OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaşlar chitin warrior, nereden hangi yaratıktan bulunur en düşük..
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 golemden düştüğünü biliyom[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Çünkü bundan sonra abyss kırmayacağım..Ordan gelmesi muhtemel parayla chitin +4 set alırdım...
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 golem ve troll türlerinden düşüyor yanlışım yoksa. trollden hiç görmedimde golemden kesin düşüyor. abysstende bol bol düşüyor. 100 tane fln bozarsan 5 tane fln çıkar. search te yapabilirdin çok açıldı bu konu[signature][hline]unholy ownz u
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Valla benden düşmez :( Golem, CW, Falcon ve troll berserker dene. Belki onlarda vardır fazla..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 eslanta git ordaki stone golem leri $iddetle öneririm eheh.[signature][hline]Pyro
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben çok kestim ama bana hiç düşmedi ark daha ilk kesişinde rogue chitin düşmüştü ona adama aoe golemden(kendisi tek başına ver bir pristle) cleaver düştü beramusda ama priste gitti[signature][hline]Krwlng in my skiN
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gecen gun kardesım tek bı abyys bastı dırek warrıor chıtın boot geldısans ışı ya ama dırek loot dersen bende eslant golemı tercıh ederdım chıtın cıkma sansı yuksek hele de warrıor cıkma sansı daha da yuksek:)[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Tüm yollar golem e çıkıyor...Bu arada Allahtan warrior muşum...
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya gollem den düşer yada cz'de atros tan düşer..[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang,Kamikaze İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 belki 20 tane geldi bana golemden ºimdiy kadar. goleme goleme chitin için
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: SoLaReS, 28 Haziran 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Ya gollem den düşer yada cz'de atros tan düşer.. Atross dan chitin düşürmedim hiç bugüne kadar... Karıştırdın herhalde. Şöyle söyliim malakçım, solo golem yaparken 45 dakika içinde 3 tane rogue chitin, 1 tane warrior chitin pads, 1 tane priest chitin ve 2 tane crimson düşürdüm... Bu her defasında düşücek anlamına gelmez. Bu arada chitinler upgrade itemdı. Rare item olarak da düşüyor.[signature][hline]-Goddamn it Leeroy, u r stupid as hell -At least I ain't chicken.
Öne çıkan mesajlar