nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bir insan nasıl hiç tatil yapamaz ya. Bir insan hiç denize giremeden tekrar okula nasıl başlayabilir, hele çok kazık olduğunu öğrendiği 3. sınıfa. Bir insan yaz okulu cuma günü biter iken pazartesi günü nasıl olur da bir buçuk ay sürecek olan stajına başlar? Staj bitimiyle beraber tekrar okula gitmesi sonuçu bu insanın psikolojik buhranlara girip çıkmaması mümkün müdür? Sorarım sizlere, bu insan ne yapabilir? Acaba 2 günlüğüne bi yerlere gidebilir mi? Nerede denize girebilir? Acaba sonunda çıldırıp, üsküdardan beşiktaşa yüzerek mi geçer?[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende tatil yapamıyom ve yapan herkesi burdan lanetliyorum nhahahuahua[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj fastreload tarafından 29 Haziran 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evdeyim bende tatil falan yapmıom oh mis..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 millet denize gitmeye kasıyo, ben gitmemeye. kötü hissettim kendimi bi an :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 senin yerine ben gideyim..s[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: fastreload, 29 Haziran 2005 21:42 tarihinde demiş ki: bende tatil yapamıyom ve yapan herkesi burdan lanetliyorum nhahahuahua Şidmi ben lanetlendinmi uhehuehheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Saeros, 29 Haziran 2005 21:58 tarihinde demiş ki: millet denize gitmeye kasıyo, ben gitmemeye. kötü hissettim kendimi bi an :p valla zaten kötü hissetmelisin:P[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 İlerde hepsine vaktin olucak. Bence şimdi sık dişini ilerde rahat yaparsın ne yapıcaksan. Boşuna isyan etme. düzen böyle...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet hayatın bi kuralı daha işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Valla öyle tabi, hayatımızın kaçta kaçını istemediğimiz şeyleri yaparak geçirdiğimizi düşününce bi fena oluyorum. Ama en iisi düşünmicen, bölüm manyak zormuş, uykusuz gecelerden bıkmışım, derslerde sıcaktan bayılcak gibi oluyorum falan düşünmiceksin, neyse şükürler olsun.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Saeros, 29 Haziran 2005 21:58 tarihinde demiş ki: millet denize gitmeye kasıyo, ben gitmemeye. kötü hissettim kendimi bi an :p hissetme ya denize girip napıcan.Birisi sörf yapmaya gitti bacağını kaptırdı, köpek balığına.Boşver daha güzel denize gitmemek.Bak bana 2 yazdır girmiyorum denize. Taş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Erutan, 29 Haziran 2005 22:07 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 29 Haziran 2005 21:58 tarihinde demiş ki: millet denize gitmeye kasıyo, ben gitmemeye. kötü hissettim kendimi bi an :p hissetme ya denize girip napıcan.Birisi sörf yapmaya gitti bacağını kaptırdı, köpek balığına.Boşver daha güzel denize gitmemek.Bak bana 2 yazdır girmiyorum denize. Taş gibi... nerde kaptırmış?[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 amerikadaydı sanırım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Erutan, 29 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki: amerikadaydı sanırım :> eheh orası normal tabi. Senin de denize girmemek için amerikayı örnek vermen pek hoşmuş:)))[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 stajı 4. sınıfın yaz tatilinde yap, belki beğenirler direk işe de alırlar stajdan sonra yaz okulundan sonra tatil yaparsın bu sene.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: forgiver, 29 Haziran 2005 22:13 tarihinde demiş ki: stajı 4. sınıfın yaz tatilinde yap, belki beğenirler direk işe de alırlar stajdan sonra yaz okulundan sonra tatil yaparsın bu sene. valla 4. sınıftan soora yapsam mezun olabiliomuyum ki acaba bizim dönemle beraber, zannetmiyorum. Zaten bizim okulun bu konuda kıl kuralları var.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 çook sıcak bu sıcakta bir yere gidilmez gelsin ağustos sonu,eylül millet geri dönerken ben gidicem güle güle :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evt mezuniyet için yetişmez.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tatilsiz deliririm herhalde yapamam yani :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tatilsiz bende deliririm ama neyse ki temmuzun ortalarında 10 günlük de olsa bi tatilim war allaha şükür..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bizim okulda temmuzun sonunda tatil olcak(alm.). millet denize girerken ben matematik dersinde fenalik geciriyorum.. mühüh böyle düsününce hic bisey yapasim gelmiyor walla. Neyse buda gecer diye avutuyorum ben hep kendimi.[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şöle sölüyim yaz okulum bittiği gibi stajım başlıyo (perş bitiyor cuma cmrtsi başlıyor senden beter yani) 6 hafta (sadece bu yaz için) staj yapmam gerekiyor ama nedense yaz okulundan sonra benim haftam kalıyor yani yaz okulum bittiği gibi staja başlıyorum ama stajımı bitiremeden okulula başlıyorum. yani neymiş "beterin beteri de varmış!!!"[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 böğüüüüü yaz okulu yaaaaa 3 günde daraldım sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 zor bi dönemmiş.benim tatilimde ertelendikçe erteleniyo..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tatil monotonlaşınca daha kötü oluyor, hayalkırıklığı yaşayınca mesela..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar