karareis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 herkese selamlar diorumki butun bountu hunterlar toplanalım sole bi grupca yuksek level jediların pesine duselim.Ben biraz acemiyim ama olsun amac eglenmek sole 200klık jedların filan pesine duselm olursek sagflık olsun bounty hunterlar olarak sole beraber bi seyler yapalım gusel vakit gecirelim bu aksam 10da kadara daki bounty terminallerinde bulasalim.simdi ise gitmem gerekiyor aksam gorusuruz server :ecileps nick:Vanhald kurt [Bu mesaj karareis tarafından 24 Haziran 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Baba yarın yapsak şu işi bugun olmaz[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abi tamam ben varim Eclipse'teyim nick Xanator Wegauge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hehe size tecrübeli bi bh ta lazim o zmn. geliyorum. Khas'bin Qebex... ama yarın yapalım gerçekten...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 penth olsada bh kavgası yapsak onla :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ehehe 0010 bh'yim ama master rifle + 3211 combat medic'im yadim edebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ahh ahh edemessin kardeş görevi almayan adam jedi a sıkamaz ki:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 simdi geldim evede eger yarın istiyosanız yarın yaparız o zaman yarına sozleselim 10 da kadarada bulusalim uygunmu herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya iyi de bildiğim kadarıyla BH görevleri Solo yapılıyor sadece grupla olmuyor diye biliyorum ? Nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 grupla sole oluyor herkes aynı kisiyi alıyoru benim bildigim bu biraz zor oluyo bulmak listede ama buluruz amac beraber bi seyler yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 acıkcası formu acarken bole oldugunu tam bilmiyordum cu dan sonra degismis hersey uzun zamandır oynamıodum.ama bu gun bi kac yapancı arkadas bu sekilde yapıyodu varsa daha ii bi yolu ogreniriz ancak bole yapılıo die biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu aksam 10da naboo kadaradaki bounty hunter terminallerinde bulusalım server: eclips nick: Vanhald Kurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 10 da ordayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya abi iyide o zman ben respec hakkımı kullanıp 4010 yapayim bh'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 demin bi yazı gördüm galşiba server kapanacak 15 dk. içinde diye. gitti av:([signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ciddimi bu bende tam girmek uzereydim bi paticige bakim dedim zaten bizde sans olsa simdi baktım kapanıyo napalım kısmet diilmis bi dahaki sefere artık [Bu mesaj karareis tarafından 25 Haziran 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 double xp lan sanslisiniz oturun xp kasin:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eamer kardeş ciddi misin sen allaaah bende bunu bekliyodum. acaip force xp biriktirirm şimdi:D peki ne zmn açılacakmış serverlar? bu arada bh lar. türk jedi lari keselim ne dersiniz?(nihuahaha)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ciddiyim.Dikkat edinde Turk jediler sizi kesmesin.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bizdede anca bu kdara sans olur abi kırk yılda bi bisey yapalım dedik beraber tam 10 da bulusalım dedik adamlar tam 10 da serverı kapadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Benim şans daha kötü tam duble exp var. Ondada oyunda yokum:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bir jediyin pesinne en fazla 6 kisi dusebiliyo sadece soyleyim dedim :D bilginiz olsun bu arada stareus'un pesine dusun hepinizi bicsin bi guzel action ariyo oda :D Masterim Ya Stareus Ya Allah Onu Action yapsin diye yaratmis ( bunun uzerine 250k tiplersin :D :D :D :D ) [Bu mesaj Netcafe tarafından 26 Haziran 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dikkat edinde jedi sizi avlamasin bazen cok baba jediler cikiyor 5 kisi 10 kisi dinlemeyip kesiyor hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Cidden Stareus baba insan adamla mopta teke tek yaptık 1 dakkayı anca geçirdim adamda her hareket var burst run ile kapıdan bile çıkamadım.Sonra Xanator da geldi 2 ye tek daldık ammaaaa...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ee yalan mı oldu bizim av :) Server açılınca Mop'ta biraz skill kasacagim eger avlanmak isteyen varsa toplanıp Kaadra'ya gidip görev alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar