Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 Öss Müfredatı

Tarantababu

Öne çıkan mesajlar

bir şey söyleyeceğim dikkat ettiyseniz lise 2-3 ten soru gelcek demişler ama ders belirtmemişler zaten lise 2-3 ten biyoılojide soru geliyor bunlar tamamen insanları oyuna getirmek için yapılan açıklamalar bence çünkü her sene yapıyolar bende girdiğim sene yusuf yusuf olmuştum ama sonra her sene olduğunu görünce bunların anlıyosunuz yani dert etmeyin[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

yeni sistem 2 sınav $eklinde olucak:

1.Sınav:

120 sorudan olu$ucak ve bildigimiz öss tarzında olucak.(turkce 30,mat 30(20 mat,10geo),fen 30 (fzk 13,kmy 9,bio 8),sosyal 30 (bunda nasıldı unuttum) )
Sınav 120 dk olucak ve istiyen istedigi soruları yapabilecek.

2.Sınav:
Yine 120 sorudan olu$ucak ama bu sefer lise 2 ve 3 müfredatını kapsayarak bilgiyi ölcme açısından yapılacak.Sınav süresi 60 dk olucak ve hangı alandaysanız sadece o soruları yapmak zorundasını.Atıyorum sayısal sanız sınavda sadece fen ve mat ı yapmak zorundasını.ztn toplam 60 sayısal sorusu ve 60 dk sure olucak.

2.sınavın katsayısı ve müfredatı hakkında ekim ayında kılavuz cıkacakmı$.o zmn daha geni$ bilgiye sahip olabilcekmi$iz 2. sınav hakkında da.

p.s:dersanede dü böyle açıkladılar.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

120/60 :D

Allah yardımcınız olsun :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 27 Haziran 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
noldu şimdi tam olarak sistemin nasıl olacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı mı?

said:
Pyro, 25 Haziran 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
yeni sistem 2 sınav $eklinde olucak:

1.Sınav:

120 sorudan olu$ucak ve bildigimiz öss tarzında olucak.(turkce 30,mat 30(20 mat,10geo),fen 30 (fzk 13,kmy 9,bio 8),sosyal 30 (bunda nasıldı unuttum) )
Sınav 120 dk olucak ve istiyen istedigi soruları yapabilecek.

2.Sınav:
Yine 120 sorudan olu$ucak ama bu sefer lise 2 ve 3 müfredatını kapsayarak bilgiyi ölcme açısından yapılacak.Sınav süresi 60 dk olucak ve hangı alandaysanız sadece o soruları yapmak zorundasını.Atıyorum sayısal sanız sınavda sadece fen ve mat ı yapmak zorundasını.ztn toplam 60 sayısal sorusu ve 60 dk sure olucak.

2.sınavın katsayısı ve müfredatı hakkında ekim ayında kılavuz cıkacakmı$.o zmn daha geni$ bilgiye sahip olabilcekmi$iz 2. sınav hakkında da.

p.s:dersanede dün böyle açıkladılar.

böyleymi$ yeni sistem.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...