arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ohannesburg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ağzım açık kaldı o neydi ya ^^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oha be. dükkan filan mı bu nedir ya böyle :D[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ohaa harbiden ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 İstemem valla dış dünyadan koparım böyle birşey[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bence ıgrenc bısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bunu yapan insan olamaz! :P[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki: geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Merak ediyorum o oyunların kaçı çalışıyor? Ne kadarını oynuyor? Hangilerini hatırlıyor tamamen?[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kaç tanesi çalışır bilememde böyle bir odam olsa bzimkiler direk doktora götürür herhalde beni herif resmen Konsol namına ne varsa almış.[signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: mitha, 11 Haziran 2005 10:24 tarihinde demiş ki: Kaç tanesi çalışır bilememde böyle bir odam olsa bzimkiler direk doktora götürür herhalde beni herif resmen Konsol namına ne varsa almış. aynen bızım kıler katleder benı[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aa. biri benim odamın resmini upload etmi$! peh. madem çalıyosun bari odamdaki halı saha ve spor salonunu da çekseydi kim yaptıysa artık. ayıp.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ohaa be yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öyle bi oda servet degerindedir :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 resimlerin altında adam hakkında sorular ve cevapları var bunlara göre adam ayda aşşa yukarı 100$ harcamış oyunlara.. koleksyon 20 yıllık, 31 yaşında ve evli bi adam.. oyun alırken 1 alana 1 beleş ya da 2 alana 2 beleş gibi kampanyalardan yararlanmış. yani ne süper zengin, ne de hayatla bağlantısını kesmiş bi adam[signature][hline]alp g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 saçmalamış..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Buyuk ihtimal adam japon yani japonya da cok ucuz bole şeyler yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o ha yane :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 O kadar fazla oyun almayı biliyor da, neden adam gibi bir televizyon almamış. Ben olsam kocaman bi televizyon alırım. Flat falan :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 adam o kadar oyunu 100 m.aldım dio burada olsa 1 tane ps2 oyunu 12 milyon fiş almassan 10 milyon 10*10:100 milyoon eder adam 1 dolap ps2 oyunu vardı Hepsi sahte bile olsa (Ki japonyada sahte oyun sanmam)okadar tutmaz xbox oyunlar ben bursada bulamadım herif oyunları hepsini almış O oyunları alana kadar knıght oynasaymış 80 lvl olmuştu :) Adam da benm nintendolardan var bende 25e yakın oyunu var adam fabrikadaki oyunlar hepsi var sanırım Baksana bi duvar nintendonun uhehuehh adam manyakmış valla oyunlara ayıracağı vakiti karısında adasaymış valla 10 tane mario 2 tane de luici doğururmş uheheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi oha bu adamın yanında az kalır ohaaaa çüş deveeee ohanesburgh bile az kalıyo ama neyse:D bence adamın gözleri 12 derece falan sanıarım 12yi geçince kör olunuyodu[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Fake bence hocam bu yalan yani döverim ben bu adamı :D[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: laiquendo, 28 Haziran 2005 05:19 tarihinde demiş ki: O kadar fazla oyun almayı biliyor da, neden adam gibi bir televizyon almamış. Ben olsam kocaman bi televizyon alırım. Flat falan :D senin sorunun cevabı said: My TV is a 32" and plenty big for the distance you're sitting in front of it from the NES bench. I didn't see the need in blowing another $400 for a 36" and Plasmas and Bigscreens are to prone to burnt images when playing older games on them. If all I played was XBOX/PS2/GameCube, then yeah, I would sooner have a plasma.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 30 Haziran 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar