Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkinci bi Lan Party Olabilir mi??

Syn

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde Arklarla Adeks yapmıştkta tam çıkarken Kıvırcık saçlı top sakallı takım elbiseli birinin oranın sahibiyle dialoğunu duydum.İşte dioduki "walla biz Paticik olarak böle organizasyon vs.." fln diodu.Oranın sahibide "yrdmcı olurus vs..".Acaba olabilirmi böle bişi?Bide o kıvırcıklı saçlı top sakallı arkadaş kim mrk ettimde..

Biçok kişi olabilirde belki çıkar die şeettim.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Sosyal ağlarda paylaş

Başlıkla msj ne alaka pek uyduramadım da neyse.
Sherefe sorun yaparsa o yapar :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci Lan Party organize etmeyi düşünüyorum ama yarın tatile çıkacam, ağustos başlarına kadar yokum. Ondan sonra anca belki... Tabii başkası organize ederse o zamana kadar, etsin ben katılamam yalnızca (: Ama benim organizasyonunu üstlendiğim bir lan party anca ağustosta...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...