Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın En Uzun Saçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 28 Haziran 2005 05:42 tarihinde demiş ki:
Eğer yıkanıyo olsaydı, gelen su faturası 31 yıllık berber masrafından daha fazla olurdu. ^^

eheh bak ben bu bakımdan du$unmemı$tım.sabahın mahmurluguna ver =)

@dorsia: biraz önce post u attıktan sonra bende onu hesaplıyordum.[signature][hline]Pyro
Mesaj tarihi:
Ha bi de fiyat artışı olucak kesim ücretinde...

Berberi hesapladık da su masrafini nasil hesaplariz?
(hani saçlarını ilaçlı suya batırdığını varsayarsak. kaç litre su gerekir?)

[signature][hline]-Leeroy, u r stupid as hell
-At least I ain't chicken.

[Bu mesaj Murtaza tarafından 28 Haziran 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Adam zamanında sacını kestiğinde hasta olmuş bunun uzerinde hiç kesmiyomuş. guzel mantık tabı. Azmetmiş uzatmış saygı duydum adama.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
böyle tipler de hep uzakdoğudan çıkyor, bi kaç yıl önce de çinli iki kardeş çıkmıştı, saçları 5 metreymiş ve sene de bir kere deterjanla yıkıyolarmış =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
"Tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"

Amcamızın böyle bir sorunu olmayacak...[signature][hline]-Goddamn it Leeroy, u r stupid as hell
-At least I ain't chicken.
Mesaj tarihi:
Saçlarının etrafındaki kese tarzı bişey bu arada. O kadarda iğrenç durmuyodur ve beyazlamıştır. (en azından yarısı ehe sonuçta beyazlamaya başlıycak köktende ucuna ulaşmışmıdır bilinmez :) )[signature][hline]oh yeaa
Mesaj tarihi:
aaa adamın kafasına zıçmışlar[signature][hline]"You take the blue pill -- the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill -- you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes." The Matrix
  • Yeni Oluştur...