sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 evet 6 veya 8 kişi kadıköy yakasında st. joseph veya bostancı'daki potalarda basket yapalım diyorum. benim bildiğim gris gelir. başka basketsel insan bilmiyom. organize edelim oynayalım diyorum. kimler gelmek ister[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 oynarım ama basketime pek güvenmeyin :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben de gelmek isterim ama önce tarih lazım, ona göre ayarlamaya çalışacağım..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 oyyy kesinlikle gelirim ama iyi oynamıyorum baştan söyliym.. hatta adam eksik kalırsa süper oynayan bi arkadaşımı getiririm..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kessssssssssssinlikle gelirim yalnız tarih belirleyelim[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 zamanında topic açmıştım da kış olduğu için kapalı alan bulamamıştık.ben varım.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 blok koymayı seven biri varsa ben gelebilirim bol bol yardım ederim arkadaşa :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 walla 6/10 olarak oynarım, gelebilirim belki ama paintball haftası içinde olursa, hatta adam da getirebilirim bir veya iki tane, turnuva falan yaparız=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bostancı'da yapalım bende gelırım[signature][hline]m²-T
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 keşke ankara içinde böyle topicler açılsa.[signature][hline]silence..
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben de adam getiririm aksyon olursa süper olur[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kadıköy olsun bizim olsun(igrenççç)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tarih ne?ne zaman yapılcak turnuva gıbımı olcak ben bı arkadasıda cagırırım onu patı ye uye de ederım=)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çarşamba nasıl? (ortaya bişey atalım da adı konsun..)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bende gelirdim ama fazla uzagım oralara isim bu streetball...neyse siz oynayında macın galibini acıklayın[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 arkadaşlar çarşamba yalan oldu da. ben diyorum ki, cuma günü oynayalım basket ne dersiniz? buluşuruz 4 civarları, hava zaten 7'den önce kararmıyor. nerde diyosunuz cadde mi st joseph mi? bence st joseph'in lise bahçesi çok iyi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence 3ü geçmesin buluşma saati geç olursa güç olur.yer oalrak da st.josephe hiç gitmediim için bilemicem..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 3'ten önce bu sıcakta basket oynanmaz, en erken 4'te başlarız da cuma olursa ben ve fizban'ı kaybedersiniz 2 kişi eksilir ehu[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 fizban'ın basketle alakası var mı. ayrıca fizban'ın alakası varsa basketle adam çifte standart yaratır shaq gibi işte =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Keşke ben ve pipo'da orda olsak :) güzel güzel yeniverirdik sizleri :)) ehuhe[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 4te başlarsa kaçta biticek? bi de gün ayarlamak gerek artık.. haftaiçi daha iyi olur gibi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 fizban oynar adam 2-3 sene kursuna da gitti işin ortaokulda benle :) zaten o boyla oynamıyo olsaydı yuh sly'ı çağırmak lazım da asıl o haksızlık yaratabilir bak[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cuma 4 st.joseph uyar[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bütün "oynarım" diyenler nerde. yalan oldu valla basket falan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim açtığım topicte de öyle olmuştu=) neyse ben her şart varım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Öne çıkan mesajlar