Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jedi katliamı yapalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkese selamlar
diorumki butun bountu hunterlar toplanalım sole bi grupca yuksek level jediların pesine duselim.Ben biraz acemiyim ama olsun amac eglenmek sole 200klık jedların filan pesine duselm olursek sagflık olsun bounty hunterlar olarak sole beraber bi seyler yapalım gusel vakit gecirelim bu aksam 10da kadara daki bounty terminallerinde bulasalim.simdi ise gitmem gerekiyor aksam gorusuruz
server :ecileps
nick:Vanhald kurt

[Bu mesaj karareis tarafından 24 Haziran 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe size tecrübeli bi bh ta lazim o zmn. geliyorum.

Khas'bin Qebex... ama yarın yapalım gerçekten...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Mesaj tarihi:
acıkcası formu acarken bole oldugunu tam bilmiyordum cu dan sonra degismis hersey uzun zamandır oynamıodum.ama bu gun bi kac yapancı arkadas bu sekilde yapıyodu varsa daha ii bi yolu ogreniriz ancak bole yapılıo die biliyorum
Mesaj tarihi:
ciddimi bu bende tam girmek uzereydim bi paticige bakim dedim zaten bizde sans olsa simdi baktım kapanıyo napalım kısmet diilmis bi dahaki sefere artık

[Bu mesaj karareis tarafından 25 Haziran 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eamer kardeş ciddi misin sen allaaah bende bunu bekliyodum. acaip force xp biriktirirm şimdi:D peki ne zmn açılacakmış serverlar?

bu arada bh lar. türk jedi lari keselim ne dersiniz?(nihuahaha)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Mesaj tarihi:
bir jediyin pesinne en fazla 6 kisi dusebiliyo sadece soyleyim dedim :D bilginiz olsun bu arada stareus'un pesine dusun hepinizi bicsin bi guzel action ariyo oda :D Masterim Ya Stareus Ya Allah Onu Action yapsin diye yaratmis ( bunun uzerine 250k tiplersin :D :D :D :D )

[Bu mesaj Netcafe tarafından 26 Haziran 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cidden Stareus baba insan adamla mopta teke tek yaptık 1 dakkayı anca geçirdim adamda her hareket var burst run ile kapıdan bile çıkamadım.Sonra Xanator da geldi 2 ye tek daldık ammaaaa...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)
  • Yeni Oluştur...