eisberg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kızların isimlerini öğrenmişssin daha ne ...bıdaha gorduunde selam wer muhabbete gir onlar zaten senin ismini sorar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: TheKing, 23 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki: senenin basından beri kampuste izledigim ıkı tane güzel bayan wardı..soyle belırteyım.22-23 yaslarında bırı esmer zayıf herseyıyle dogal,dawranısları ıle onu rahatlıkla dıgerlerınden ayırt edebılırsınız..dıgerı ıse beyaz tenlı sureklı gulumseyen cok tatlı bır sesı olan olan atak bir kızcagız..ıkısınıde ıstıyordum:D ama onlara ulasmak coooookkk zor gıbı gelıyordu ..derken bu sabah nasıl olduysa ıkısını kampuste konusurlarken gordum.ısın kotusu yolumun ustundetdıler ve onlarla tanısamamanın verdıgı acıyla onlerınde gececektım.bırden ıkısıde donup aynı anda "bakarmısın" dedi."nedemek sadece bakmakmı taparım sanaaaaa" demedım tabıkı :D yanlarına yaklastım son derece soguk ve odunca:) sonra bana sınavlarla ılgılı sacma sapan sorular sormaya basladılar amacları bellıydı tanısmak ıstıyorlardı..sonra konular bıttı konustuk konu konuyu acıyor ne bıtmesı:D sonra esmer olan gozlerımı delercesıne: -ben yeliz dedi.. 1-2 sn bekledı sonra -yeliz k......dıyerek soyadını da soyledı.. sonra anıden dondu sonra gorusurz gıtmem gereklı dedı.sonra beyaz teblı kızla konusurken(onuda kacırmamak ıcın sureklı soru soruyorum) sorular bıtınce dogal olarak oda bende gıtsem ıyı olacak dedi.. -tamam gorusurz sonra dedi ve oda gıttı bu super dıyalogdan sonra anladım benım gıbı cenesı durmayan ıyı bır konusmacı bıle bazen cok guzel bır sekılde odunlasarak fotosentez yapıyor..cunku ADIMI SOYLEMEKTEN BILE ACİZİM!!!:( Abi bu şimdi odunluk mu aluyo?? "Geforce 998000 aldım, half life çalışır mı?" gibi bişey olmuş. Sen odunluk görmemişsin. :D Hatta bazı çevrelere göre kıza adını hemen söylememek gizemli görünmek adına artı puan kazandırır. Bi kere tanışmak isteyen zaten kız. Bitti olay. Kız isterse olur. Ben çoktan iş hallolmuş gözüyle bakardım olaya. Buraya da okulun en güzel iki hatununu aynı anda ayarladım diye yazardım. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aklıma masada oturan iki su gibi kıza "i love you, i love you, to the beach" diyen kıro ve ötesi adam geldi:) belki işe yarar(bu cümleden sonra kalktılar ve ben 7 senedir ne halt etmeye ingilizce öğrendim diye düşünecelere daldım)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: TheKing, 23 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki: bırden ıkısıde donup aynı anda "bakarmısın" dedi."nedemek sadece bakmakmı taparım sanaaaaa" demedım tabıkı :D şu bölüme öldüm öldüm dirildim ama. abi sende bu espriler varken kralını tanımazsın:)(ciddiyim) her an imza yapabilirim zaten bunu[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 martinlgore kesinlikle dogru soluyo bnmde etrafimda oyle bi cocuk var sasiriyorum ama cocuk bayaa goturuyo iste[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 eheü bonepart yaz bi tutorial[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: TheKing, 23 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki: ADIMI SOYLEMEKTEN BILE ACİZİM!!!:( Hahahah :) ne var bunda heycanlanmışın o kadar, heyecan sadece insanlara özgü birşey değildirki kedilerde heyacanlanır, köpeklerde heycanlanır, bitkilerde heycanlanır :) ama odunlarınki bambaşka :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: ama odunlarınki bambaşka :D ehueheuheuh :D Diyaloğun ortasındayız Kız:Daha daha nasılsın? Ben:(yanlış duyarak)Ha evet içimden: ne dedim laannn *kızarırım* Ben: neyse gitmem lazım *arkasını dönüp eve doğru yol alırım* [Bu mesaj KahnX tarafından 26 Haziran 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yolun yarısı alınmış işte daha ne :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 halledceksın bu ısı ha gayret arkanda koskoca patı aılesı var =)[signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 26 Haziran 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hayatının odunluğu buysa ne diyim artık. Benim oramdan buramdan yaprak çıkması lazım senin ki hayatının odunluğusa. Bundan sonrası kolay. tanışma kısmı en zoru zaten.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil [Bu mesaj McFrenzy tarafından 26 Haziran 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi peki ya sen yanlis anladiysan tanismak istemiyorlarsa. Yani birdahaki gittiginde. -Selam xyex nasilsin. -pardon taniyamadim gibi bir dialog olursa odun luktan harbi ustteki arkadas gibi dal fln cikabilir ustunde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi kıza cd vermişsin daha ne?? Benden CD almak isteyen bir kız pek çok şeyi gözden çıkartmalıdır.... ya benim uykum gelince saçmalamaya başlıorum[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bi dahaki sefere git afedersin o gun kafam cok dalgındı sizinle pek konusamadım de yaratıcılık yap :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: sheref, 27 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki: abi kıza cd vermişsin daha ne?? Benden CD almak isteyen bir kız pek çok şeyi gözden çıkartmalıdır.... ya benim uykum gelince saçmalamaya başlıorum Puhaaa... :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kafana takma guten taak benimde böyle bi diyaloğum vardı ve konuşma yarım saat sürdü: ben-Meraba o-Meraba ben-Ben şevki (ki kız beni 3 yıldır tanıyo) o-Bende Eda ben-Biliyorum. dedim düşmesi yarım saat sürdü ühühü odunmuyum??[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Haziran 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 öyle gibi :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yeliz naber bende iyiyim nolsun işte bişi dicem sana yahu geçen seferde ben o konuya çalışmamıştımda eve gidip baktım hah adım odun bak o gun hatırlayamamıştım ya ehiehi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: DynamicK, 28 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki: yeliz naber bende iyiyim nolsun işte bişi dicem sana yahu geçen seferde ben o konuya çalışmamıştımda eve gidip baktım hah adım odun bak o gun hatırlayamamıştım ya ehiehi Abi yarıldım ya adım odun!!!muhahahaha[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar