sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 evet 6 veya 8 kişi kadıköy yakasında st. joseph veya bostancı'daki potalarda basket yapalım diyorum. benim bildiğim gris gelir. başka basketsel insan bilmiyom. organize edelim oynayalım diyorum. kimler gelmek ister[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 oynarım ama basketime pek güvenmeyin :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben de gelmek isterim ama önce tarih lazım, ona göre ayarlamaya çalışacağım..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 oyyy kesinlikle gelirim ama iyi oynamıyorum baştan söyliym.. hatta adam eksik kalırsa süper oynayan bi arkadaşımı getiririm..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kessssssssssssinlikle gelirim yalnız tarih belirleyelim[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 zamanında topic açmıştım da kış olduğu için kapalı alan bulamamıştık.ben varım.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 blok koymayı seven biri varsa ben gelebilirim bol bol yardım ederim arkadaşa :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 walla 6/10 olarak oynarım, gelebilirim belki ama paintball haftası içinde olursa, hatta adam da getirebilirim bir veya iki tane, turnuva falan yaparız=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bostancı'da yapalım bende gelırım[signature][hline]m²-T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 keşke ankara içinde böyle topicler açılsa.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben de adam getiririm aksyon olursa süper olur[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kadıköy olsun bizim olsun(igrenççç)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tarih ne?ne zaman yapılcak turnuva gıbımı olcak ben bı arkadasıda cagırırım onu patı ye uye de ederım=)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çarşamba nasıl? (ortaya bişey atalım da adı konsun..)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bende gelirdim ama fazla uzagım oralara isim bu streetball...neyse siz oynayında macın galibini acıklayın[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 arkadaşlar çarşamba yalan oldu da. ben diyorum ki, cuma günü oynayalım basket ne dersiniz? buluşuruz 4 civarları, hava zaten 7'den önce kararmıyor. nerde diyosunuz cadde mi st joseph mi? bence st joseph'in lise bahçesi çok iyi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence 3ü geçmesin buluşma saati geç olursa güç olur.yer oalrak da st.josephe hiç gitmediim için bilemicem..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 3'ten önce bu sıcakta basket oynanmaz, en erken 4'te başlarız da cuma olursa ben ve fizban'ı kaybedersiniz 2 kişi eksilir ehu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 fizban'ın basketle alakası var mı. ayrıca fizban'ın alakası varsa basketle adam çifte standart yaratır shaq gibi işte =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Keşke ben ve pipo'da orda olsak :) güzel güzel yeniverirdik sizleri :)) ehuhe[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 4te başlarsa kaçta biticek? bi de gün ayarlamak gerek artık.. haftaiçi daha iyi olur gibi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 fizban oynar adam 2-3 sene kursuna da gitti işin ortaokulda benle :) zaten o boyla oynamıyo olsaydı yuh sly'ı çağırmak lazım da asıl o haksızlık yaratabilir bak[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cuma 4 st.joseph uyar[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bütün "oynarım" diyenler nerde. yalan oldu valla basket falan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim açtığım topicte de öyle olmuştu=) neyse ben her şart varım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar