sheref Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya ben hala şu yeni çıkan frambuazlı absolutu içemedim yannız... çatlıcam.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 içme igrenc biz aldık %80 inin döktük öksürük şurubu tadı var.[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: taz, 29 Haziran 2005 04:12 tarihinde demiş ki: heh abi hep aynı muhabbet kıllatayım dedim muhabbeti zevk gelsin ;) bizdensin yani :P[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hastasıyım smirnoff un.gece alemlerinin vazgeçilmez içkisi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Luriel, 29 Haziran 2005 04:21 tarihinde demiş ki: içme igrenc biz aldık %80 inin döktük öksürük şurubu tadı var. ben öksürük şurubu severim ama :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 belki o zmn seversin ama bilmiyorum cok tatlı ben begenmedim :([signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Absolut içilesi içki, Smirn nasi 4 ytl olabilir hala inanmıyorum ben. Ben burdan absoya 50 kaat bayılırken tapılası içki smirn 4 ytl wtf?!?! o_O[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 smirnoff black o ayrı bişey 250 mililitre ve alkol oranı %5. yani bildigin küçük biralar gibi açıp içiyosun direk. senin aldıgın 700 mililitre ve alkol oranı %37.5. bırakta 50 olsun :)[signature][hline]denizin buz gibi sularından [Bu mesaj Black-ice tarafından 29 Haziran 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Black-ice, 29 Haziran 2005 04:46 tarihinde demiş ki: senin aldıgın 7000 mililitre çüş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 700 pardon.[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 smirnoff ice'ın şu siyahından içtim. tatsız gazoz gibi duruyor. ne alkol aldığını farkediyorsun, ne de bir meşrubat içtiğini. zaten clubber içkisiymiş sanırım, belli, çok light :-P bira tercih ediyorum, en azından alkol aldığını hissediyorsun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar