Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alın size Amerikalı!!! Vatanına kavuşmasına saatler kala Sove'un başından geçenler!!!

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar.. bazılarınızın bildiği gibi yaklaşık bir senedir amerika dediğimiz rezaletler ülkesinde kolej hayatı yaşamaktayım. Bu bir sene içinde neler oldu neler.. Sonunda dersleri takmadığım için okuldan 1 sene uzaklaştırma almamla sonuçlanan bu heycanlı "dolu dolu" senenin sonunda Vatanıma dönmeme saatler var. Laptopu çantama koyup kaldırmadan önce sizlere bu son mesajımı atmak istedim.

Taiwanlı Çin düşmanı oda arkadaşım Eric'le bavullarımızı toplamaktaydık. 2. bavulumu bitirmek üzereydim ve hala üzereyim. İşte ordan burdan chillout müzikleri.. Cafe Del Mar falan derken duş almadan önce, afedersiniz, son bir "okka" boşaltma gereği duydum.

Kaldığım dormun (yurt) odaları 3'lü gruplardan oluşuyor. Her grup, inşaat sahasında kullanılan "portable" olanlarından bile daha küçük bir tuvaleti ve banyoyu paylaşıyor. Kapıları da sittiri boktan amerikan fikriyle yapılmış "slide door" olduğu için malesef kitlenemiyor. Sadece kapanıyor. Daha önce bir kaç "AMAN abi pardon, kusurma bakma hemen çıkıyorum" durumları yaşadık malesef.

Neyse oturmuş kitabımı okuyorum.. sakin sakin.. bizim odadan müzik sesleri geliyor.. diğer 2 oda sessiz. Birden banyoyu paylaşan 3. odadaki bir arkadaşın yürüme sesleri geliyo kulağıma.. kapı açılma sesi ve kapanma sesi falan.. adam odadan çıktı zannediyorum. ses kesiliyo falan.. kitabımı okumaya devam ediyorum.. sonradan gelen sesler adamın hala tuvalet kapısının hemen arkasında olduğunu gösteriyor.. ben de bilinçaltı bir refleksle kapının karanlık çağlardan kalma tokmaanı tutuyorumki arkadaş aynı öküzlüğü eylemeyip kendini küçük düşürmesin. Saat sabahın 5i o yüzden pek konuşup adama ben varım deme gereği duymuyorum milleti uyandırmamak için.

Adamdan ufak bir kapıyı açma eforu hissediyorum.. kapıyı kapalı tutttuğum için açamıyor ya da başka bişey düşünüo hiç bi fikrim yok. sonra sesler birden kesiliyo kapıyı bırakıyorum falan ohhh gitti nidaları içinde serüvenime devam ediyorum. yaklaşık 15 saniye sonra birden su sesleri gelmeye başlıyo.. sanki biri kapının üstüne su döküyormuş gibi..

önce acayip bi afallıyorum noluyoruz falan sonra duvarın içinden geçen kalorifer boruları falandır diye es geçiyorum derken su sesi artıo ve sanki duvarın içinden değil de dibimden geliyomuşçasına.. daha da höst oluyorum..

derken kapının altından içeri su sızmaya başlıyor. hasstir oluorum.. ve yavaş yavaş çekilmeye çalışırken suyu sanki bir uzaylıymış gibi inceliyorum.. renk aramak için... önce normal içme suyuymuş gibi gözükse de, biriktikçe ve bana yaklaştıkça su malesef açık sarı rengini alıyor ve ben orda kopuyorum.

adamın kapıya işemesinin sonunda "son damlaları attırış sesleri gelirken" kafamın tası atıyor

_Dude?

_Hello?

_eerrm.. are you peeing on the door?

_oh, sorry. (!)

adam olayı bir "oh sorry" ile kapayıp yatağına dönerken ben bütün kitap heycanımın içine sıçılmış bir şekilde çiş kokan tuvaletten kaçmak için yırtınıyorum.

Ve uçağı kaçırmamayı umaraktan bavul toplamaya devam..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

kapı keske dısarı acılıyor olsaydı.Açıverirdin pat mikişnde patlardı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ahah.. evet.. açsam adam yüzüme işemeye başlicaktı.. o derece yakındım yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McFrenzy, 25 Haziran 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
öff ne pis herifmiş ya tam sopalık.
adamı bi görsen zaten.. 3 katım kadar bişe ki ben 1.85 boyunda olup biraz topluyum şuaralar.

bi de gıcık bi oda arkadaşı var, arkamdan şikayet ediyomuş çok yüksek seste müzik dinliyo odasında diye..

hasstir bu arada çiş kokuları odaya kadar geldi.. allah belasını versin o herifin..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

dur atladım gelıom =) bizim inşaattan 2 adam topladım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ben amerikayı hiç sevmiyorum,
ingilizlerden nefret ediyorm,
ama yurtdışında yaşamak istiyorum
ne yapiim
rusyaya, çine, ispanyaya falan mı gitsem

ispanya güzeldir arşivimden biliyorum[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma hemen Şahan'ın "taksiye pisleyen adam" skeçi geldi :D izlemeyen varsa hemen izlemelerini tavsiye ederim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

hoh okuz[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika'nın sadece %0.01 lik kısmı zeki olduğu için böyle tiplere rastlamak olağan ama ben rastlamaım hiç harbi iğrenç bi' olay olmuş ki ben olsam kesin dalardım o herife.[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Sosyal ağlarda paylaş

EVet barbarlık konusunda katılıyorum ama yapabilecek bişi yok. Barbarlık anlayışı farklı..
Ciddi şekilde yabancılar aşırı "kro". Abartısız "kro" ama onlara bu doğal geliyor. E bizede doğal gelen onlara barbarlık geliyo..
Ama dediğim gibi sütten çıkmış akkaşık değiller hayvan olan çok var..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

Üstteki mesajıma düzelteme "karşılaşmıştım".Şimdi aklıma geldi aptal ötesi bi' şeydi herif aklı sıra Amerikan milleyetçiliği yapıyodu(o neyse artık ahuha) Türküz diye nerdeyse saldıracaktı bize ki arasıra saldıran da oluyomuş...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın amerikalı olmasıyla ne alakası olduğunu anlamadım ben.

"1 yıl amerikada kaldım, hangi tuvalete girsem herkes kapılara işiyordu" desen, "ıyy amerikalılar ne iğrenç adamlarmış be öeh" diyebiliriz bi nebze. ama lavuğun biri yüzünden böyle demen çok anlamsız kaçmış.

aynı şekilde adamın kilosuna bakıp "alın size şişman insan! şişmanlar iğrenç!" ya da saç rengine bakıp "sarışınlar kapılara işiyor! tanıyın sarışınları!" diye çıkarım yapmalı mıyız?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 25 Haziran 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
Amerika'nın sadece %0.01 lik kısmı zeki olduğu için böyle tiplere rastlamak olağan ama ben rastlamaım hiç harbi iğrenç bi' olay olmuş ki ben olsam kesin dalardım o herife.

Zekilik konusujnda katılmıyorum..
Adamlar aptal o yüzden tüm Dünya'yı yönetiyorlar değil mi? Teknoloji onlarda her şey onlarda..
Adamlar ot biraz olay o. Dünyadan bi haber ot yaşıyorlar. Ama aptal değiller bence..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 25 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
said:
Cd-, 25 Haziran 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
Amerika'nın sadece %0.01 lik kısmı zeki olduğu için böyle tiplere rastlamak olağan ama ben rastlamaım hiç harbi iğrenç bi' olay olmuş ki ben olsam kesin dalardım o herife.

Zekilik konusujnda katılmıyorum..
Adamlar aptal o yüzden tüm Dünya'yı yönetiyorlar değil mi? Teknoloji onlarda her şey onlarda..
Adamlar ot biraz olay o. Dünyadan bi haber ot yaşıyorlar. Ama aptal değiller bence..

Evet bende bu yoruma katiliyorum adamlar dunyadan bir haber yasiyorlar. Vede ilgilide olmak zorunda degiller en yakin savas sinirlarinda degil dunyanin obur ucunda oluyor diger dertleri yok ekonomik sorunlari buyuk ama hissetmiyorlar heralde.

Ayrica amerikalilarin bir diger ozelligi gercekten %99.9 luk kesiminin aklindan cinlik gecmiyor yani durust adamlar sunu yaparim dedigin zaman yapiyorlar. Tabi sizin salak dediginiz adamlarin hile hurda pesinde olmamasiyla haklisiniz salaklar.

Ebay den alisveris yaparim ve paypal acc. yok ebay store lardan aliyorum genelde adama kredi kartimi numarami mail ile atiyorum cekecegi gunde kontrol ediyorum daha bir kere 50 cent fazla ceken olmadi ki bitanesi shipping daha ucuz tuttu diye parayi geri yollamaya kalti 3 dolardan bahsediyoruz.

Turkiyede biletixx den bilet alirsin 2 tane verirler
-beyefendi bir yanlislik yapmissinizdir ama paranizi iade edemeyecegimiz icin isterseniz bu etkinlige veya birbaska etkinlige bilet verelim size. AAa bu etkinlikte yaninizdaki yer bos isterseniz yapayim rezervasyonu.

Turkiyede birine ver bakalim kredi kartini 2 dk icinde milyarlari cekiyorlarmi cekmiyorlarmi.

Cogu kimse Amerikalilari sevmez ben seviyorum herifler durust durust koyun gibi yasiyorlar ilgilenmeleri gereken tek sey aileleri isleri hayatlari oylede olmasi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...