Dungeon_Master Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Pff beyler neree yazsam bilemedim aslında blizzardın forumları daa ii olurdu. Battlegroundsa daa yeni yeni gitmeye başladım(Karakterim Lvl 25 undead mage) ama hiç bi zaman tam olarka keyif alamadım. Çünkü hordeda adam yok! Ne zaman bg kuyruuna girsem yarım saat hatta 1 saat soora 5-6 adamla beraber başlıorum. Heriflerle gülüp nasıl ezilceimizi konuşuoruz. Plan bile yapamıoruz yeterince adam olmadıı için. Sadece birlikte takılıp adam öldürebilioruz. Bayrağı kapma veya kapanı durdurma gibi bi şansımız olmuo. Ee haliyle alliancelarda aç oldukları için paso kuyrukta 10 veya daa fazla kişi bekledikleri için hep bizden 3 adam daa fazlayla başlıolar. Oyund asürekli bg girişindeyim sürekli adam toplamaya çalışıorum ama nafile. Şu ana kadar hiç horde ve alliance eşit sayılarda maç yapamadım. Guilde soruorum, oyundaki 21-30 arası herkese mesaj atıorum ya kimse gelmio ya da gelenlerde bi süre soora beklemekten sıkılıo, raidi terkedio. Cidden kendimi kötü hissediorum. Ne bu isteksizlik, hordelar tabiki her maçı kaybeder. Ezik durumuna düşmeyi haketmişiz. Bu arada bldeyim.. Aynı durumda olan varsa istedii zaman msj atsın bgye gelirim.. Nickim Midilli [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 24 Haziran 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o leveldeki horde lar level kasıyo çünkü.horde biraz daha pve ağırlıklı en azından bl de[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 belkide ne işim var orda zaman geçirceğime level kasar quest yapar mantığı var çoğunda[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Evet hordelar vakit kaybetmek istemior. O nedenle zerg alanlarında ve düşük lvl bglerde horde zor bulursun. Sende öyle yap, power levelling yap, 60 ol sonra bakarsın işte bg mg[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 1.alliancelerin sayısı fazla serverda playerların yarısından fazlası alliance 2.ben kac kere girdim 10 vs 10 yaptık bazen de allianceler bazen hordeler az kisi olabiliyor 3.pvp ye genelde lvl 60 lar giriyor onlar icin honor lvl 20 bi player icin daha onemli lvl 60 dan sonra setti tamamladı ve slah ı tamamladımı honor kasmaya bakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 horde da oyuncu sayisi az lvl yuksek oldugu icin 25 ken pek zevk almazsin . ayrica horde un derdi allied kesmek degil . senin derdin horde kesmekse biraz daha lvl atla gel contested territory lere .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gene alliance'a laf sokmadan duramamissiniz "alliance ac ya paso siradalar" ne demek yahu ? adamlar honor kasmak istiyorsa kasarlar ah abicim yeterince horde yok haksizlik bu en iyisi aciyalim onlarami diyecekler? ayrica merak etme 60 olunca warsong gulchda bol bol oynarsin ve kazanirsin cogu zaman alliance kaybediyo cunku.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. [Bu mesaj Disappear tarafından 24 Haziran 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Pardon onu o anki sinirle yazmışım ama bu bgde 3. günüm. Sadece ilk gün bi kere 3-2 kazandıımı hatırlıorum. Abartmıorum son 2 gündür horde paso kaybedio. Ve hep 3-0.. Sen olsan tepkin ne olurdu? Hep 5 vs 8, 6 vs 9 oynuoruz. Bi kere 8 kişi anca toplayabildik onda da adam "I gotto go" diip gitti..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hocam biz 10vs10 oynuyoruz ve paso 3/0 kaybediyoruz ama napalim alistik artik yani bisi yapamiyosun simdi birsey dicem hemen 2 tane tip atlicak konusacak o yuzden demiyorum ama horde ctf de surekli kazaniyo o yuzden sen level al gordugun levelina esit adamlarida oldurmeye calis[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 biraz fazla sc benzetmesi olacak ama horde=toss allied=zerg . birisinin sayisi birisinin kalitesi fazla . benim gordugum bu . hic darilmaca gucenmece yok simdi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla level 51-60lardada durum böyle hiç horde yok yarım saat bekliyoruz :) bide cogu iyi horde oyuncuyu artık göremiyorum, ilginc bi sekilde kazanıyoruz kac gündür. [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 25 Haziran 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Saat akşam 6-8 arası baya horde oluyor,10vs10 savaş yaptım kaç defa[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet o saatlerde 2 instance falan vardı ama onun dısında cok beklemek gerekiyo.eskiden böyle degildi ama başlarda 6-7 instance oluyodu ne güzel giriyoduk hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Şu sıralar Horde fazla gelmiyor, birkaç nedeni var: 1) Hiçbir işe yaramıyor. Alınan Mark of Honor'lar tamam (1.6.0'da ancak Rep. kazandıracak) ama hiçbir reward yok, millet AV ödülleri için çabalıyor. 2) Rank alamıyoruz. İstediğin kadar Honor al, Rank gelmiyor. GM ile konuştum ben, açık seçik söledi "Başkaları Rank kaybetmeden, siz kazanamazsınız. Tek yapabileceğiniz beklemek." 3) Bunu yanlış anlamayın ama cidden çok fazla kazandık. KR gibi bir guild gelmedikçe, Alliance'ın kazandığını ben şahsen görmedim. 4) BAYDI :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sizde çok bencil olmuşsunuz siz rank kazanamıyosunuz diye alliancetamı rank almasın?yazık degilmi bize? :P bide sizde biriktirin talismanları işte 1.6.0 geldigi zaman kullanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İyide herşey bişey kazanmak,gelişmek için mi yani? Zevk için oynuyorum ben şahsen.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben rank aldım bu hafta :>[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Biz guild olarak sıra beklemekten baydığımız için bıraktık. 1 saat bekliyosunuz sonra karşınıza 10 tane random horde çıkıyor 5 dakika sürüyor oyun. Zaten bir ara WG bonus honor bug yüzünden eklenmeyince millet iyice soğudu. Bir sonraki patch AV daha zevkli olucak umarım, şu anda NPC ler yeter ulan dedirtiyor adım atamıyorsunuz horde base inde, ance birileri "yan yolları" kullanırsa kazanma şansınız oluyor.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 O "yan yolları" ticketladım ve blizzarddan mail geldi "We're aware of this exploit" gibi.. Düzeltirler herhalde artık.. 40v11 oynamanın mantığını da ben anlamıyorum, AVyi bitirilebilir bir yer haline getireceklerse oynar insanlar, yoksa kasılmaz. Valla exalteda az kaldı, olayım bi daha o zerg mekanına girmem, allylarla yarışamayız o konuda nede olsa.. Sorf ally roguelarının sayısı hordeların toplamından fazlayken, AVde tek başlarına takılırlar artık guard falan keserler bakalım. 4.BAYDI ;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 AV ile repusunu kasan bi daha oraya girerse beni öpsünler. Repu kasmak ayrı bir ölüm zaten. bu gün ilk defa kasayım bari dedim. Solo birini görüyorum saldırıyorum öldürüyorum hop 3-4 rogue yanımdan sırf lootlamak için stealth dan çıkıyor. 1 oldu iki oldu 3 oldu bi yere kadar bende insanım kendimi keçi tamelemeye Frostwolf kesmeye adadım o questleri yapamadığım sırada da bence mecbur ninjalık yaptım. Bi şekilde o loot olayına çözüm bulsalar güzel olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Beyler dediklerim ilk defa bugün için geçerli deildi. Off eridim bittim zevkten yaa.. Yİne oyuna girdim umutsuz bi şekilde bgye gittim baktım wg 1 açık hemen içeri girdim tam girdiim anda oyun bitti. Tam ben bööle şansı derken heriflerde oyuna küfrediolardı "it was 5 vs 10" "no it was 4 vs 10" şeklinde dalga geçiolardı. Aralarından bikaçı gitmesine raamen onları hemen partime aldım . Guilddekilere haber verdim 2 kişi de ordan geldi. Daa soora oyunda 21-30 arasi olan herkese msj attım o sırada da şansıma yeni adamlar da bg alanına geldi. Böölece *10 kişilik* grubumuzu oluşturduk. Neys ilk oyunda gaz bi şekilde gittik önce durumu 2-0 yaptık daa soora savunma yapıp heriflerden bol bol hk topladık. Daa soora 3-2 yendik. Asıl önemli olan 2. oyundu. Aynı grupla gircektik millet bunlar ezik die gitti. Hemen yeni adamlar bulduk ama onlarda düşük lvllıydı. Neys onları aldık yine 10 kişi oyuna girdik. BU sefe olayları anlatmiicam ama şunu sööliim oyun ***2.5 saat sürdü!!!*** Evet 2.5 saat. Ve zevkten eridim. Gruplar o kadar eşitti ki yani oyun anlatılmaz yaşanırdı. Gerçi 3-0 kaybettik ama mükemmel savaştık. Sadece bayraı kapmaktan çok adam kesmekle uuraşıoduk. Toplamda 35-40 killing blow yaptım. 90-100 arası hk topladım.. Hem oyundan hem sonuçtan çok memnunum yani. Zaten bazı kişiler oyunu oynamayı bıraktı çok uzun sürdü die hatta gitti. Yeni 2-3 adam geldi takviye olarka Cidden oyunda en fazla zevk aldıım an o anlardı. Katılan bütün herkese burdan teşekkür etmek sitiorum. Özellikle kendi guild arklarım lugathjared ve ramus bi de bi tane daa türk vardı warlocka adı enoydu galiba. Bİ daaki oyunda herkesi bekliorum.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben daha anca friendly oldum millet nasil kasiyor exalted'a yahu gerci sword roguelar icinde oyle uber itemlar gormedim bir tane sword yok ne mavi ne mor varsa yoksa dagger , axe ve off hand agirlikli[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya ben silahtan ziyade o yüzüğe kasıyorum. Bizim guildden birisi 380 tauren toynağı 200 orc dişi falan topladı 20:00 03:00 arasında ama ninja alayı tabbi ki :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 oeh 500 tane player "parcasi" 5000 rep demek 6000 de honored oluyorsun eger friendly isen arkadasin bayagi kasmis ya[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 3000 6000 12000 24000 gidiyor. Az kaldı reverrede. O lobotomizer, mace, yüzük ve insignia rank 6 bayaa güzel gözüküyor :P. Tabi Frostwolf epic mountunuda saymak lazım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar