MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bişey dicektim de boşverin[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 05 Eylül 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende 85 asassin var gelin bie hellde p8 yapalım (ben sizi korurum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sende natalya parçaları da vardır kesin ? :D[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 çok feci item sıkıntım var. rare sword çıkarsa atlarım lapinlerim uçarım ve daha bilimum şeyi yaparım =P İsteyen varsa şu an açabilirim ben ama bağlantı 128 kablo sorun olur mu 5-6 kişi fln?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arkadaşlar Lvl 41 Assasinle Nightmare de Act 1 i oynuyorum. Barracks da Returned Mageler var. Cold Resistance 1 olduğu için deşip geçiyolar. İşin komik yanı elemanlar fireball atmalarına rağmen donuyorum. Direk pas geçeyim onları diyorum yok heryerdeler:([signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 istersen açıym server yardım ediym sana[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 unutmayınız ki serverı açanda o questler tamamlanmışsa quest yapamıosunuz[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu yüzden o açtı serveri biraz oynadık ama bendeki aşırı lag sebebiyle baydım =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben de zırt pırt öldüm nedense para mara kalmadı böhü:([signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yok mu server açan?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Evet oyun yok mu ? popeye sen soketli mace arıyodun ya 5 soketli bir ogre maulum var ilgilenir misin ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende 300 k kaybettim 2 kere öldüm. Bağlantı neydi senin? Daha düzgün bağlantı sahibi olan biri açsın 1 saat fln sonra =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eee?? oynicak yok mu?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tamam ben açarım hangi zorlukta açıyım ? ( hellde act 2 deyim staffı tamamlamadım henüz ama daha ilerisini açamam ) nm nasıl ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 muas 4 mesaj aynı dakika içinde aynı şey için atıldı yanlış saymadıysam:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hell de duriel e birlikte gidelim benim de bi o kaldı act 2 de.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hell banada uyar[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya o zman ben açıyım hellde benim görevleri tamamlasak ? ben bugün yapacaktım ama gittim claw viper templea a.k hepsi cold immune barbarımı saniyede kesiyolar bir de yılanlar kobumu kurtulamıyorum yardımsever arkadaşlara duyurulur[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aç[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ip : 81.215.148.118 zorluk : hell[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende 128 Cable var.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arcane abi eğer geliyosan 5 - 10 dk bekliyoz bi tek duriel görevi kaldı. tamamlamak istersen diye şeyettiydim.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 NM oynayacak yok mu yaw?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hell act 1 ip:62.248.39.204 [signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) [Bu mesaj Bonus tarafından 05 Eylül 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 benim oyun kapanmistir. ( duriel tamamlanmadi ) edit : Bonus o ip ile giremeyiz http://www.whatismyip.com/ den bak ip numarana [signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? [Bu mesaj Selocan tarafından 05 Eylül 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar