Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölü köpeği dirilttiler..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Yüzyıllardır insanlığın en çok hayalini kurduğu, aynı zamanda en karanlık kabuslarına giren "zombiler" gerçek oluyor. Amerika'nın Pittsburgh kentindeki "Safar Araştırma Merkezi' ndeki bilim adamları, köpekleri klinik olarak öldürdükten 3 saat sonra canlandırabildiklerini açıkladı. Ancak tüyleri ürperten bir korku filminin repliklerine benzer bu açıklamanın altında, insanlık için verem tedavisi veya çiçek aşısı gibi önemli bir gelişme yatıyor.
[hline]
Kan kaybından ölmek tarih olacak
"Suspend Animation (Uzatılmış canlandırma)" denilen bu teknikte, uzmanlar köpeğin damarlarında dolaşan bütün kanı boşaltı ve damarlar soğuk ve tuzlu suyla dolduruldu. Nefes almayan, kalbi atmayan ve tüm beyin fonksiyonlarını yitiren köpek, klinik olarak ölmüş oldu. Normalde 37 derece olan vücut ısısı da 7 derece kadar düştü. 3 saat sonra tuzlu su boşaltılarak, köpeğin kendi kanı damarlara enjekte edildi, elektroşokla kalbi çalıştırılan köpek, kısa süren ölümün ardından tekrar hayata döndü.Enstitüdeki bilim adamları insanlar üzerindeki çalışmalarında da start vermiş. Böylece kan kaybeden hastaların hemen "dondurulacağını", daha sonra uygun bir zamanda yeniden canlandırabileceğini söylüyorlar.
[milliyet][signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

şey diye biliyorum insan öldükten 6 saat sora ölüm katılığına ulaşırmış. yani 6 saat içinde canlanabilirmiş tam ölmediyse? hani şu morgda dirilen bazı amcalar oluyo haberlere çıkıyolar onlar falan zombimi yani? o_O[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 27 Haziran 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Yüzyıllardır insanlığın en çok hayalini kurduğu, aynı zamanda en karanlık kabuslarına giren "zombiler" gerçek oluyor.

abi insanlık zombie olmayı ne zamandan beri hayal ediyo onu çözemedim ben...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

öhem yuh diyorum..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal insanda da kalp durmasından 3 saat sonraya kadar canlandırma yapılabilir.. Ha kanı boşaltma falan abartı olmuş. Gerçek olduğunu sanmıyorum. Tahminen tuzlu su nedeniyle hidrolizden hücreler patlar ve o canlı bi daha geri döndürülemez.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat kaybından sonra kanın pıhtılaşması, vücut ısısının düşmesi gibi olumsuz nedenlerin önüne geçilebilirse hayata döndürme çok düşük bir ihtimal de olsa mümkün olabilir. Önemli olan nokta, doku kaybının olmamasıdır. Çok adam gibi yaşamasa bile hayatta kalabilir, temel yaşam fonksiyonlarını yerine getirebilir.[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi peki bunlar bizi ısrırsa bizde zombi olurmuyuz? :)

Resident Evil 3 ne zaman cıkıyor abi?bilen var mı?

[spo1= ]Ne zaman?[/spo][signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]
[spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo]
Msn:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 27 Haziran 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
Tuzlu suyla pişer abi hücreler..
kokoreç olursun..

ya yanlız vücutta su kaybı olunca da tuzlu su veriliyo yani demekki belli bi molaritedeki tuzlu su vücutla izotonik, saf su verilse de basınç farkı yaşanıcak, dengeleyen konstantrasyonda tuz da gerekiyo. bence o kadar yalan olmayabilir veya yalansa da bu tuzlu su oranı o kadar mantıksız değil.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tuzlu suyun olayı nedir peki ? ben onu çözemedim. zararlı olmaz mı hücrelere fln? bana kuruturmuş gibi geliyor. büyük hasar görür zaten canlı tekrar yaşama döndürülürse. bi yerde beyin naklini görmüştüm 2 maymunda uyguluyorlardı. beyinleri yerleştikten sonra 1 saat fln yaşamış hayvan , tabii yaşamak denirse... burundan kanlar falan geliyodu maymunun ve vücut hareketlerini kontrol edemiyordu yani bilinçli bir şekilde çalışmıordu beyni. pratikte yapılmıştı ama sonuç olarak işe yarayan bir transfer degildi. bununda o tür birşey oldugunu düşünüyorum ama ilk adımı atmışlar gelecekte ne olur bilinmez.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...