Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın En Komik 3. Filmi Türk Filmi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Türk Sinemasının unutulmaz yönetmeni Ertem Eğilmezin imzasını taşıyan komedi klasiği Hababam Sınıfı serisinin 1975 yapımı ilk halkası, dünyanın en iyi üçüncü komedi filmi seçildi

kaynak[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 22 Haziran 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Film dünya genelinde en iyi komedi filmi olduğu için 3. sıraya gelmedi.
buna türk azmi diyebiliriz. spam şeklinde oy kullanılmıştır.
yeni bir haber de değil zaten[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Haziran 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ohooo.. spami abartmışlardır bizimkiler[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

lol çok iyi.darısı dünyayı kurtaran adamın başına.

http://www.imdb.com/title/tt0252487/board/nest/18446046

sadece 1,444 oy olmasına rağmen chart da yerini almış.bu da chart ın belirli bi orana göre değil elle yapıldığı yönünde kuşkularımı doğruları, shawshank redemption en iyi film koltuğuna oturamayacak.

bu arada Tosun Paşa 18. sıradaki yeriyle bir başka dikkat çeken film[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş

espriler fazla yerel olduğundan bütün dünya filmlerini kapsayan bir sitede 3. olması saçma geliyor bana.sadece 1,444 oy var.öbür türlere bakın bunun gibi başka istisnalar yoksa en azından birkaç onbin oy vardır.
kimsenin türk espri tadına aşina olduğunu sanmıyorum.
sevindirici ama başka bi ülkenin filmine böyle birşey olsaydı yanlış yapmışlar derdim direk..[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 24 Haziran 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
Abi ayıp olan şudur, Kanal D' bunu dün, "Dünyadaki tüm filmler arasında yapılan bir yarışmada Hababam Sınıfı 3. seçildi" diye vermiştir. Bu nasıl bir öküzlüktür ya... Medyamız nereye gidiyor.

Kanald bi kere de beyan edilen vergilerle ilgili bi haber yapmıştı. odacılar kuyumcudan mühendislik şirketlerinden fazla kazanıyor diye. Halbuki sokakdaki 10 dükkandan 9 nun vergi levhasında zarar yazıyo. Kimse gerçek karını vergi levhalarına yansıtmıyor.

Bide eski Türk sinemaları şuan ki çoğu hollywood filmlerine bin basar. Hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum da (çoğu tanıdığım da öyle) türk filmlerine reklam aralarında şöyle 5 dk bakın bi sonra bi daha gözünüzü ayırabiliyor musunuz[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 22 Haziran 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
...bu da chart ın belirli bi orana göre değil elle yapıldığı yönünde kuşkularımı doğrular...

arcane e katılıyorum ve hababam sınıfının sadece "Türklerin anlayacağı" espriler (ki bence yerel olduğu kadar genel olabilecek bir sürü şey var) ile dğeil aynı zamanda diğer faktörleriyle de o sıraya gelmiştir.[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...