Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

has konsolcunun oyun odası

arcane

Öne çıkan mesajlar

İstemem valla dış dünyadan koparım böyle birşey[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mitha, 11 Haziran 2005 10:24 tarihinde demiş ki:
Kaç tanesi çalışır bilememde böyle bir odam olsa bzimkiler direk doktora götürür herhalde beni herif resmen Konsol namına ne varsa almış.

aynen bızım kıler katleder benı[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmanship is an Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

resimlerin altında adam hakkında sorular ve cevapları var
bunlara göre
adam ayda aşşa yukarı 100$ harcamış oyunlara.. koleksyon 20 yıllık, 31 yaşında ve evli bi adam..
oyun alırken 1 alana 1 beleş ya da 2 alana 2 beleş gibi kampanyalardan yararlanmış.
yani ne süper zengin, ne de hayatla bağlantısını kesmiş bi adam[signature][hline]alp g
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamış..[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
o ha yane :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

adam o kadar oyunu 100 m.aldım dio burada olsa 1 tane ps2 oyunu 12 milyon fiş almassan 10 milyon 10*10:100 milyoon eder adam 1 dolap ps2 oyunu vardı Hepsi sahte bile olsa (Ki japonyada sahte oyun sanmam)okadar tutmaz xbox oyunlar ben bursada bulamadım herif oyunları hepsini almış O oyunları alana kadar knıght oynasaymış 80 lvl olmuştu :)
Adam da benm nintendolardan var bende 25e yakın oyunu var adam fabrikadaki oyunlar hepsi var sanırım Baksana bi duvar nintendonun uhehuehh adam manyakmış
valla oyunlara ayıracağı vakiti karısında adasaymış valla 10 tane mario 2 tane de luici doğururmş uheheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

abi oha bu adamın yanında az kalır ohaaaa çüş deveeee ohanesburgh bile az kalıyo ama neyse:D bence adamın gözleri 12 derece falan sanıarım 12yi geçince kör olunuyodu[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

Fake bence hocam bu yalan yani döverim ben bu adamı :D[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya
Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu
Cafe camiası : Abi bölülü ne ?
Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü
Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laiquendo, 28 Haziran 2005 05:19 tarihinde demiş ki:
O kadar fazla oyun almayı biliyor da, neden adam gibi bir televizyon almamış. Ben olsam kocaman bi televizyon alırım. Flat falan :D

senin sorunun cevabı
said:

My TV is a 32" and plenty big for the distance you're sitting in front of it from the NES bench. I didn't see the need in blowing another $400 for a 36" and Plasmas and Bigscreens are to prone to burnt images when playing older games on them. If all I played was XBOX/PS2/GameCube, then yeah, I would sooner have a plasma.
[signature][hline]Çarşı Alayına karşı

[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 30 Haziran 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...