eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Türk Sinemasının unutulmaz yönetmeni Ertem Eğilmezin imzasını taşıyan komedi klasiği Hababam Sınıfı serisinin 1975 yapımı ilk halkası, dünyanın en iyi üçüncü komedi filmi seçildi kaynak[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 22 Haziran 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Film dünya genelinde en iyi komedi filmi olduğu için 3. sıraya gelmedi. buna türk azmi diyebiliriz. spam şeklinde oy kullanılmıştır. yeni bir haber de değil zaten[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Haziran 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tosun paşa bir ara imdb'de komedi filmleri arasında 1.ydi, sonra adamlar uyandılar da resetlediler o istatistiği.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Toparlanın, spamlemeye gidiyoruz.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ohooo.. spami abartmışlardır bizimkiler[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abartmışlar ama iyide yapmışlar. varmı be şabanın üstüne komik adam :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kemal sunal'a taparım gelmiş geçmiş ve gelebilecek en komik adam.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 cem yılmaz jim carey yalan olur Kemal Sunal'ın yanında..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şöfore, şöfor uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 spam rulez mode yapmi$lar bir arada bir yabanci okulun mudurunu turkler secmi$ti :lol:[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bence sonuna kadar da hakediyo bu film helal olsun..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Dünyanın En Komik 3. Filmi Türk Filmi: Hababam değil.. PATI WARS: The Attack of the Fake Accounts... Adı ingilizce ama film Türkçe ironi burda başlıyor zaten[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lol çok iyi.darısı dünyayı kurtaran adamın başına. http://www.imdb.com/title/tt0252487/board/nest/18446046 sadece 1,444 oy olmasına rağmen chart da yerini almış.bu da chart ın belirli bi orana göre değil elle yapıldığı yönünde kuşkularımı doğruları, shawshank redemption en iyi film koltuğuna oturamayacak. bu arada Tosun Paşa 18. sıradaki yeriyle bir başka dikkat çeken film[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yerinde bir karar...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 espriler fazla yerel olduğundan bütün dünya filmlerini kapsayan bir sitede 3. olması saçma geliyor bana.sadece 1,444 oy var.öbür türlere bakın bunun gibi başka istisnalar yoksa en azından birkaç onbin oy vardır. kimsenin türk espri tadına aşina olduğunu sanmıyorum. sevindirici ama başka bi ülkenin filmine böyle birşey olsaydı yanlış yapmışlar derdim direk..[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oylama sonucu seçilmiş. türklerin milliyetçi duygularıyla ve birbirine hababama oy ver diye mail forwardlayan türk sayısını düşündüğünüzde . 1. olamadağımıza şaşırdım.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Milliyetçilik duygularımız internette pek bi kabarıyor,pek bi örgütleniyoruz internette :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kesinlikle.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Mandoo, 22 Haziran 2005 18:04 tarihinde demiş ki: cem yılmaz jim carey yalan olur Kemal Sunal'ın yanında.. +1[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ehue bu arada Tosun Paşa 10 üzerinden 9 almış sanki Lotr serileri fln bile 8.7 8.9 almıştı..Bu da azmin gücü herhalde P.S:Rakamları yanlış hatırlıyor olabilirim[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Abi ayıp olan şudur, Kanal D' bunu dün, "Dünyadaki tüm filmler arasında yapılan bir yarışmada Hababam Sınıfı 3. seçildi" diye vermiştir. Bu nasıl bir öküzlüktür ya... Medyamız nereye gidiyor.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bu arada Hababam Sınıfı ilk 250'ye girmiş. En iyi 250 film listesine girmiş yani... ehehe (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: karpuz, 24 Haziran 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Abi ayıp olan şudur, Kanal D' bunu dün, "Dünyadaki tüm filmler arasında yapılan bir yarışmada Hababam Sınıfı 3. seçildi" diye vermiştir. Bu nasıl bir öküzlüktür ya... Medyamız nereye gidiyor. Kanald bi kere de beyan edilen vergilerle ilgili bi haber yapmıştı. odacılar kuyumcudan mühendislik şirketlerinden fazla kazanıyor diye. Halbuki sokakdaki 10 dükkandan 9 nun vergi levhasında zarar yazıyo. Kimse gerçek karını vergi levhalarına yansıtmıyor. Bide eski Türk sinemaları şuan ki çoğu hollywood filmlerine bin basar. Hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum da (çoğu tanıdığım da öyle) türk filmlerine reklam aralarında şöyle 5 dk bakın bi sonra bi daha gözünüzü ayırabiliyor musunuz[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Türk sineması iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 amelie nin neresi komikti. ben başından ortasına dek izlediğim kayda değer bi şey yoktu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: arcane, 22 Haziran 2005 19:21 tarihinde demiş ki: ...bu da chart ın belirli bi orana göre değil elle yapıldığı yönünde kuşkularımı doğrular... arcane e katılıyorum ve hababam sınıfının sadece "Türklerin anlayacağı" espriler (ki bence yerel olduğu kadar genel olabilecek bir sürü şey var) ile dğeil aynı zamanda diğer faktörleriyle de o sıraya gelmiştir.[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar