Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün hayatımın odunlugunu yaptım..

TheKing

Öne çıkan mesajlar

senenin basından beri kampuste izledigim ıkı tane güzel bayan wardı..soyle belırteyım.22-23 yaslarında bırı esmer zayıf herseyıyle dogal,dawranısları ıle onu rahatlıkla dıgerlerınden ayırt edebılırsınız..dıgerı ıse beyaz tenlı sureklı gulumseyen cok tatlı bır sesı olan olan atak bir kızcagız..ıkısınıde ıstıyordum:D ama onlara ulasmak coooookkk zor gıbı gelıyordu ..derken bu sabah nasıl olduysa ıkısını kampuste konusurlarken gordum.ısın kotusu yolumun ustundetdıler ve onlarla tanısamamanın verdıgı acıyla onlerınde gececektım.bırden ıkısıde donup aynı anda "bakarmısın" dedi."nedemek sadece bakmakmı taparım sanaaaaa" demedım tabıkı :D yanlarına yaklastım son derece soguk ve odunca:) sonra bana sınavlarla ılgılı sacma sapan sorular sormaya basladılar amacları bellıydı tanısmak ıstıyorlardı..sonra konular bıttı konustuk konu konuyu acıyor ne bıtmesı:D sonra esmer olan gozlerımı delercesıne:
-ben yeliz dedi..
1-2 sn bekledı sonra
-yeliz k......dıyerek soyadını da soyledı..
sonra anıden dondu sonra gorusurz gıtmem gereklı dedı.sonra beyaz teblı kızla konusurken(onuda kacırmamak ıcın sureklı soru soruyorum) sorular bıtınce dogal olarak oda bende gıtsem ıyı olacak dedi..
-tamam gorusurz sonra dedi ve oda gıttı
bu super dıyalogdan sonra anladım benım gıbı cenesı durmayan ıyı bır konusmacı bıle bazen cok guzel bır sekılde odunlasarak fotosentez yapıyor..cunku ADIMI SOYLEMEKTEN BILE ACİZİM!!!:([signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Sosyal ağlarda paylaş

konuşmaktan bu kadar çekinme bence. ne kadar rahat olursan karşındakini o kadar çok etkilersin- ki kızlar kendileri tanışmak istemişler senin anlattığın duruma göre, reddedilme korkusu da yokmuş yani .

yalnız ben "ikisini de istiyorum" olayını anlamadım (anlamak istemedim ya da) =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

işin komık tarafı esmer olanın ders notları bende..kız ıletısımı kesmesın dıye(benden ust sınıfta) ders notlarını aldım..ne ısıme yarıyacaksa:D bırkac da cd verdım ıcıne bırseyler atacak.ama dırek telefon numaraıs ıstemek abes kacmazmı???..
ah onların yerınde baska kız olacaktı hıc tınlamazdım her ayılıgı yapardım ama bunlar emek ıstıyor:/[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet helena'nın dediği gibi ne kadar girişken rahat olursan o kadar kızlar etkilenir..

Bir örnek vereyim. Çok yakışıklı ama tutuk çekingen, konuşamayan, konuştumu kızaran eli yüzü titreyen bir adam var bir de tıknaz hafif kilolu ama çok girişken rahat bir adam..
"İmaj herşeydir" felsefesine uyan kızları saymassak. (tikky falan, onlarla da sizin işiniz olmaz)
Her zaman tıknaz kazanır.. Bu böyledir..

Benim nice dalyan gibi tanıdıklarım var senlerdir hatun yüzü görmemiş, nice de örneklendirdiğim gibi admalar var her kafasına koyduğunu elde edebilen..

Hatta yakın bir arkadaşımdan örnek vereyim. Adam inanılmaz girişken o adamın yanında dumur oluyorum. Öyle rahat ki inanılmaz.. Adam gördüğü her kıza yazıyor, (her kıza yazması doğru-yanlış değil konumuz). 20 kıza yazsa 12 tanesini götürüor. Bu adam kel, ve yakışıklı sınıfına koyamayacağımız bir adam. Varın gerisini siz hesap edin..s[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

heycanına vermek lazım :D

bida gördüğün ilk anda atla abi.. Yeliizz selam!! pardon ya ben adımı sölemeyi unuttum :p adım...

fena olmaz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

kampüste kız tavlamak için her yol mübahdır...

Makine(a)...
[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 24 Haziran 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Jaan tarafından 24 Haziran 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheKing, 23 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
işin komık tarafı esmer olanın ders notları bende..kız ıletısımı kesmesın dıye(benden ust sınıfta) ders notlarını aldım..ne ısıme yarıyacaksa:D bırkac da cd verdım ıcıne bırseyler atacak.ama dırek telefon numaraıs ıstemek abes kacmazmı???..
ah onların yerınde baska kız olacaktı hıc tınlamazdım her ayılıgı yapardım ama bunlar emek ıstıyor:/

ders notları alma-cd verme fln, eh artık konuşmak için çekinecek pek bişey kalmamış heralde? telefon istemeye mi utanacaksın?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ulen a.k. .. ben onu bile yapmadım burda.. sonuç: akademik uzaklaştırma :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Insanoglu yapisi her zaman birlesmeye yonelik calismistir. Bu yuzden yapi felan deme.
Egitim duzeyi, kultur vs.. Gibi bir dunya dolusu kelime ile anlatilabilecek bir olayı basite indirgemek usulsuz....
Bone cok dogru demis ufak bir taktik vermis rahatca onu aramak için bir neden yaratman gerektigini belirtmis , cok da gusel etmiş...
Bence bone un tavsiyelerini dinleyebilirsin...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatının en odun anı bu olsundur eh olur bu kadar da. Zaten direk isim soyleyip kacmıslar, gormeye calıs bi daha gorunce de muhabbet vs derken isim de soylersin telefon da alırsın =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...