Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksit Ama kredi kartsız.

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben Paramı aldım Cafeden cuma bi 50 milyon daha alıcam toplam 130 milyon civarı bi param olucak bunun 10 milyonu yemeğe gitse cumaya kadar kalıcak 120 milyonj herneytse bunu neden anlattım bilmiyorum.Şimdi burda bass gitar var Senkop ta Ben misal Kredi kartı kullanmadan nası taksitle alabilirim onu?
ya kusura bakmayın cook uzağım bu tür şeylere cahilliğimi bağışlayın.
[signature][hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Haziran 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gidip adamlarla konuş senet yapıyorlar mı ki yapıyorlar diye biliyorum,gerçi yaşın kaç o da var herkese senet yapmazlar bir yerde ikamet fln etmen gerekir,belki kefil isterler

cahillik değil canım nolcak herkes annesinin karnından kredi kartıyla mı çıktı :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 27 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
hadi yaa... Yattı desenize.. :

satan adam ile muhabbeti koyarsan, B@B 7h3 K3nK olursan senetsiz bile verebilir, tabi güven sağlaman lazım...
kaç paralık bişi alacan ki??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05| insomnia
Sosyal ağlarda paylaş

eru.. olm nereye gidersen git o saçlarla sana adam senet değil 10 tane kefil getirsen yine mal vermez.. :D bi kere görünüş faul.[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kredi kartın varsa bişeyler yapılabilir :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende dalgasına dedim zaten :D hep senmi dalga geçecen[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...

[Bu mesaj Zagg tarafından 27 Haziran 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kredi kartsiz taksit dukkan sahibinin/sahibesinin insafina kalmis bir olaydir, genelde senet imzalarsin 12 ay, ayda 30 milyon, seklinde. genelde senet imzalama olayi oldugu zaman dukkan sahibi kendine guvenmiyorsa *ahem* bir adette sahit/kefil imzasi gerekir, bu insani iyi secersen(adresi belli, yeri belli, doktor, avukat, polis gibi insanlar) genelde her dukkan taksit yapar.

gel gelelim.. taksit mevzusunda senden ay basina belli bir oranda faiz alicak. yani $300 ise, 300 * 1.38, 414 * 1.2(diyelim), 496.8yTL gibi bir rakam eder. ona gore kendini hazirlarsan onceden daha rahat edersin.

sayilarla aram pek yok hatali olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...