Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evet gelcek hafta pazar ben cuma günü felan yerini yasarım OSMAN sen karışma kuğulu parka felan kim gidicek bu soğukta[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mümkün olan en çok kişinin dahil olabileceği, uygun bir gün ve saat bulmak lazım. yarın kasar.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya millet yapmayın ben bu perşembe eskişehire gidiyorum okul muhabbetine yaza kadar yokum perşembeden önce yapın şunu yaaa hadi[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 pazartesi Kuulu parka gelmeyen top olsun :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kuğulu park ta ne işimiz var toobe toobe? adam gibi bi yerde bulusuruz, bu fırtına da ne kugusu? armra, sonia ve ben zaten tanısıyoruz dragonmax, nefr 'e fln da haber verelim gelecek haftasonu ışıklarda nargile keyfi yaparız bi akşam...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya bakın ben bu perşembe gitcem bir yer belirleyin perşembeden önce bir zaman buluşalım[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ne nargilesi la manyakmısın Olm daha biz liseliyiz la ben şahsen içmem nargile margile ama dersen Playstation da winning eleven 7 kapışalım gelin kapışak =) Yada mortal kombat trilogy falan =P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya nargile iyi olurdu ama işte siz gelemiyorsunuz bence şöyle adam gibi bir cafe mafe bulun(sıcak olsun) orda buluşalım. olur mu[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 olm manyak fln demeyi bilion ama liseli şeker seni ;) istemeyen içmez nargile[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 olm pişt wendigo abi bu armra kim ya ben tanımıyom tanıyoz diyon[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ben tanıyorum dun wodoo daydı sen tanısmadın[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hmmm tamam yaws görsem belki hatırlarım tipten falan neyse[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Evladım adam gibi bir yer soyleyin gelelim :) Benim Eşim geliyor yarın ,veletle birlikte özledim yaw 4 aydır görüşmiyoruz. Ben yarın gelemem Haftaya felan olsun bari.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bakın ne diyorum pazartesi saat 2gibi yada lisede falan okuyanlar var 4te olur mu yeri siz belirleyin benim burda takıldığım bir yer yok fazla yer bilmem[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 İyi ben soyleyeyim o zaman Nortshield bar nasıl ? eyi mi ? zamanı da siz soyleyin şimdi karım kesin hadi bir yerlere gidelim der . Her iki işi de aynı anda yapmış olam bari,hem biraz yardımcı olursunuz , sorar şimdi ne yaptım bakem 4 ay buralarda diye, Destek çıkarsınız vallah hiç bir şey yapmadı diye.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bende gelirim beni unutmayın sakın bar olmazda nargileye falan gelirim erken saatte olcaksa barda olur ama erken saatte gideceginizi sanmam zaman gün falan farketmez [signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. [Bu mesaj tunca tarafından 14 February 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 up[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Size bi yer öneriyim en iyisi sizin bişi yapacağınız yok ben gelemem ama siz gidin Işıklarda Monoply cafeye gidin orda sıcak bişiler içer oyun felan oynarsınız kuğulu park biraz soğuk kaçar bu havada[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: kermit_frog, 15 February 2004 17:56 tarihinde demiş ki: Size bi yer öneriyim en iyisi sizin bişi yapacağınız yok ben gelemem ama siz gidin Işıklarda Monoply cafeye gidin orda sıcak bişiler içer oyun felan oynarsınız kuğulu park biraz soğuk kaçar bu havada abi bana heryer uyarrrrr[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok size uyar sa gidin ben gelmiycem zaten dershane var bide kızla uğraşıyoz derken zaten öyle ortamlarıda sevmem ama siz belki seversiniz yani o yüzden sıcak bi ortamm daha uygun olur :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bakınız son teklif ;) c.tesi günü thebar da buluşalım öğleden sonra... süper bahcesi var. ben size cay demlerim hem de soundcheck yapacağız özel paticik konseri de veririz size...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 valla artık keyfinizbilir ben perşembe sabahı eskişehire yolcuyum çok mutluyum ya evime teybime pcme odama kavuşuyorum oleyyyy be[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben hala antalyali sayiliyomuyum ;p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Wendigo nargile servisi de veriyor musun orada? Ehe nefr tembeli günlerdir mesaj yazacak buraya ama hep unutuyor. Antalya da oysa ki. Kuğulu park neresidir bre? Bi Ankara'da bilirim kuğulu park, antalyada ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 invuş'um tabi buralısın da bi uç gel hele ;) nefr: walla orda yok nargile de evden getiririz ;) ama süper sıcak şarabımız var. tam kışlık yani. bu arada thebar da cuma-c.tesi geceleri 22:30 dan sonra sahnedeyiz, bekleriz... canım nargile cekti walla bi kosu köyüm'e gideyim ben ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar