gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 üfffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bir şey söyleyeceğim dikkat ettiyseniz lise 2-3 ten soru gelcek demişler ama ders belirtmemişler zaten lise 2-3 ten biyoılojide soru geliyor bunlar tamamen insanları oyuna getirmek için yapılan açıklamalar bence çünkü her sene yapıyolar bende girdiğim sene yusuf yusuf olmuştum ama sonra her sene olduğunu görünce bunların anlıyosunuz yani dert etmeyin[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hay şansıma ya, bide alan müfredatı ne ? ben bilgisayarcıyım bilgisayar mı sorcak :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Trigonometriyi takmazsan calculus takar ama universitede sana, uyumayın calısın okul derslerine.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 edit: biraz eksik bilgi. [Bu mesaj forgiver tarafından 25 Haziran 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yeni sistem 2 sınav $eklinde olucak: 1.Sınav: 120 sorudan olu$ucak ve bildigimiz öss tarzında olucak.(turkce 30,mat 30(20 mat,10geo),fen 30 (fzk 13,kmy 9,bio 8),sosyal 30 (bunda nasıldı unuttum) ) Sınav 120 dk olucak ve istiyen istedigi soruları yapabilecek. 2.Sınav: Yine 120 sorudan olu$ucak ama bu sefer lise 2 ve 3 müfredatını kapsayarak bilgiyi ölcme açısından yapılacak.Sınav süresi 60 dk olucak ve hangı alandaysanız sadece o soruları yapmak zorundasını.Atıyorum sayısal sanız sınavda sadece fen ve mat ı yapmak zorundasını.ztn toplam 60 sayısal sorusu ve 60 dk sure olucak. 2.sınavın katsayısı ve müfredatı hakkında ekim ayında kılavuz cıkacakmı$.o zmn daha geni$ bilgiye sahip olabilcekmi$iz 2. sınav hakkında da. p.s:dersanede dü böyle açıkladılar.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Dersaneler agustosta baslicak , mufredat ekimde aciklaniyo, nasi is anlamadim, yalan olduk biz.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 dershaneler 120 lik sınava mı çalıştırcak 60 lığa mı. peh.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Geçmiş olsun gelcek gelcek diyolardı geldi...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tam zamanında geldi , röeh be kardeşim 1 sene daha bekleyin be... en az zararla kurtarmaya bakacağız artık...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bugun gine bir toplantı detaylar belirlencek herhalde yavaş yavaş.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 şimdi öss de psikoloji, analikteki vektörler, konikler , edebiyat falan da mı çıkacak? kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 EA da Edebiyat tarihi, Edebi metinler sosyoloji falan cikicaksa sinavda hic girmeyelim bari :/[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Sturm, 25 Haziran 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Her türlü küfürü ediyorum.. Ben 2 ser tane ediyorum hepsinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 noldu şimdi tam olarak sistemin nasıl olacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı mı?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 120/60 :D Allah yardımcınız olsun :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aslinda birazcik seviniyorumz aetn kazanamiycaktm neden olur aileye karsi :-)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: MeSh, 27 Haziran 2005 13:52 tarihinde demiş ki: noldu şimdi tam olarak sistemin nasıl olacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı mı? said: Pyro, 25 Haziran 2005 17:05 tarihinde demiş ki: yeni sistem 2 sınav $eklinde olucak: 1.Sınav: 120 sorudan olu$ucak ve bildigimiz öss tarzında olucak.(turkce 30,mat 30(20 mat,10geo),fen 30 (fzk 13,kmy 9,bio 8),sosyal 30 (bunda nasıldı unuttum) ) Sınav 120 dk olucak ve istiyen istedigi soruları yapabilecek. 2.Sınav: Yine 120 sorudan olu$ucak ama bu sefer lise 2 ve 3 müfredatını kapsayarak bilgiyi ölcme açısından yapılacak.Sınav süresi 60 dk olucak ve hangı alandaysanız sadece o soruları yapmak zorundasını.Atıyorum sayısal sanız sınavda sadece fen ve mat ı yapmak zorundasını.ztn toplam 60 sayısal sorusu ve 60 dk sure olucak. 2.sınavın katsayısı ve müfredatı hakkında ekim ayında kılavuz cıkacakmı$.o zmn daha geni$ bilgiye sahip olabilcekmi$iz 2. sınav hakkında da. p.s:dersanede dün böyle açıkladılar. böyleymi$ yeni sistem.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 patlamış o zaman :) zaman yetmez millete ama bi güzellik de tarih coğrafya yapmıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar