Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Evet arkadaşlar.. bazılarınızın bildiği gibi yaklaşık bir senedir amerika dediğimiz rezaletler ülkesinde kolej hayatı yaşamaktayım. Bu bir sene içinde neler oldu neler.. Sonunda dersleri takmadığım için okuldan 1 sene uzaklaştırma almamla sonuçlanan bu heycanlı "dolu dolu" senenin sonunda Vatanıma dönmeme saatler var. Laptopu çantama koyup kaldırmadan önce sizlere bu son mesajımı atmak istedim. Taiwanlı Çin düşmanı oda arkadaşım Eric'le bavullarımızı toplamaktaydık. 2. bavulumu bitirmek üzereydim ve hala üzereyim. İşte ordan burdan chillout müzikleri.. Cafe Del Mar falan derken duş almadan önce, afedersiniz, son bir "okka" boşaltma gereği duydum. Kaldığım dormun (yurt) odaları 3'lü gruplardan oluşuyor. Her grup, inşaat sahasında kullanılan "portable" olanlarından bile daha küçük bir tuvaleti ve banyoyu paylaşıyor. Kapıları da sittiri boktan amerikan fikriyle yapılmış "slide door" olduğu için malesef kitlenemiyor. Sadece kapanıyor. Daha önce bir kaç "AMAN abi pardon, kusurma bakma hemen çıkıyorum" durumları yaşadık malesef. Neyse oturmuş kitabımı okuyorum.. sakin sakin.. bizim odadan müzik sesleri geliyor.. diğer 2 oda sessiz. Birden banyoyu paylaşan 3. odadaki bir arkadaşın yürüme sesleri geliyo kulağıma.. kapı açılma sesi ve kapanma sesi falan.. adam odadan çıktı zannediyorum. ses kesiliyo falan.. kitabımı okumaya devam ediyorum.. sonradan gelen sesler adamın hala tuvalet kapısının hemen arkasında olduğunu gösteriyor.. ben de bilinçaltı bir refleksle kapının karanlık çağlardan kalma tokmaanı tutuyorumki arkadaş aynı öküzlüğü eylemeyip kendini küçük düşürmesin. Saat sabahın 5i o yüzden pek konuşup adama ben varım deme gereği duymuyorum milleti uyandırmamak için. Adamdan ufak bir kapıyı açma eforu hissediyorum.. kapıyı kapalı tutttuğum için açamıyor ya da başka bişey düşünüo hiç bi fikrim yok. sonra sesler birden kesiliyo kapıyı bırakıyorum falan ohhh gitti nidaları içinde serüvenime devam ediyorum. yaklaşık 15 saniye sonra birden su sesleri gelmeye başlıyo.. sanki biri kapının üstüne su döküyormuş gibi.. önce acayip bi afallıyorum noluyoruz falan sonra duvarın içinden geçen kalorifer boruları falandır diye es geçiyorum derken su sesi artıo ve sanki duvarın içinden değil de dibimden geliyomuşçasına.. daha da höst oluyorum.. derken kapının altından içeri su sızmaya başlıyor. hasstir oluorum.. ve yavaş yavaş çekilmeye çalışırken suyu sanki bir uzaylıymış gibi inceliyorum.. renk aramak için... önce normal içme suyuymuş gibi gözükse de, biriktikçe ve bana yaklaştıkça su malesef açık sarı rengini alıyor ve ben orda kopuyorum. adamın kapıya işemesinin sonunda "son damlaları attırış sesleri gelirken" kafamın tası atıyor _Dude? _Hello? _eerrm.. are you peeing on the door? _oh, sorry. (!) adam olayı bir "oh sorry" ile kapayıp yatağına dönerken ben bütün kitap heycanımın içine sıçılmış bir şekilde çiş kokan tuvaletten kaçmak için yırtınıyorum. Ve uçağı kaçırmamayı umaraktan bavul toplamaya devam..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Dude what the fuck?!? deseydin daha bir çarpıcı olurdu cümlen.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 öff ne pis herifmiş ya tam sopalık.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kapı keske dısarı acılıyor olsaydı.Açıverirdin pat mikişnde patlardı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ahah.. evet.. açsam adam yüzüme işemeye başlicaktı.. o derece yakındım yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 heheh süfer ya ondan sonra türkler barbar derler[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 amerikalı işte :D mal...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: McFrenzy, 25 Haziran 2005 12:46 tarihinde demiş ki: öff ne pis herifmiş ya tam sopalık. adamı bi görsen zaten.. 3 katım kadar bişe ki ben 1.85 boyunda olup biraz topluyum şuaralar. bi de gıcık bi oda arkadaşı var, arkamdan şikayet ediyomuş çok yüksek seste müzik dinliyo odasında diye.. hasstir bu arada çiş kokuları odaya kadar geldi.. allah belasını versin o herifin..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 dur atladım gelıom =) bizim inşaattan 2 adam topladım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 çok şanssızmışsın gerçekten de, şaşırmadım zaten böyle bir şey yaptıklarına da, acıdım bir an haline neyse geçmiş olsun, kurtuluyorsun en azından...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Al işte bunu doğramayacaksında kimi doğrayacaksın, sonra neden doğradın adamı derler :D[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben amerikayı hiç sevmiyorum, ingilizlerden nefret ediyorm, ama yurtdışında yaşamak istiyorum ne yapiim rusyaya, çine, ispanyaya falan mı gitsem ispanya güzeldir arşivimden biliyorum[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aklıma hemen Şahan'ın "taksiye pisleyen adam" skeçi geldi :D izlemeyen varsa hemen izlemelerini tavsiye ederim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 çılgın ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hoh okuz[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Amerika'nın sadece %0.01 lik kısmı zeki olduğu için böyle tiplere rastlamak olağan ama ben rastlamaım hiç harbi iğrenç bi' olay olmuş ki ben olsam kesin dalardım o herife.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Öff yumurta yiyorum midem bulandı ya. Hava sıcaksa pis pis kokar bide. Ögh[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 EVet barbarlık konusunda katılıyorum ama yapabilecek bişi yok. Barbarlık anlayışı farklı.. Ciddi şekilde yabancılar aşırı "kro". Abartısız "kro" ama onlara bu doğal geliyor. E bizede doğal gelen onlara barbarlık geliyo.. Ama dediğim gibi sütten çıkmış akkaşık değiller hayvan olan çok var..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Üstteki mesajıma düzelteme "karşılaşmıştım".Şimdi aklıma geldi aptal ötesi bi' şeydi herif aklı sıra Amerikan milleyetçiliği yapıyodu(o neyse artık ahuha) Türküz diye nerdeyse saldıracaktı bize ki arasıra saldıran da oluyomuş...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 adamın amerikalı olmasıyla ne alakası olduğunu anlamadım ben. "1 yıl amerikada kaldım, hangi tuvalete girsem herkes kapılara işiyordu" desen, "ıyy amerikalılar ne iğrenç adamlarmış be öeh" diyebiliriz bi nebze. ama lavuğun biri yüzünden böyle demen çok anlamsız kaçmış. aynı şekilde adamın kilosuna bakıp "alın size şişman insan! şişmanlar iğrenç!" ya da saç rengine bakıp "sarışınlar kapılara işiyor! tanıyın sarışınları!" diye çıkarım yapmalı mıyız?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Cd-, 25 Haziran 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Amerika'nın sadece %0.01 lik kısmı zeki olduğu için böyle tiplere rastlamak olağan ama ben rastlamaım hiç harbi iğrenç bi' olay olmuş ki ben olsam kesin dalardım o herife. Zekilik konusujnda katılmıyorum.. Adamlar aptal o yüzden tüm Dünya'yı yönetiyorlar değil mi? Teknoloji onlarda her şey onlarda.. Adamlar ot biraz olay o. Dünyadan bi haber ot yaşıyorlar. Ama aptal değiller bence..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 25 Haziran 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Amerika'nın sadece %0.01 lik kısmı zeki olduğu için böyle tiplere rastlamak olağan ama ben rastlamaım hiç harbi iğrenç bi' olay olmuş ki ben olsam kesin dalardım o herife. Zekilik konusujnda katılmıyorum.. Adamlar aptal o yüzden tüm Dünya'yı yönetiyorlar değil mi? Teknoloji onlarda her şey onlarda.. Adamlar ot biraz olay o. Dünyadan bi haber ot yaşıyorlar. Ama aptal değiller bence.. Evet bende bu yoruma katiliyorum adamlar dunyadan bir haber yasiyorlar. Vede ilgilide olmak zorunda degiller en yakin savas sinirlarinda degil dunyanin obur ucunda oluyor diger dertleri yok ekonomik sorunlari buyuk ama hissetmiyorlar heralde. Ayrica amerikalilarin bir diger ozelligi gercekten %99.9 luk kesiminin aklindan cinlik gecmiyor yani durust adamlar sunu yaparim dedigin zaman yapiyorlar. Tabi sizin salak dediginiz adamlarin hile hurda pesinde olmamasiyla haklisiniz salaklar. Ebay den alisveris yaparim ve paypal acc. yok ebay store lardan aliyorum genelde adama kredi kartimi numarami mail ile atiyorum cekecegi gunde kontrol ediyorum daha bir kere 50 cent fazla ceken olmadi ki bitanesi shipping daha ucuz tuttu diye parayi geri yollamaya kalti 3 dolardan bahsediyoruz. Turkiyede biletixx den bilet alirsin 2 tane verirler -beyefendi bir yanlislik yapmissinizdir ama paranizi iade edemeyecegimiz icin isterseniz bu etkinlige veya birbaska etkinlige bilet verelim size. AAa bu etkinlikte yaninizdaki yer bos isterseniz yapayim rezervasyonu. Turkiyede birine ver bakalim kredi kartini 2 dk icinde milyarlari cekiyorlarmi cekmiyorlarmi. Cogu kimse Amerikalilari sevmez ben seviyorum herifler durust durust koyun gibi yasiyorlar ilgilenmeleri gereken tek sey aileleri isleri hayatlari oylede olmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 uyur gezer mi arkadaşın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 amerikalı arkdas uzaydan geldii icin yadırgamıs bence.. orda klozet kapının dger tarafında:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bir de Versailles Sarayı'nın koridorlarında geçen olaylar vardır ki akıllara zarar.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar