Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Academy serverları tekrar online...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar,

Burda server olmadıgından sikayet ediliyordu ama artık var.

Eskiden Avaturk'un serverları olan 3 tane jedi serverı (Ffa, Duel 1/2) artık Oynasana'nın himayesi altına girmis bulunmakta ve free oldugunuda belirtirim artık isteyen orda oynayabilir.

Tek yapmanız gereken Oynasana'ya uye olmanız ondan sonra burdan jedi sunucularına baglanabilirsiniz.

Serverdaki nickim EviL'dır.

Serverda görüşmek üzere :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Hayır sıfır lag ben kabloyla baglanıyorum pingim 10 :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 12 Haziran 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
20sinde ankaraya geri dönünce oynarız...[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
7 gün sonra.
bir hafta..
çabuk geçer[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 17 Haziran 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
20 sinde ve sonrasında arkeyni kesebilirim.
heh neyse en azından tahrikten ceza indirimi almış olacağım.. :lol:[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Mesaj tarihi:
24 diyom bende =)..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
free mi avaturkte[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
ya bu oynasana.com da giriyorum jedi sunucularına ama servera girmek için gerekli yüklemeler yapılamıyor orda denilenleri yapıyorum ama hala olmuyor[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
beni yenemez kimse la[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 18 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
Gilean avada nick var mıydı cok ciddi konusmusunda ?

ava yenilerin mekanı=) nick aynıydı benim de ben avanın işlerine yardımcı oluyordum sonra ayrılınca siteyi de bıraktım.fakat ben ilk jk2cilerden olduğum için istediğin sabeerlı oyunu getir alırım aklınızı=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

• Yeni Oluştur...