Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya normal insanların fobileri benim hobimdir. yani ne bilim yükseklik, karanlık, yalnızlık, kapalı kalmak, kan görmek... sizdede warmı böle genelde fobi olan şeyleri hobi algılayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 örümceklerle oynaşmak , palyaçolarla dans etmek vs. öğk[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hobi: müzik dinlemek, çalmak, bilg oynamak, kitap okumak fobi: kuşlar, böcekler, uçan böcekler, karanlık[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Sweet boy come in, im the dark side of you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yükseklikten korkarım biraz başka fobim yok. böceklerle filan yiğişiriz genelde.[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bildiğim bir fobim yok... Böcekleri sevmem ama fobi yani korku olarak değil daha çok tiksinme olarak. Ama fobi olarak algılanan şeylerden hobilerin ne dersen yanlızlığı severim, suyunu çıkarmadıkça tabii... Bunun dışında yükseklik korkusu olmamakla beraber yüksek bir yerden aşağı düşerken duyulan o adrenalin dolu hisse bayılırım. Düşüş duygusu yani...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hobi : kondol, bilg, kapalı mekan, handball, futbol, fobi : kadinlar.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Lexius, 29 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: fobiler : eğlence , kalabalık paticik buluşmasında öyle demiyordun.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 fobi olarak son 3-4 aydır yeni bir hadise açıga çıktı. bazen vücudumda böcekler dolaşıyormuş gibi oluyor bilhassa uykusuz kaldıgım zamanlarda. hoplaya zıplaya silkeleniyorum fln eskiden yoktu bu olay. hatta elimle tutabiliyodum ama şimdi tırsar oldum. ortada bişey yokken halüsinasyon gibi üretiyorum bişeyler, cidden rahatsız edici boyutlara ulaştı.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hobimde yok fobimde, men öldüm galiba :S[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hobi: spor eglence komik olan herşey fobi: asansör de kalmak, kitap okumak[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: metboy, 29 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki: said: Lexius, 29 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: fobiler : eğlence , kalabalık paticik buluşmasında öyle demiyordun. paticik buluşmaları tüm hobi ve fobilerden muaftır abi :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ben karanlık+sessizlik combosunu hastasıyım.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hobi: pc, kızlar,köpek,tatil(ahh ah), böcekler; fobi deil ama tiksinirim ığyk. fobi:okul[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yer basınca hissetmeme hobim var. fobi : Aşk....[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hobi: internet fobi: yanlız kalmak, karanlık[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 29 Haziran 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yalnız kalmak ve karanlık bi tür ihtiyaç benim kan görmek/vermek hoşuma gider ama zaten iğne, aşı tarzı olayları da severim böceklere gelince bi sorunum yok, canımı sıkarlarsa tutup dışarı atıyorum =) ama bunların hiç biri ne hobi ne fobi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hmm. Değişik =)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ilginçmiş. Hobiler : spor (1 tane :>) , Pc ,MMORPG , Müzik Fobi : Kan,Tikky,Istanbul :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 istanbul ve tikky? =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet... Istanbul... nefret ederim.bişey varmış gibi "olm şunu yapam istanbula gaççam" vb lafları işittiğim için nefret ettiğim bi şehir.Tikkyler eh ezelden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben de dünyanın en güzel şehrinin istanbul olduğunu iddia eden insanların sayısındaki artıştan pek hoşlanıyorum. her yere gitmedikleri halde sırf modaya uymak adına ist. en güzel ilan ediyolar...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Lexius, 29 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: hobiler : yalnızlık , karanlık , sessizlik , bilgisayar , müzik , spor , karakalem fobiler : eğlence , kalabalık uuuuuuuvv gizemli adaaamm :) [Bu mesaj ucanadam tarafından 29 Haziran 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 öyle bazılarınn korktuu benim sevdiim tek şey iğneler.onun dışında diğer klasik fobilere herkeste olduğu miktar da az da sahibim. özel olarak da bir kedi fobim war.inanılmaz korkuyorum.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hobi : tatil müzik.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hobilerim -- Metal Müzik dinlemek , Ultima oynamak , uyumak , kankamla gecelere kadar takılmaq , NEBULA OYnarKEN SABAHLAMAK... Fobilerim -- Karanlık bi evde tek başına olmak , kapalı kalmak , hertürlü böcek (sinek de dahil) , yılanlar , hertürlü ameliyat...........[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar