EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Hatırladığım kadarıyla birkaç yıl önce bir bilgisayar dergisi bilgisayarın açılması(veya açılamaması) sırasında çıkan bip seslerinin ne anlama geldiğini gösteren bir yazı hazırlamıştı. Şimdi bana o yazı lazım.Nerden bulabilirim?Sizin bildiğiniz bir adres var mı? Veyahut arka arkaya çıkan iki bip sesinin ne anlama geldiğini bilen var mı?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. [Bu mesaj EarS tarafından 24 June 2003 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 pcmagazine olabilir. hatirliyorum öyle bi yazı...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bios alarm sounds falan diye aratırsan bulursun ama markadan markaya veya biosdan biosa değişiyor olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 anakartının kitapçığında yazar[hline]wastiee
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 benim bil cok küfürbaz mesela. tusuna basar bazmaz döktürüyo :P
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 anakartın kitapçığı yok malesef[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Aslında genelde benzer bipleselerde her anakart aynı hata için aynı bipi çıkaracak diye bir kural yok. En sağlıklı bilgiyi anakartının kitapçığında bulabilirsin. Netten arat istersen.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 arka arkaya 2 bip dedin de bunların arasındaki sure nekadar, ve sora noluyo. normalde acılırken bi bip eder, bios acıldıktan sora wine gecerkende bi bip eder sora win açılır. bunu kastediosan[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya...
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bilgisayar açılıyorken çıkan bip sesinden hemen sonra bir bip sesi daha çıkıyor ve bilgisayar açılmıyor. yani arka arkaya iki bip ve bilgisayar açılmaması.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. [Bu mesaj EarS tarafından 24 June 2003 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Klayve takılı mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 evet takılı[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ram takılı mı? ekran kartın tamamen duzgunmu? aslında ekran kartı katılı olmayınca bip....bibip.bip.bip.bip oluyo ama mbakmak laaım[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya...
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bu bilgisayarın cdromunu çıkardım sonra dvdrom taktım.ne dvdromsuz ne de dvdromlu açılıyor.sadece arka arkaya 2 bip.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ekran da mı acık diil? ekranda yazar acılmama sebebini error olarak. istersen bi ac kasayı mainboardun pilini cıkar ters tak ac kapa duzelt ac, biosu reset ewdersin[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yanlış hatırlamıyosam RAM ile ilgili RAM göremiyo anakartın. Y ramler bozuk ya anakart ya da sadece yerinden çıktı ayrıca RAMleri teke teker dene istersen[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bu akşam deniyeyim dediklerinizi.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 başta ekran kartı, ram; açılmayı engellemese de faxmodem kartı, ide kabloları ve bilimum söketli malzemeyi çıkarıp tekrar tak. yerlerine sıkıca oturduğundan emin ol. sorun çözülmüyorsa bişeyleri yaktın demektir. i/o devreleriyle ilgili olabilir sorunun. bu da anakart demek.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk.
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ekranda görüntü yoksa önce ram ve cpu'dan şüphelen. Sonra diğer kartlar felan yok ekranda görüntü var ise hdd, bios olabilir ram da sorun varsa görüntü gelmez ekran kartında sorun varsa gene gelmez cpu da geliodu galiba ekran görüntüsü[hline]This Cat Scratches Free.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 biplerin dili yazısını okumuştum, bayağı enteresan gelmişti, monitör olmadan hatanın ne olduğunu anlayabiliyorsunuz mors alfabesi gibi bişi.
Öne çıkan mesajlar