Selocan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 onun patlaması hem fiziksel hem ateş olarak hasar veriyor diye biliyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: arcane, 18 Eylül 2004 22:11 tarihinde demiş ki: bu arada benim dragon tail nasıl fire immune lara da vuruyor ? çözemedim ben.. senin verdiğin pyhsical damage, fire damage değil[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE [Bu mesaj flameeye tarafından 18 Eylül 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 fire damage yazıyor, bi bölümü physical olması mantıklı bir açıklama ama eğer öyleyse, neden yazmıyor ki skill açıklamasında yazması gerekmez mi ?[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ya bu diabloyu şu an almaya değer mi sizce battle.nette oynamak için alacam da durumu nedir çok mu demode oldu sarmaz mı? yoksa wow çıkana kadar flm biraz oyalama şansı var mıdır?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 dragon tail gecen acikladigim gibi toplam damage i koyar phyiscal olarak koyulan damage in (bu onemli bak, senin hesaplanan damage in degil, o yaratigin aldigi damage onemli) bi yuzdesini %300 gibi bisi yani explosion olarak bi daa koyar, etraftakilere de koyar physical immunelara o yuzden tiger strike la vurup finishing move u yanlarinda PI olmayan birine geciriceksin fire immunelarada explosion etki yapmadigindan tekme tokat girisicesin fire & physical immunelardan bucak bucak kacicaksin hehe Kicksin icin kacmak gecerli tabi :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 çok uzun süre önce pc'imden sildim valla. Artık Mu , Ragnarok vb. takılıorum ...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hoş, bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. hmm anladım volfi, daha önce tail kullanmıodum, o yüzden uçmuş aklımdan. physical fire immune bişiy çıkarsa oyundan çıkarım ehe.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 modası geçmiş veya grafikleri tatmin etmeyici olsa da rezalet senaryosu saran oyunları oynama hobiniz var galiba ?[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 olsa bile, seni neden bağlıyor onu anlayamadım ? ayrıca bence battle.net gibi birşey dururken dediğin cümleler bir kulaktan girip öbüründen çıkmaktan öteye gidemez.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 efsaneleşmiş bir oyun için bu tarz yorum yapmakta güzel bişey olsa gerek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Battle.net te kac kisi oynuyor o oyunu sen farkindamisin... Soyle bir silkin, kendine gel. Benim 5 senem gitti o oyunla, sen hala yok dandik grafik, dandik senaryo. Hey allahim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yani grafik belki bi derece (ki oyun çıkalı yıllar geçti zamanına göre mükemmel grafikleri vardı) ama senaryoyada laf söylemeyin bari.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ehe diablo senaryosu bok gibi zaten ona iyi diyen biri olabilir mi yahu? ama d2yi oynayan adam ne senaryo, ne grafik icin oynar... salyalar aka aka adam oldurup mouse eskitme oyunu, oyunda derinlik arayan adamin d2 ile isi olmaz... adam oldur item bul budur diablo...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben senaryoyu çok severim burdanda çoğu bilgisayar oyunun göreceli olarak değiştiğini görüyoruz =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yoo senin standartlarin dusuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 standartlarıma laf söletmem ulan! =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 2-3 milyon gibi bir satış rakamı yakalayan ve hala battle.nette oynanan bir oyuna laf söylemeye hakkımız yok kendimde böyle bir şey görmüyorum çalışılarak yapılan şeylere saygı duymak gerek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 neyse.. biz bu konuda ip yazmaya, yaptığımız multi oyunlarla ilgili yorum yapmaya devam edelim, diablonun niteliklerini ise başka bi konuda tartışalım, ortalık karışmasın :D di mi ? :D[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 peki siz şimdi battle.nette mi oynuyorsunuz yoksa kendi aranızda multiplayer mi çeviriyorsunuz... ve pk lı kvar mı hala bu battle.nette bi aralar vardı millet birbirine dalabiliyordu hala var mı boyle bişi...bi de dengeli bişi mi bu?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: fortinbras, 21 Eylül 2004 14:20 tarihinde demiş ki: peki siz şimdi battle.nette mi oynuyorsunuz yoksa kendi aranızda multiplayer mi çeviriyorsunuz... ve pk lı kvar mı hala bu battle.nette bi aralar vardı millet birbirine dalabiliyordu hala var mı boyle bişi...bi de dengeli bişi mi bu? -kendi aramızda oynuyoruz(iplerini verenler yai kendi aralarında oynamış oluyo). -pklık var hatta pvpde aşmış isen hc oynayıp pk olursan aldığın zevk kat kat artıyo. -dengeli bişi demekteki kastın pvp dengesi ise malesef denge yok bana göre.[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: darth_devhochi, 20 Eylül 2004 17:43 tarihinde demiş ki: modası geçmiş veya grafikleri tatmin etmeyici olsa da rezalet senaryosu saran oyunları oynama hobiniz var galiba ? valla diablo o dedigin oyunların atası beah :P pc alma nedenlerimdendi acıkcası diablonun ilki cıktıgında.B lizzard in yaptigi oyunları gozu kapalı alıcaksın demode dedigin oyunu suan battlenette bir dunya oynayanı var halende alan var ragnorak dedigin oyun oynanabilir kanımcada sonuc olarak mu yu bende oynadım bir yere kadar ki diablo ile boy olçüşemez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 arkadaşlar feci sıkıldım var mı 1.10 oynayacak? nightmare act 2 oyniycaz ama...:)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 21 Kasım 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kardeş walla yüklesem mi ne yapsam ya? Özledim bende Diablo'yu.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yükle yaw. bende ne kadardır yüklü bilmiyorum. ne zaman format atsam hemen arkasından diablo yüklerim ve silmem:) sıkıldıkça açar yaratık keserim iyi olur. tavsiye ederim:)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Saatlerce gozumuzu kirpmadan oynardik 3 kisi ahh bee...[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar