Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evet ben bunla efekt vermek falan dışında neler yapabilirim. mesela lightsaber falan yapılırmı bunla yada bunu gibi animasyon falan verebilirmiyim. çözemedim ondan soruyorum.[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 mmaker2 varsa yazı falanekleyebilirsin. bilmleri birleştirebilir... klasik geçiş efektleri koyabilirsin... filmlerin üzerine efekler ekleyebilirsin(yavaş gösterme, flu gösterme, eski film vs)... değişik şablonlar uygulayabiliyorsun... mesela haber programıo gibi alltan yazı falan geçiyoo ... böle böle şeyler işte.. :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yaw onları bende biliyorum da. sonuç olarak böle animasyon falan ekleyemiyorum heralde?[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=85594 var lightsaber için.Movie makerla ekleyemezsin ama bunlar var.Daha da aratrsan çıkar sanırım başka program ama olsun gayet kaliteli işler çıkabiliyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sağolasın. gerçi beceremem ben ama :P[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 la madem beceremiyorsun nie soruyorsun cinsmisin black ? aaaaaaa kuşluk vakti bak nasıl fırladı sinirim *pıt pıt* die...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 oy oy black yaktı motoru[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar