Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Şimdi ben Paramı aldım Cafeden cuma bi 50 milyon daha alıcam toplam 130 milyon civarı bi param olucak bunun 10 milyonu yemeğe gitse cumaya kadar kalıcak 120 milyonj herneytse bunu neden anlattım bilmiyorum.Şimdi burda bass gitar var Senkop ta Ben misal Kredi kartı kullanmadan nası taksitle alabilirim onu? ya kusura bakmayın cook uzağım bu tür şeylere cahilliğimi bağışlayın. [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Haziran 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adamla birebir konuşup anlaşacan valla[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 normal taksitle alıcan sor adama taksitle olurmu 18 yaşını doldurduysan fatura fln imzalıcan her ay bi tarih belirliyip yatırıcaksın.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 gidip adamlarla konuş senet yapıyorlar mı ki yapıyorlar diye biliyorum,gerçi yaşın kaç o da var herkese senet yapmazlar bir yerde ikamet fln etmen gerekir,belki kefil isterler cahillik değil canım nolcak herkes annesinin karnından kredi kartıyla mı çıktı :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 senet, dekont olayları var. ama satıcı seni tanımıyorsa girişmez herhalde bu tür olaylara[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 3 ünde 18 e giriyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Rush, 27 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: normal taksitle alıcan sor adama taksitle olurmu 18 yaşını doldurduysan fatura fln imzalıcan her ay bi tarih belirliyip yatırıcaksın. fatura mı imzalıycan :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tanimadigin kimseden alamazsin . ama fakir fukara bir esnaf bulursan onlar mal satabilmek icin her turlu riske giriyor o yonde de bir kanal arayabilirsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 SENET[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hadi yaa... Yattı desenize.. :[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ha işte senet:D[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Erutan, 27 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: hadi yaa... Yattı desenize.. : satan adam ile muhabbeti koyarsan, B@B 7h3 K3nK olursan senetsiz bile verebilir, tabi güven sağlaman lazım... kaç paralık bişi alacan ki??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 500$ kort vardı belkide 300$ lık var onu alırım ama 500$ cok rahat geldi.Başkada gitar yok sol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ver adama 120 abi gerisini senet yapalım fln de, adres tel fln bırak, güveni sağlarsan sorun olmaz...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 konuşcaz artık.Baktım olmadı Patronun Kredi kartıyla alırız.Sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eru.. olm nereye gidersen git o saçlarla sana adam senet değil 10 tane kefil getirsen yine mal vermez.. :D bi kere görünüş faul.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya sie zaten bugun izin vermediler saçıma :) Kestirdim bende hehe.Sonra Yaparız.Mesela Eylülde kuş adasına gitcem ozamana kadar uzar yaparım yine eheh. Cevaplar için saolun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 fistan'da sana kefil olsun hiç vermesinler :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Eğer kredi kartın varsa bişeyler yapılabilir :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Kredi kartım yokki.Olsa böyle bi topic acmazdım abi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bende dalgasına dedim zaten :D hep senmi dalga geçecen[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... [Bu mesaj Zagg tarafından 27 Haziran 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Muha![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kredi kartsiz taksit dukkan sahibinin/sahibesinin insafina kalmis bir olaydir, genelde senet imzalarsin 12 ay, ayda 30 milyon, seklinde. genelde senet imzalama olayi oldugu zaman dukkan sahibi kendine guvenmiyorsa *ahem* bir adette sahit/kefil imzasi gerekir, bu insani iyi secersen(adresi belli, yeri belli, doktor, avukat, polis gibi insanlar) genelde her dukkan taksit yapar. gel gelelim.. taksit mevzusunda senden ay basina belli bir oranda faiz alicak. yani $300 ise, 300 * 1.38, 414 * 1.2(diyelim), 496.8yTL gibi bir rakam eder. ona gore kendini hazirlarsan onceden daha rahat edersin. sayilarla aram pek yok hatali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eru supersın sen ya oyle bırsey oluyosa banada araba alalım oyle ama gıt adama soyle senet yapar heralde aylık seklınde amam onada kefıl ıster cok zor ısler[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Erutan, 27 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: 3 ünde 18 e giriyorum. asdf lan ben de 3 temmuzda doğdum :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar