Lord_Melkor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya bilgisayarda oynanabilecek -single yada multiplayer- bir masaüstü oyunu biliyormusunuz? aslında bu tip oyunların yüz yüze oynandığı zaman asıl keyfi verdiğini düşünenlerdenim ama kendimi geliştirmek için iyi bir fırsat olabilir. Mesela Magic'in bilgisayar oyununu buldum (kusura bakmayın siteyi tam hatırlayamıyorum ama galiba wizards of the coastın ana sayfasından demosunu indirebilirsiniz)[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Eğer D&D tabanlı istiyorsan Icewind Dale I, II, Baldur's Gate I,II, ve Never Winter Nights'ı öneririm. Genel olarak bakarsan fantastik olarak Arcanum, Daggerfall (oldukça eski), Morrowind ilk sırada bakman gereken oyunlar, futuristik olarak Fallout I,II aklıma ilk gelen. Bunun dışında internetten istiyorsan (ki bence hiç isteme çünkü MMORPG'lerde RP yapan neredeyse hiç yok) Ultima Online, Ewe Online, Anarchy Online, Dark Age of Camelot'un yanı sıra yeni çıkacak olan World of Warcraft ve rpg olarak da Star Wars: Galaxies'e bakabilirsin...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ME Online ve D&D Online geliyor gerçi,onlar RP strict olabilir(ki olmalıdır da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Eğer kasttettiğin bilgisayar ortamında "gerçek" masaüstü oynamaksa BizimFRP var, artık ÖSS bittiğine göre yaz sezonundan sonra tamamlayacaz inşallah .. BizimFRP DM Module / Server : BizimFRP Player Module / Client :[hline] Yok ben CRPG oyunlarını soruyorum diosan seçenekler milyonla, ama üzerinde Black Isle yazan her oyunu güvenle alabilirsin ..TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.[Bu mesaj Xasf tarafından 19 June 2003 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Nerden bulabilirim bunu sitemde düşünüyorum böyle birşeyi konuşabiliriz icqdan bir ara[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Xasf çabuk bitirin canım çekti:)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Melkor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Xasf umarım ki tamamlarsınız gerçek bir masaüstü oyununu bilgisayardan oynamak hakkaten isterm![hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Xasf başarılar[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 İyi niyet dileklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim .. İşte dediğim gibi ÖSS belasına 2 senedir sekteye uğramıştı program, yazın da ilerlemeyeceği garanti ama Eylül - Ekim gibi ana programcının başının etini yemeye başlarım ben "Bitirelim bitirelim" diye :)[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 amanın o nedir Forza Xasf süper olmuş[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Süper bi proje :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 www.jagex.com burdan runescape'i seçin. 3d grafikli fln. ben oynayamadım, yükleyemedim çünkü.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar