Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ehm silvanoshei allahın şeysi. moron u mu desem :p aşkım aşkım die dolaşıo minanın peşinde sora da goruo işte.. eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Okumadım ama ölmediyse eğer war of soulsta Raitlin geçer takhisisin yerine. Times of troubles oayı olur bir nevi tanrılarda değişiklik olur yepyeni bir çağ başlar :) Birde büyük ihtimalle Campaign Setting'in ardından bir kitap daha yazarlar.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 raistlin ve tas en sonunda gittikleri izlenimi veriyor ama bu sefer yutmadım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Aslında ordan 3 5 tanrıyı daha çıkarsınlar aradan 15 tanrıdan şöyle 10 taneye ya da daha az sayıya ulaşsınlar bütün olay nasıl değişiyor gör ozaman.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 DL'nin cidden b.kunu çıkardılar, ilk üçleme iyiydi bi de 2.Nesil fena değildi, gerisini toptan çöpe at zaten (arada tek tük iyiler de kaynadı gerçi ama...)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 war of soulsdan sora yenı cıkarsa sıcarlar bence zaten cok kotuydu karakterler falan ozellıkle palın, raıstlının yegenı falan dıye sevınıyoduk ezık buzuk bısey cıktı aynı sekılde mına sılvan falan tas'ın kızı olsa bıtane komık olurdu gercı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben cıktıkca okumaya devam ederım ama bazı yerlerıne sınır olmuyorum degıl adamlar en basıtı 2. Kitapta Sturm u oldurduler otesı varmı :) cok uzuldum varya 3 . kıtaptan hıcbısey anlamadım o yuzden aslında Sturm u yasatıp savaslara felan katsalardı gelıcekte oglunla fılan yuzlesseydı yasarken daha ıyı olurdu sonra Raıstlın bazen cok abartılıyor aynı sekılde Laurana yıda cok abartıyorlar bazen ozellıklede kımsenın elflere guvenmedıgı ortamda general olması bana sacma geldı Tas bazen sınır bozuyor ama tempoyu canlı tutuyor Caramon ıse her kıtapta farklı bır kısılıkle karsımıza cıkıyor ıkızlerın savasında solamnic takılıyor yaz alevınde babacan takılıyor chrınıcles ın yarısında ıntellıgence ı 5 ın altında olan bır adam gıbı takılıyor :D onun dısında serı cok sahne gıdıyor sımdılıkte hep gelıcege yonelık kıtap cıkartıyorlar artık bırazda gecmısı ırdeleseler mesela Vinas Solamnus sahane bir yapıttı[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar