TheKing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 senenin basından beri kampuste izledigim ıkı tane güzel bayan wardı..soyle belırteyım.22-23 yaslarında bırı esmer zayıf herseyıyle dogal,dawranısları ıle onu rahatlıkla dıgerlerınden ayırt edebılırsınız..dıgerı ıse beyaz tenlı sureklı gulumseyen cok tatlı bır sesı olan olan atak bir kızcagız..ıkısınıde ıstıyordum:D ama onlara ulasmak coooookkk zor gıbı gelıyordu ..derken bu sabah nasıl olduysa ıkısını kampuste konusurlarken gordum.ısın kotusu yolumun ustundetdıler ve onlarla tanısamamanın verdıgı acıyla onlerınde gececektım.bırden ıkısıde donup aynı anda "bakarmısın" dedi."nedemek sadece bakmakmı taparım sanaaaaa" demedım tabıkı :D yanlarına yaklastım son derece soguk ve odunca:) sonra bana sınavlarla ılgılı sacma sapan sorular sormaya basladılar amacları bellıydı tanısmak ıstıyorlardı..sonra konular bıttı konustuk konu konuyu acıyor ne bıtmesı:D sonra esmer olan gozlerımı delercesıne: -ben yeliz dedi.. 1-2 sn bekledı sonra -yeliz k......dıyerek soyadını da soyledı.. sonra anıden dondu sonra gorusurz gıtmem gereklı dedı.sonra beyaz teblı kızla konusurken(onuda kacırmamak ıcın sureklı soru soruyorum) sorular bıtınce dogal olarak oda bende gıtsem ıyı olacak dedi.. -tamam gorusurz sonra dedi ve oda gıttı bu super dıyalogdan sonra anladım benım gıbı cenesı durmayan ıyı bır konusmacı bıle bazen cok guzel bır sekılde odunlasarak fotosentez yapıyor..cunku ADIMI SOYLEMEKTEN BILE ACİZİM!!!:([signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 onları bi dahaki görüşünde gülümseyerek yanlarına git ve adını söyle:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Haha lol king, sen de iş var ama.. Moralini bozma gerisi gelir..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 konuşmaktan bu kadar çekinme bence. ne kadar rahat olursan karşındakini o kadar çok etkilersin- ki kızlar kendileri tanışmak istemişler senin anlattığın duruma göre, reddedilme korkusu da yokmuş yani . yalnız ben "ikisini de istiyorum" olayını anlamadım (anlamak istemedim ya da) =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 işin komık tarafı esmer olanın ders notları bende..kız ıletısımı kesmesın dıye(benden ust sınıfta) ders notlarını aldım..ne ısıme yarıyacaksa:D bırkac da cd verdım ıcıne bırseyler atacak.ama dırek telefon numaraıs ıstemek abes kacmazmı???.. ah onların yerınde baska kız olacaktı hıc tınlamazdım her ayılıgı yapardım ama bunlar emek ıstıyor:/[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Oha ne öyle direk telefon. Git öğren bakalım kız nerelerde takılıyor. Karşılaşmış numarası yaparsın artık gerisini de getirirsin.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Evet helena'nın dediği gibi ne kadar girişken rahat olursan o kadar kızlar etkilenir.. Bir örnek vereyim. Çok yakışıklı ama tutuk çekingen, konuşamayan, konuştumu kızaran eli yüzü titreyen bir adam var bir de tıknaz hafif kilolu ama çok girişken rahat bir adam.. "İmaj herşeydir" felsefesine uyan kızları saymassak. (tikky falan, onlarla da sizin işiniz olmaz) Her zaman tıknaz kazanır.. Bu böyledir.. Benim nice dalyan gibi tanıdıklarım var senlerdir hatun yüzü görmemiş, nice de örneklendirdiğim gibi admalar var her kafasına koyduğunu elde edebilen.. Hatta yakın bir arkadaşımdan örnek vereyim. Adam inanılmaz girişken o adamın yanında dumur oluyorum. Öyle rahat ki inanılmaz.. Adam gördüğü her kıza yazıyor, (her kıza yazması doğru-yanlış değil konumuz). 20 kıza yazsa 12 tanesini götürüor. Bu adam kel, ve yakışıklı sınıfına koyamayacağımız bir adam. Varın gerisini siz hesap edin..s[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hmm olsun olsun iidir bu bi başlangıç tabi ikisinide istiom lafı benimde garibimde gitti 3 lü bişeylermi düşünüon:)neyse önümüzdeki günler yeni heyecanlara gebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 atak ol, niyetini belli etmeyi planlıyorsan iste telefon numarasını bone +1 ayrıca bir de bir zahmet ikisinden birinde karar kıl, başın çok yanar yoksa...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aynı şeylerden bi kaç defa da bana olmuştu benim de agzım ii laf yapar ama kızların yanına geldimi duruyo namussuz çene...ehue...:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zaten önemli olan gerektiğinde çalışması =p[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 heycanına vermek lazım :D bida gördüğün ilk anda atla abi.. Yeliizz selam!! pardon ya ben adımı sölemeyi unuttum :p adım... fena olmaz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Pöeh ben de bişey sandım... Hayatım o kadar çok odunlukla dolu ki... Bunlar normal sayılır. Saymakla bitmez yani.. Hepsi de bundan kat kat beter... Merak etme böyle de yaşanıyo yani :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yaa adını söylememiş olsan da ilk karşılaştığında slm verirsin bişey yaparsın ztn de bence direk telefon isteme ya , bi de bi tanesine karar versen sanki :D[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kampüste kız tavlamak için her yol mübahdır... Makine(a)... [signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 24 Haziran 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Jaan tarafından 24 Haziran 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kız burdan cıkıcak bende olucem gulmekten :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Adam üniversite'de, kızla aynı kampüste hala adımı söyleyemedim bilmemne. 2005'teyiz.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: TheKing, 23 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: işin komık tarafı esmer olanın ders notları bende..kız ıletısımı kesmesın dıye(benden ust sınıfta) ders notlarını aldım..ne ısıme yarıyacaksa:D bırkac da cd verdım ıcıne bırseyler atacak.ama dırek telefon numaraıs ıstemek abes kacmazmı???.. ah onların yerınde baska kız olacaktı hıc tınlamazdım her ayılıgı yapardım ama bunlar emek ıstıyor:/ ders notları alma-cd verme fln, eh artık konuşmak için çekinecek pek bişey kalmamış heralde? telefon istemeye mi utanacaksın?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence dert etme git telefon numarasını bir bahane uydurarak iste en mantıklı çözüm bu gibi geldi ayrıca bu da odunluk sayılmaz benim bazen başıma gelenlerin yanında[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya ztn eğer kızdada bişiler varsa direk verir telefon nosunu..Kaybetcek neyin varki?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın [Bu mesaj Hell_Angel tarafından 24 Haziran 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ulen a.k. .. ben onu bile yapmadım burda.. sonuç: akademik uzaklaştırma :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Haziran 2005 13:21 tarihinde demiş ki: Adam üniversite'de, kızla aynı kampüste hala adımı söyleyemedim bilmemne. 2005'teyiz. istersek ikibin üçyüz yetmiş beşte olalım insanın yapısı bu sonuçta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Insanoglu yapisi her zaman birlesmeye yonelik calismistir. Bu yuzden yapi felan deme. Egitim duzeyi, kultur vs.. Gibi bir dunya dolusu kelime ile anlatilabilecek bir olayı basite indirgemek usulsuz.... Bone cok dogru demis ufak bir taktik vermis rahatca onu aramak için bir neden yaratman gerektigini belirtmis , cok da gusel etmiş... Bence bone un tavsiyelerini dinleyebilirsin...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hayatının en odun anı bu olsundur eh olur bu kadar da. Zaten direk isim soyleyip kacmıslar, gormeye calıs bi daha gorunce de muhabbet vs derken isim de soylersin telefon da alırsın =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 zaten tanışmak istedilerse belkide ismini biliyolardır (polyanna vs2.3.4) git kıza ben biraz odunlaştım konuşmamızda baksana adımı bile söylemeyi unuttum de baya işe yarar(gaz adamı vs.5.6.8)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar