Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basket oynayalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet 6 veya 8 kişi kadıköy yakasında st. joseph veya bostancı'daki potalarda basket yapalım diyorum.

benim bildiğim gris gelir. başka basketsel insan bilmiyom. organize edelim oynayalım diyorum. kimler gelmek ister[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
oyyy kesinlikle gelirim ama iyi oynamıyorum baştan söyliym.. hatta adam eksik kalırsa süper oynayan bi arkadaşımı getiririm..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mesaj tarihi:
tarih ne?ne zaman yapılcak turnuva gıbımı olcak ben bı arkadasıda cagırırım onu patı ye uye de ederım=)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar çarşamba yalan oldu da.

ben diyorum ki, cuma günü oynayalım basket ne dersiniz? buluşuruz 4 civarları, hava zaten 7'den önce kararmıyor.

nerde diyosunuz cadde mi st joseph mi? bence st joseph'in lise bahçesi çok iyi[signature][hline]Old loves they die hard
Mesaj tarihi:
bence 3ü geçmesin buluşma saati geç olursa güç olur.yer oalrak da st.josephe hiç gitmediim için bilemicem..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
3'ten önce bu sıcakta basket oynanmaz, en erken 4'te başlarız da cuma olursa ben ve fizban'ı kaybedersiniz 2 kişi eksilir ehu[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
fizban'ın basketle alakası var mı. ayrıca fizban'ın alakası varsa basketle adam çifte standart yaratır shaq gibi işte =)[signature][hline]Old loves they die hard
Mesaj tarihi:
Keşke ben ve pipo'da orda olsak :) güzel güzel yeniverirdik sizleri :)) ehuhe[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
4te başlarsa kaçta biticek? bi de gün ayarlamak gerek artık..
haftaiçi daha iyi olur gibi[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
fizban oynar adam 2-3 sene kursuna da gitti işin ortaokulda benle :)

zaten o boyla oynamıyo olsaydı yuh

sly'ı çağırmak lazım da asıl o haksızlık yaratabilir bak[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • Yeni Oluştur...