Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Legion - Alliance mı, Horde mu?

Moorath

Öne çıkan mesajlar

Selam, benim Terenas serverında aşmış bi lvl 60 hunter ım var. Full beaststalker set, epic mount, 1400g :). Ama server çok dandik. Burning Legion a geçmek istiyorum. Horde mu Ally mi olıyım karar veremedim. Hangi tarafta daha çok Türk var ve durumlar nasıl :) ? MC raid falan yapılıyomu? Guildler iyi organize olmuşmu? Hangi class daha çok tutuluyo? Ben yine hunter düşünüyorum ama hunter lazım değil derseniz druid falanda olur :). Biraz bilgi verebilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler :).
Sosyal ağlarda paylaş

horde tarafında yapısı sağlam bir türk guildi yok.
fakat horde mc raidlerinde filan daha üstün durumda. yabancı guildler neredeyse her gün yapıyor mc raid. bir günde mc bitirenler de var.
alliance ta türk guildi var fakat mc bitirdiklerini filan sanmıyorum, high end dungeonlarda ne kadar deneyimliler emin değilim. ama alliance dada gayet iyi guildler bulunmakta yabancılara ayit.
Sosyal ağlarda paylaş

Starcraft oynadınmı?
Zerg oynamayı seviorsan alliance, protoss ya da terran ise tercihin horde.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moorath, 26 Haziran 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
Eheh konu niye başka tarafa kaydı? Ben hunter istiyorum :( . Druid hiç oynamadım ama hunter çok zevkli :( .

ozaman hunter oyna
tauren hunter ol
war stomp bas kac[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moorath, 26 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Ben yine hunter düşünüyorum ama hunter lazım değil derseniz druid falanda olur :).

demişsin ya ondan Druid demiştim. Ama druid oynamak istemiyosan oynama çabuk sıkılırsın zaten lvl atlaması ölüm gibi gelir Druidle Hunterdan sonra.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

aslında druidde olabilirsin. lvl 20 yada wc ye girene kadar zor lvl atlarsın eve ama ondan sonra instancelarda healer oarak kolay lvl atlarsın zaten nası olsa sen kesmicen orda mobları. evet hunter zevkli ama BL de hunterla instance party bile bulman baya zorlaştı artık.[signature][hline]Our time has come...

vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Selamlar
İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...