CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: fastreload, 29 Haziran 2005 14:56 tarihinde demiş ki: çok zekisin custodem varya :) aslında malibuylada alakası yok limonlu su o Superim ben[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 malibu soğuk limon suyu ile güzel oluyor bence.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
geffen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Azcık komik.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya herşeyin tutoriali çıkmmış yaw..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
geffen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 öyle.. paticiğe yazı yazma tutorial'ı da yapılır.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
d3n1z Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yakıcı bünye niye deniyor anlamaya başladım yavaştan :)[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ehuah yemek yeme tutorialide isterük!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tutorial'lardan sıkıldım...[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ismine yarasan bir tutorial yap mesela sahte raki yapma tutorial bomba yapma :) suyla ates yakma guneste karpuz sogutma felan :D[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda [Bu mesaj BullDoG tarafından 29 Haziran 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hehe C4 tutorial by Chemical :9[signature][hline]chuck!
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ahah Aç patiler siziiii...Baska işiniz yok mu ya :) garbage :p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: sheref, 29 Haziran 2005 03:02 tarihinde demiş ki: aahaha işte varta'yı garbage a alırsalar böyle olur :) o malibu öyle içilmez süt yok mu?? İşte olayı bitiren söz bu olmuş.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 of o karla içilmez o igrenc tadı oluyo o karın buzla alakası yok binbir çeşit koku =/ iöine etmişin malibunun eheh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 buz yok lan:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: geffen, 29 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki: öyle.. paticiğe yazı yazma tutorial'ı da yapılır. Bekle yapacam ...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 benim de karnım acıktı dedim ben niye bi tutorial yapmiyim benim neyim eksik hmn düşündüm taşındım bi 15 sn bende yapmaya karar werdim.. sucuklu yumurta tutorşali olsun...malzemeler 3 adet yumurta sıvı yağ sucuk tuz meyve suyu (yararli) bardak minik bi tavamızı elimize alıp, hafif ateşte ısıtmaya bırakıyoruz.. ateşe koydugumuz mink tavaya sıvı yagımızı boşaltıyoruz, ve ısınmaya terk ediyoruz... daha sonra dogradıdımız sucukları minik tavamıza atıtoruz.. ve tekrar ısınmaya terk ediyoeuz... daha sonra yumurtalarımızı kırıp tavamıza koyuyoruz.. ve karıştıma işlemine başlıyoruz (maalesef onun fotosu yok...) daha sonra tuzumuzu unutmadan ekliyoruz.. ve yaklaşık 1 dk kdr karıştırıyoruz..sonunda.. daha sonra meyve suyumuzu, bir bardaga boşaltıyoeuz.. we afiyet olsun...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sucuklu yumurta ve sıvı yağ ? ıyk... Becel filan koy tadından yinmez :9[signature][hline]chuck!
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hey allahım ne adamsın ya, ben de gazoz noldu diorum :D[signature][hline]Silent dance with death...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 İşsizler sendikasına döndü bura :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 dolaptaki malibu yanındaki de votka sanırım valla burda massallah bekar hayatı yasıyan dolu sanırımö vaalla bende bugün yaptıgım kıymalı domatesli biberli yumartanın tarfini verecektim ama yurrtaki bilgisayarlaa foto makşnasından aktarım yok Ç:))) artık baska sefere[signature][hline]:))) !!! ........................
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 su o su:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 nie lavaboyu yakıolar amk anlamadım ya[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 işe yarayabilir :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sucuklu bişiler vardı geçen yaz zaten=) kingpin yapmıştı sanırım=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Leath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 @loli pop her ne kadar kotu gorunse de aslinda yumurtayi dagitma fikri oldukca guzel,iyi bir dusunce.bende yapacagim,sagol :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar