elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bende sinemadan anlamıyorum mesela, ulan sinemadan anlasan SW sevmezdin mi diyeceksin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Aman begenmeyin zaten. Alın yeni Star Wars filmleri sizin olsun eskileri bize kalsın. Ben onlarla 28 sene mutlu mesut yaşamışım bir ömür de yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 herşey iyi güzel eski üçlemede tamam ama. o darth vaderın paneli ne ya? biri gidip onun diğmeleri ile oynasa nolucak bzulucakmı vader? 70-80 lerin kitsch tasarımları çok ön planda o yüzden biraz itici geliyor o filmler. birde samuray kaskı ve leianın abest saçları gibi. bence o filmlerin kötü yanı efektler değil bu 70-80 lere ait unsurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ultimadan kalmış sw diyince swordsmanship anlıyorum[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Glatheros, 26 Haziran 2005 06:54 tarihinde demiş ki: herşey iyi güzel eski üçlemede tamam ama. o darth vaderın paneli ne ya? biri gidip onun diğmeleri ile oynasa nolucak bzulucakmı vader? 70-80 lerin kitsch tasarımları çok ön planda o yüzden biraz itici geliyor o filmler. birde samuray kaskı ve leianın abest saçları gibi. bence o filmlerin kötü yanı efektler değil bu 70-80 lere ait unsurlar. Abi öeh o saçlar o zırh klasiktir külttür. Sen o yüzden sevmiyor olabilirsin ama o filmlerin olayı, özelliği, hoşluğu ordadır. Leia the börek saçlı kız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Eskilere biraz saygı..[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 re-mastered dvd'yi seyredemedim hala :/[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calanthalas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 3'ün gösterime girmesinden önceki gün ve gecesi 4-5-6-1-2 sırasıyla izledik filmleri ve bence adamlar o zamanın tekno-eski'siyle baya baya güzel yapmışlar... gerçi bizim bir dileğimiz vardı 4-5-6'nın yeniden çekilmesi ama luke ve çevresinde gelişenler değil de Darth'tan devam ederek...[signature][hline]Now everything is said See my eyes are full of tears And a cruel price we've paid But still I can't claim that I'm innocent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Anlamıyorum neden 4, 5, 6 neden tekrar çekilsin derler. Çok eski diyorsanız buyrun re-masteredları var. Hikaye örgüsü olarak zaten mükemmel. Hem o filmi çekmek içinbir Harrison Ford daha yok.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mimikler konusunda bi Mark Hamill var mi, baska kim dudagini oole buzup nyoooo diyet bagirir sorarim![signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Evet 4-5-6 gayet güzel bence sanırım bir 10 yıl sonra falan da Lucas 7-8-9un çekimlerine başlar.Umarım kitaplarındaki senaryodan farklı bir hikaye örgüsüne gider. Sidiosun habire dirilip Luke tarafından kesilmesi çok saçma.Salvatore yazmış gibi sanki.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Volfied, 27 Haziran 2005 07:06 tarihinde demiş ki: Mimikler konusunda bi Mark Hamill var mi, baska kim dudagini oole buzup nyoooo diyet bagirir sorarim! ahah sahne aklıma geldi de lol güldüm baya. 10 sene Lucas mı kalır be canım benim ehe.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar