Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abi cold immunelarla ugrasmak işkence resmen.. bütün fireların hepsi cok düşük damage vuruyor.. lightiningler gene öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 damnn ! tüh bee tam ceday yazdığı için hell de oynayacak adam buldum diodum benim sorc ta cold eheue bi faydamız dokunmaz bu arada feci baydım söyleyin açayım hemen bi oyun[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 e arcane baydıysan gelseydin lethe'nin oyununa, delu ile lethe'yi act 1'den act 5'e uçurduk.. :) hell her karakteri kastırıyor şu an, siz sorc filan diyorsunuz da ben 1.09 PvP barb'ı gibi giyiniyorum players 1 bile ilerlenmiyor. ancak mephisto'ya gidiyorum, contess bile kastırıyor. (kendi değil de fanatism auralı ghost'lar filan çıkıyor, bir vuruşta 400 mana alıyorlar) hell için ancak yeni build'ler ve yeni eşyalar gerekli 1.10'la gelen, hele multiplayer düşünemiyorum nasıl oynanır şu şekilde.. sorc'lara cross tree synergy gelirse zaten sorc'lar en abarrtı karakter olur şu haliyle, tonlarca dmg veriyorlar zaten synergy'lerle immune olmayan herşeye. bir de şimdi +elemental skill dmg ve -enemy resistance eşyaları jewelları filan çıktı daha da abaracaklar..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 2 saat sonra mesaj atmışım yuh sam bu arada oynamak istersen şu an açabilirim icq dayım[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hala açık server AYı lakaplı jadelith oldugunu öne süren biri paso SOJ lar fln atıyo yere[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hadi oynayak ip verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 3 4 mesaj once yzmıştım.. kastırma :D[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC geliyormsun ceday [Bu mesaj LethE tarafından 11 July 2003 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abi hell falan istiom ben..ya da nightmare..sen lvl 13 üm diodun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 jadelith değil o, dün akşam jadelith'in sunucusuna gelip abuk sabuk konuşan, jadelith küfürü yapıştırınca da (hakettiğini söyleyemem gerçi) sinirinden ne yapacağını şaşıran bir 'budaklama' arkadaşımız. iddialarını kaale almayınız.. arcane draven'ın minigun video'sunu indireyim sonra bakarız ama hell için yokum onu söyleyeyim.. :) nm act 1'e yeni geçecek lvl 44 assassin'im var..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ona uygun lvl 49 barbarım var ben lethe nin oyuna giriorum şimdilik[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 arkadaşlar lütfen sunucuyu kapadığınızda belirtin ki insanlar uğraşmasın boş yere.. ("kendimi değil başkasını düşünüyorum" imasının en ivraanç şekli) :) geç olmuş ya, neyse ben single'a bakayım, yarın görüşürüz gene. mephisto bakalım neler verecek..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 tam olarak kimse kalmadıgı için kapadım :D gelcem desedin beklerdim bu arada arcane le oynamam ben ya eyerde mal kalmıyo :D[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Sam, 11 July 2003 03:55 tarihinde demiş ki: (hakettiğini söyleyemem gerçi) :( ama niye :( adam gelicem kesicem sizi nerdesiniz diyince dayanamadım :([hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 diablo II de güzeldi ama hep butcherın eksikliğini duydum keşke kesmeseydim olaya ayrı bir sadislik katıyordu fresh meath :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 11 July 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Jadelith, 11 July 2003 12:23 tarihinde demiş ki: said: Sam, 11 July 2003 03:55 tarihinde demiş ki: (hakettiğini söyleyemem gerçi) :( ama niye :( adam gelicem kesicem sizi nerdesiniz diyince dayanamadım :([hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. sen biraz bekleseydin ben tatlı dille yılanı deliğinden çıkaracaktım.. :) biliyorum çünkü böyle salakların işi yoktur dadanır, rahat bırakmaz. anladım ki onların dlinden konuşunca kurtulamıyorsun.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yeni oyun?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ben 11-12 gibi gelebilirim gene sanırım..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hm yeni açan var mı? druid wolf açtım şimdi. gothic iki aldım ama inanılmaz bayık bi oyun 4 saat oynayıp baydım. insan story koyar di mi. morrowind klonu. morrowinddende nefret etmiştim zaten. konuşma olmayan rpg. hıh. rpgymiş... nese. bu akşam lvl 20ye yaklaşırım hep players 8 de oynuyorum zaten. fazla canım olduğundan players farketmiyo. isteyen varsa sülesin :) casterler sux :P[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 normal act 3 de quest e katlanabilecek olan 95143114 uin e msg atsın ip atayım madem çok ısrar ettiniz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 195 174 199 56 gilen oynayak[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 gelemicem misafir varmış. tüh. nese...[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 i m ready[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ben buradayım şu an. nm act 2'ye geçtim, o civarlarda birileri varsa tercihimdir ama düşük lvl'lı isteyene de yardımcı olabilirim gerekliyse..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 nm act 1 son gorevdeyim bende cable server varmı ???[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ,AÇIYORUMI GNEE IP aynı BEKLERIM! yalnzı sarhoişum[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar