Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parklarda sevişen çiftler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok abartmadıkça bence bişey yok ama dün bi olay dikkatimi çekti şimdi gidiyoruz arabayla bir tane araba gördük sonra kafamı sağa çevirdim bi tane adamın teki ddereye işiyor ama ne ağaç var nede bişey onu gizleyen hiç bişey yok yan taraftada ağaçlar var adam bize bakıyo sırıtıyo çok sinir oldum hiç utanmıyo..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 26 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
Oldum olası kılımdır. Nedir abi bu tamam mekan yok ama sevişmeyince de ölmüyosun yani..
Yan yana iki çift oturur bankta. Biri bişi der hemen "hahaha" diye sarılır öper okşar.. Hep sebep hazırdır..

- Mahmut geçen tv'de seda sayan'ı gördün mü?
- Hahahaha canım benim ne güzel "mucx" seda sayan diyorsun hohoho *mucx* *ohhş*

Ya sokakta öpüşmesi umrumda değil de bunlar işin şeyini çıkarıyor hani..

Sevmiyorum abi bu tipleri..

ha birde bunun coşanları var. maçka parkında. onlara hiç değinmiyorum..

kıskanma oğlum. sen herhalde biraz büyüyünce deniz kenarında sopayla aşık dürten belediye görevlilerinden olucaksın. a benim çocugum?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
Sabo'nun resim bombaymış. Demek ki libido azınca kimse umursanmıyormuş... :lol:[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
said:
Zagg, 27 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
Soyumuz, sopumuz belli bir toplumuz temelimiz osmanlıya dayanmakda gurumuzda bir öyle, bunu kabüllenmek istemeyenlermi var aramızda ? Hangi milletin ahı tuttuki kendi kendimizle uğraşmaktan başka şeylere zaman ayıramaz (bkz: parkta sevişen çiftler) duruma gelmiş bir toplum olmuşuz. Öyle postlar varki moral bozukluğundan başka bir işe yaramamakta.Tamam özgür düşünce özgür irade ama bu durum resmen görüntü kirliliği ve geçmişe olan saygısızlıktır.İstiklal marşı, gençliğe hitabe dalgaya alındığında kükremeyi bilen gençlere helal olsun ki yakışanı yapıyorlar, bence bu durumunda ondan farkı yok, belki bir kısmımızın işine geliyordur...

Yuhh!! . Hangi dağdan indiniz kardeşim karikatür gibi ya. Adam sevgilisini öpemicekse bir iki abaza yüzünden, bir iki geri kafalı yüzünden ne anlamı kaldı özgürlüğün. Ben o tip çiftler gördüğümde bakmıyorum bile. Ha ben öpüşürken de bazen mal mal tipleri bakarken görüyorum. Şimdi muhattap oldum daha bi müteşekkirim yani. Yalnız şöyle bir durum daha var o mal mal bakan tipler bir sevgili edindiğinde - altın kural her arzın bir talebi vardır- çok beter eşeğin kulağına suyu kaçıran bir mal ortaya çıkıyor bunu da belirteyim.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
13 sayfa dayanamadım 9 sayfa okudum her sayfa aynı muhabbetler olduunu yeni bastım...

can alıcı soru sorulmuş mu diye de bakmadım değil...
martin hiç sevgilin oldu mu? hiç için kıpır kıpır oldu mu?
tamam abartanlar var ama o da bizi ilgilendirmez herkesin ilişkisi kendine ve onların aile terbiye ve görüşlerine..... ama bu seni kıllandırmasın.. sadece gül ve geç... hatta pepelekten paticikten kimseyi görürsen selam bile söle... ne gerek var germeye git bul bi tane yaz aşkları ünlüdür ve unutma herkese göre biri vardır..

*!psikolog mode : ON*

[Bu mesaj TiReSiAs tarafından 27 Haziran 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya onu bunu bırakın da, parkı falan geçtim, ankara meşrutiyet mcdonalds'da sevişen bir çiftin üstüne patates kızartması atmışlığım vardır (tutam olarak değil tabi tanelye), ne lan bu yemek yediğim yerde? adamlar "yiyişmek" olayını biraz farklı anlamışlardı herhalde[signature][hline]Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
batı bekarete yönelirken bizimkiler amerikan pastası manyağı oldu...olay budur...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 27 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
Yuhh!! . Hangi dağdan indiniz kardeşim karikatür gibi ya. Adam sevgilisini öpemicekse bir iki abaza yüzünden, bir iki geri kafalı yüzünden ne anlamı kaldı özgürlüğün. Ben o tip çiftler gördüğümde bakmıyorum bile. Ha ben öpüşürken de bazen mal mal tipleri bakarken görüyorum. Şimdi muhattap oldum daha bi müteşekkirim yani. Yalnız şöyle bir durum daha var o mal mal bakan tipler bir sevgili edindiğinde - altın kural her arzın bir talebi vardır- çok beter eşeğin kulağına suyu kaçıran bir mal ortaya çıkıyor bunu da belirteyim.

Senin yorumlama sorununmu var ?[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 27 Haziran 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Halen öpüşmek diyolar ya, halen öpüşmek diyolar.. bi kafa atasıom var monitöre..
konumuz öpüşenler değil..
konumuz sevişenler. elini orasına burasına atanlar..

ya sanane milletin ahlak bekçiliğini yapmak senin üstüne vazifemi? nerede yaşıyoruz irandamı,arabistandamı bazı tabular kafana dank etmemiş o yüzden geçememişsin,aşamamışsın.Belliki tutucu bir düşünüş tarzın var ama herkesin hayat görüşü bir değildir zorlada illaki kendin gibi düşündüremezsin.Şöyleki ben kız arkadaşımla parkta yiyişirken gelip sapık gibi bakarsan fenada yaparım seni.Birde 'ben gidip sapık gibi bakıyorum' diye kendini savunmuşsun.Afferin çok bir halt yapıyorsun parkta yiyişmeyi ayıp olarak gören adam sapıklık yapıyor.Belli takıntılar zaten seni sapıklığa sürüklemiş bir an önce aşmanı tavsiye ederim.[signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 27 Haziran 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 27 Haziran 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Halen öpüşmek diyolar ya, halen öpüşmek diyolar.. bi kafa atasıom var monitöre..
konumuz öpüşenler değil..
konumuz sevişenler. elini orasına burasına atanlar..

mantıken öpüşürken el istemedende olsa aşşalara kayıyor.Daha zevkli olduğu kanısındayım.Ama abaranlar var onlar cız. :yapma:[signature][hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Haziran 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
parklarda sevişmem yataklarda seviştiğim kadar.

arkadaş güzel söylemiş.

Tesis yapsınlar aslanlar gibi yurtdışından gelen misafirlerimizede rezil olmayız böylece ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
takıntım falan yok.. o da benim özgürlüğüm, gelip laf eden olursa susup pusmayız heralde..
gidip zorla bişi yaptırmıyorum bişi de demiyorum..
senin mi park istediğim yere istediğim gibi bakarım.
ha dediğim gibi ben senin sevişmene kılsam, sende benim bakışıma kıl olabilirsin..
ama gelip bişi yapma hakkını vermez.
ha yaparsan da benimde kaşılık yapma hakkkım olur.
bole yani.
ben kılım dedim.

zaten onları polise şikayet edersen uyaryırlar yaptırmıyorlar söyliyim.
özgürlük değil yani, yasak bi radde'den sonra..

yasak olan bişiyi savunuyosun ekliyim ayrıca...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Haziran 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abartmamak kaydı şartı ile parklarda cilveleşme , öpüşme gibi faaliyetleri destekliyorum.

Ama olay yiyişme boyutuna dönerse çirkin oluyo....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 27 Haziran 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
tesis yapsınlar biz de parklarda sevişmeyelim kardeşim...

başka isteğin ? ev , araba fln ?[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
  • Yeni Oluştur...