kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 rogue level 32 oldum daha karar veremedik orta şeker yaptık skilleri kullanıyoz ama bi an önce geçmem lazım ikisinden birine şimdi pek bi bilgim yok ikisi hakkında da stun a mı gidiyim yoksa backstep mi ? sword kullanmamım ne zararı olur felan görüşleriniz alayım dedim bilmiyorum daha önce açıldımı açıldıysada link verip kitlerseniz sevinirim ^^[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yani "ben üşeniyorum yerime siz arayın ben sadece tıklayım" diyosun ? heh.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya bi kaç tane skillerhakkında bilgi vardı sadece aramada onları buldum o kadar[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben backstab gidiyorum daha zevkli görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 stun pvp de yalan oldu trinket blink fln derken sadece cp biriktirmeye yarıyo dicem ama zaten daha önce 10 milyon kişi söyledi bunları o yüzden hiç demedim varsay sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben $ahsen sword rogue'um kermit. Ben ugrasamiyorum iki saat adamin kicini takip et backstab yap direk neresinde olursam oliyim sinistera basiyorum oturtuyorum ilk baslarda bende addon ile off handde tuttugum daggeri main hand'e aliyodum falan ama daha sonra sirf kilic gitmeye basladim en guzeli bana gore. ps = sword gideceksen , yavas ama cok damage i olan bir kilic alki sinisterlarin acitsin.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: kermit, 29 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki: rogue level 32 oldum daha karar veremedik orta şeker yaptık skilleri kullanıyoz ama bi an önce geçmem lazım ikisinden birine şimdi pek bi bilgim yok ikisi hakkında da stun a mı gidiyim yoksa backstep mi ? sword kullanmamım ne zararı olur felan görüşleriniz alayım dedim bilmiyorum daha önce açıldımı açıldıysada link verip kitlerseniz sevinirim ^^ karşılaştığın sınıfa göre warlock vs ise direk stun magese direk backstep abi yavaş yavaş arkaya adımlar ata ata kaçacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 backstab e kesinlikle gitme, ambush a git gidersen :) imp. cheapshotsız stuna gidilmesi makbul diil bence.stuna gideceksen bulundur.hangisi hoşuna gidiyorsa onu yap bence, sonra sıkılınca respec e fazla gold gidiyor :).[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 15 g mi pa$a pa$a bayildim ve subtlely e geri dondum eheh ama bu sefer setup almadim ve 1 tane yanlis talent harcadim ama olsun 20g veremicek artik =D[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 saolun biraz bilgim olduda bu arada verdiğim talentleri 0 lamak için kaç gold vermem lazım ve bu işi nerde yapabilirim ? çok bişi istemiyodur umarım çünki zaten fakir fukarayım :)[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ilk seferki 1g, sonra ufak ufak soyguna donusuyor, en son 50g oluyor galiba :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 1 gold bile çok fazla benim için ama neyse :) feda edicez artık level 32 oldum ama hala güzel bi drop yapmış değilim hiç değilse şöyle 1 2 gold edecek bi drop olsa sevinicem çok şanssızım o yüzden para yapamıyorum tek geçim kaynağım Leatherworking :)[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 30 Haziran 2005 08:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 improved backstep ver moonwalk yaparsın michael jackson gibi. dayanamadım sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: arcane, 29 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: backstab e kesinlikle gitme, ambush a git gidersen :) imp. cheapshotsız stuna gidilmesi makbul diil bence.stuna gideceksen bulundur.hangisi hoşuna gidiyorsa onu yap bence, sonra sıkılınca respec e fazla gold gidiyor :). Ambusha gitle kasıt nedir lol ^^[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 imp backstab verme opportunity ver demek oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: s1eger, 30 Haziran 2005 08:46 tarihinde demiş ki: improved backstep ver moonwalk yaparsın michael jackson gibi. dayanamadım sori. Muhahah :D Birde arada bir oyunda bir bug oluyo ya böyle yürümeden kayarak gidiosun o geldi aklima lol[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 loot yaparken çömelmiş vaziyette kalıyosun öyle ilerliyosn birde o var[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: s1eger, 30 Haziran 2005 08:46 tarihinde demiş ki: improved backstep ver moonwalk yaparsın michael jackson gibi. dayanamadım sori. lol! bu arada kermit 37 38 gibi SM farmla[farmla derken paso grup bul ve git rogue esyasi neredeyse hic dusmez ama felaket silk cloth duser cok iyi para. benim o levelda 20 30 g m vardi smde pek run yapmasamda 70g yaptim 40 a kadar[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: kermit, 30 Haziran 2005 09:38 tarihinde demiş ki: loot yaparken çömelmiş vaziyette kalıyosun öyle ilerliyosn birde o var uzun suredir olan bi bug o insalla duzeltirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: kermit, 30 Haziran 2005 09:38 tarihinde demiş ki: loot yaparken çömelmiş vaziyette kalıyosun öyle ilerliyosn birde o var daha da kotusu var,oynadigim serverde tower of azora nin yakinlarinda bir tane earthroot var,almaya calistiginizda char kaliyor,hicbirsey lootlayamiyorsunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar