Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün hayatımın odunlugunu yaptım..

TheKing

Öne çıkan mesajlar

said:
TheKing, 23 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
senenin basından beri kampuste izledigim ıkı tane güzel bayan wardı..soyle belırteyım.22-23 yaslarında bırı esmer zayıf herseyıyle dogal,dawranısları ıle onu rahatlıkla dıgerlerınden ayırt edebılırsınız..dıgerı ıse beyaz tenlı sureklı gulumseyen cok tatlı bır sesı olan olan atak bir kızcagız..ıkısınıde ıstıyordum:D ama onlara ulasmak coooookkk zor gıbı gelıyordu ..derken bu sabah nasıl olduysa ıkısını kampuste konusurlarken gordum.ısın kotusu yolumun ustundetdıler ve onlarla tanısamamanın verdıgı acıyla onlerınde gececektım.bırden ıkısıde donup aynı anda "bakarmısın" dedi."nedemek sadece bakmakmı taparım sanaaaaa" demedım tabıkı :D yanlarına yaklastım son derece soguk ve odunca:) sonra bana sınavlarla ılgılı sacma sapan sorular sormaya basladılar amacları bellıydı tanısmak ıstıyorlardı..sonra konular bıttı konustuk konu konuyu acıyor ne bıtmesı:D sonra esmer olan gozlerımı delercesıne:
-ben yeliz dedi..
1-2 sn bekledı sonra
-yeliz k......dıyerek soyadını da soyledı..
sonra anıden dondu sonra gorusurz gıtmem gereklı dedı.sonra beyaz teblı kızla konusurken(onuda kacırmamak ıcın sureklı soru soruyorum) sorular bıtınce dogal olarak oda bende gıtsem ıyı olacak dedi..
-tamam gorusurz sonra dedi ve oda gıttı
bu super dıyalogdan sonra anladım benım gıbı cenesı durmayan ıyı bır konusmacı bıle bazen cok guzel bır sekılde odunlasarak fotosentez yapıyor..cunku ADIMI SOYLEMEKTEN BILE ACİZİM!!!:(

Abi bu şimdi odunluk mu aluyo?? "Geforce 998000 aldım, half life çalışır mı?" gibi bişey olmuş. Sen odunluk görmemişsin. :D Hatta bazı çevrelere göre kıza adını hemen söylememek gizemli görünmek adına artı puan kazandırır. Bi kere tanışmak isteyen zaten kız. Bitti olay. Kız isterse olur. Ben çoktan iş hallolmuş gözüyle bakardım olaya. Buraya da okulun en güzel iki hatununu aynı anda ayarladım diye yazardım. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma masada oturan iki su gibi kıza "i love you, i love you, to the beach" diyen kıro ve ötesi adam geldi:)
belki işe yarar(bu cümleden sonra kalktılar ve ben 7 senedir ne halt etmeye ingilizce öğrendim diye düşünecelere daldım)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bırden ıkısıde donup aynı anda "bakarmısın" dedi."nedemek sadece bakmakmı taparım sanaaaaa" demedım tabıkı :D

şu bölüme öldüm öldüm dirildim ama. abi sende bu espriler varken kralını tanımazsın:)(ciddiyim)
her an imza yapabilirim zaten bunu[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ADIMI SOYLEMEKTEN BILE ACİZİM!!!:(

Hahahah :) ne var bunda heycanlanmışın o kadar, heyecan sadece insanlara özgü birşey değildirki kedilerde heyacanlanır, köpeklerde heycanlanır, bitkilerde heycanlanır :) ama odunlarınki bambaşka :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ama odunlarınki bambaşka :D

ehueheuheuh :D

Diyaloğun ortasındayız

Kız:Daha daha nasılsın?
Ben:(yanlış duyarak)Ha evet
içimden: ne dedim laannn
*kızarırım*
Ben: neyse gitmem lazım
*arkasını dönüp eve doğru yol alırım*

[Bu mesaj KahnX tarafından 26 Haziran 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayatının odunluğu buysa ne diyim artık. Benim oramdan buramdan yaprak çıkması lazım senin ki hayatının odunluğusa. Bundan sonrası kolay. tanışma kısmı en zoru zaten.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 26 Haziran 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 27 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki:
abi kıza cd vermişsin daha ne??

Benden CD almak isteyen bir kız pek çok şeyi gözden çıkartmalıdır....

ya benim uykum gelince saçmalamaya başlıorum

Puhaaa... :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

kafana takma guten taak

benimde böyle bi diyaloğum vardı ve konuşma yarım saat sürdü:
ben-Meraba
o-Meraba
ben-Ben şevki (ki kız beni 3 yıldır tanıyo)
o-Bende Eda
ben-Biliyorum. dedim düşmesi yarım saat sürdü ühühü

odunmuyum??[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Haziran 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...