Moorath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Selam, benim Terenas serverında aşmış bi lvl 60 hunter ım var. Full beaststalker set, epic mount, 1400g :). Ama server çok dandik. Burning Legion a geçmek istiyorum. Horde mu Ally mi olıyım karar veremedim. Hangi tarafta daha çok Türk var ve durumlar nasıl :) ? MC raid falan yapılıyomu? Guildler iyi organize olmuşmu? Hangi class daha çok tutuluyo? Ben yine hunter düşünüyorum ama hunter lazım değil derseniz druid falanda olur :). Biraz bilgi verebilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 BLde Türk çoğunluk horde diye biliyorum forumlardan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bence horde ol ya zaten 1.5a 1 alliance horde oranı geç karşıya bence ...[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Tamam, horde oldum diyelim. Hunter mı olıyım druid mi? Ben hunter oynamayı çok seviyorum ama hunter istenmiyosa druid de olur. Napıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 horde tarafında yapısı sağlam bir türk guildi yok. fakat horde mc raidlerinde filan daha üstün durumda. yabancı guildler neredeyse her gün yapıyor mc raid. bir günde mc bitirenler de var. alliance ta türk guildi var fakat mc bitirdiklerini filan sanmıyorum, high end dungeonlarda ne kadar deneyimliler emin değilim. ama alliance dada gayet iyi guildler bulunmakta yabancılara ayit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Starcraft oynadınmı? Zerg oynamayı seviorsan alliance, protoss ya da terran ise tercihin horde.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Druid ol derim. hem sonradan başlayacaksın Hunterla guild bulma şansın düşük olur druid e oranla :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 alliance ol. human ol. paladin ol. muhteşem 3 lü. charı female yapmayı unutma =)[signature][hline]Ne kadar iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Malibu, 26 Haziran 2005 01:45 tarihinde demiş ki: Druid ol derim. hem sonradan başlayacaksın Hunterla guild bulma şansın düşük olur druid e oranla :) Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hunterdan daha çok iş yapıyo güzel bi supporter class diye.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sayın malibu bey, apprentice arkadasimizi secerseniz, seven da 1 yıl boyunca ayda 15g maasla calistiracakmisniz?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Nerull] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ne sevenı ya ? hehe[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Wendigo, 26 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: sayın malibu bey, apprentice arkadasimizi secerseniz, seven da 1 yıl boyunca ayda 15g maasla calistiracakmisniz? malibu ve seven ne alaka?[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Eheh konu niye başka tarafa kaydı? Ben hunter istiyorum :( . Druid hiç oynamadım ama hunter çok zevkli :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Moorath, 26 Haziran 2005 02:17 tarihinde demiş ki: Eheh konu niye başka tarafa kaydı? Ben hunter istiyorum :( . Druid hiç oynamadım ama hunter çok zevkli :( . ozaman hunter oyna tauren hunter ol war stomp bas kac[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Moorath, 26 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Ben yine hunter düşünüyorum ama hunter lazım değil derseniz druid falanda olur :). demişsin ya ondan Druid demiştim. Ama druid oynamak istemiyosan oynama çabuk sıkılırsın zaten lvl atlaması ölüm gibi gelir Druidle Hunterdan sonra.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Moorath, 26 Haziran 2005 02:17 tarihinde demiş ki: Eheh konu niye başka tarafa kaydı? Ben hunter istiyorum :( . Druid hiç oynamadım ama hunter çok zevkli :( . neden zevk alıyorsan onu oyna yoksa olan kendin zevk alamazsın zaten oyundan[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Orc hunter ol kafa kalın oluyor stunları resistlersin. Orc hunter bir numaradır ;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bencede hunter female ı orc olunca cok guselo luyor boyle yayı gerıyor kaslı maslı :)[signature][hline]Luinwe Nightelf Rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aslında druidde olabilirsin. lvl 20 yada wc ye girene kadar zor lvl atlarsın eve ama ondan sonra instancelarda healer oarak kolay lvl atlarsın zaten nası olsa sen kesmicen orda mobları. evet hunter zevkli ama BL de hunterla instance party bile bulman baya zorlaştı artık.[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 horde ol derim ben.zamanında tutturmasaydım keşke bende pişmanım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 horde ol. rogue ol. stealth ol.. sonrasını ayarlarsın ;)[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi takıl kafana göre millet o kadar mesaj atmış bu ol şu ol die...hiçbirini salladın mı? sanmıyorum..takıl moruk ya charın parayı biz mi ödüoz[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 human mage olcan.. -Shheep -fireball + pom + pyro + fieblast + cone cold + frost nova fire ball fireblast + arcane missile + arcane expl.. (+ vuracağın critler ile lvl 57 adamları bile alıcan :D) (Paladin ise fire resist açaçacaktır. .sen frost a ve arcaneye abancan :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar