk kaçar bu havada[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 15 February 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
Size bi yer öneriyim en iyisi sizin bişi yapacağınız yok
ben gelemem ama siz gidin
Işıklarda Monoply cafeye gidin orda sıcak bişiler içer oyun felan oynarsınız
kuğulu park biraz soğuk kaçar bu havada

abi bana heryer uyarrrrr[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Sosyal ağlarda paylaş

yok size uyar sa gidin ben gelmiycem zaten dershane var bide kızla uğraşıyoz derken
zaten öyle ortamlarıda sevmem ama siz belki seversiniz yani o yüzden sıcak bi ortamm daha uygun olur :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

invuş'um tabi buralısın da bi uç gel hele ;)

nefr: walla orda yok nargile de evden getiririz ;) ama süper sıcak şarabımız var. tam kışlık yani. bu arada thebar da cuma-c.tesi geceleri 22:30 dan sonra sahnedeyiz, bekleriz...

canım nargile cekti walla bi kosu köyüm'e gideyim ben ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...