The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ",AÇIYORUMI GNEE IP aynı BEKLERIM! yalnzı sarhoişum" belli oluyor :)[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 11 July 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 lethe makinesini açık bırakıp gitti yattı ama makinesine bişi oldu herhalde ki sunucu kapandı, başka açmak isteyen var mı?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 açarım ben isterseniz ama act 5 e kadar getireceksiniz normal de :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 açtım hatta .. 195.174.103.52[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 dralnu'yu da act 2'den alıp act 5'e uçurduk, dhl gibi oldum 3 gündür mübarek.. :) dralnu ve doggy'ye yoldaşlıkları içinçok teşekkürler, yarın devam ederiz isterseniz.. bir de dupe'cü 'ayu' kardeş gene geldi, tam başka karakterine iki ton dupe bıraktiktan sonra yere onlari alamadan sunucuyu kapadık, çok güzel patladı arkadaş.. :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 babam kapamış neyse bağırdım çaırdı mbi daha elleme makinayı allah salağı işte insan babası salak olmaya görsün[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 YAHU ARKADAŞLAR BU aNYA KMIDIR KONYA MKIDIR bir kız var bulamıyorum..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZabadaM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 LETHEEEEE.. Ya abi süper muhabbet dönüodu bi baktım çat gitti.. Ehehe.. Bu arada Ben Mistel Bowazon...[hline][[[ONLY THE MooN WAS THE WITNESS]]][Bu mesaj ZabadaM tarafından 12 July 2003 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Sam, 12 July 2003 04:44 tarihinde demiş ki: dralnu'yu da act 2'den alıp act 5'e uçurduk, dhl gibi oldum 3 gündür mübarek.. :) dralnu ve doggy'ye yoldaşlıkları içinçok teşekkürler, yarın devam ederiz isterseniz.. bir de dupe'cü 'ayu' kardeş gene geldi, tam başka karakterine iki ton dupe bıraktiktan sonra yere onlari alamadan sunucuyu kapadık, çok güzel patladı arkadaş.. bende vardım beni ignore etmiş lol.tabii ben yattığımdan çıktım[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 seni ignore ederim tabii, skull istedin verdik hemen kayboldun gittin bir hoşçakal demeden. (her ne kadar düşmüş olsan da bir bağlanıp iyi geceler diyebilirdin) nekrofili seni.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 açıorum ben yine .. act5 başındayım, xp lasım bol bol :) 195.174.103.52[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 beyler normal act 2 oynayacak newcomer var mı? ben geride kaldım lol[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 benim karakterim var da downloadlarım var maalesef gecenin ilerleyen saatlerinde olabilir[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 tamam act 2 sewer bitti ama shapeshifter wolf için o elektrikli hayvanlar çok zorlayıcı... hazır olunca icq dan at :-P isteyen varsa da gelsin[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ben gelirim birazdan, d2 vakfı gibi oldum hayır işlerinden karakteri ilerletemiyorum.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 güya iki sunucu birden açık ama aslında hiçbiri açık değil, lütfen kaparken yazın hem başkaları da açıp açmayacağına karar verebilir..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 eh yani cumartesi akşamı d2 oynayack kimseler yok.. :) neyse ben biraz da kendim için yaparım vakıf işlerini.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZabadaM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Server açık değil, açabilcek biri varsa duel için açsın lütfen.. :)[hline][[[ONLY THE MooN WAS THE WITNESS]]] [Bu mesaj ZabadaM tarafından 13 July 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 oynıyan vamrı?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 195.174.199.56 beklerim[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 herkes çıktığı (ve benimde arkadaşların geldiği) için kapanmıştır..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yok mu açan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZabadaM Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 up![hline][[[ONLY THE MooN WAS THE WITNESS]]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 1.10 final ne zaman gelebilir bilen bir allahın kulu yok mu[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bilinmiyor forumu okuyan bir allahın kulu yok mu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar