Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazım Koyuncu Hayatını Kaybetti

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

haha. ne kadar komik.
ne kadar ironik.

az önce trt 2'de konseri vardı, "kazım koyuncu anısına" diye.
daha önce bu adamı hiç bilmiyordum, sadece paticik'te satır arasında bu topiği görmüştüm, pek de önemsememiştim.
konserlere giden, fazla tv izlemeyen birisi olarak şu ana kadar adını bile duymamıştım.
ama konseri izlerken "vay, bu adam çok baba birisiymiş" diye düşündüm. tipi felan hoşuma gitti, sempatik birisi.
şarkıları felan da iyi söylüyor. hareketli, enerjik ve pozitif duygu yansıtan birisi. en azından konserden çıkardığım kadarıyla.
konserin sonunda, neşeyle, elemanları tanıttı, onlarla konuştu felan.. çok iyi bir davranış bence.
ölen kişi bu mu? hiç inanasım gelmiyor. inanmak istemiyorum.
konserdeki halini günlük hayatına da yansıtıyorsa -ki öyle bir hali vardı- gerçekten iyi birisi.
neden böyle iyi insanlar erken ölür ki? çok üzüldüm açıkçası.
keşke kansere yakalanmasaydı, keşke daha çok yaşasaydı.
belki Türkiye'de büyük işler başarabilirdi.
Gereksiz insanlar meşhur ediliyor, ortadan para kapıyor. Düzgün insanlar ise ölüyor.
Başarmayı geç, böyle birisinin ölmesi çok yazık.
Dünyadan zevk alıyorsun, eğleniyorsun, birşeyler becermek için gayret sarfediyorsun, herşey iyi güzel giderken. Pat, ölüyorsun. İronik. :(

Çok komik, böyle birisini ancak ölümünden sonra duydum. Mesela Yavuz Çetin'i de ölümünden sonra duymuştum.
Bu Kazım Koyuncu hep böyle TRT 2'ye felan çıkar mıydı? Daha çok TRT 2 izlemek lazım demek ki...[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Haziran 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...