Disappear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Telly Peratta'nin oglu Carl yakla$ik 1 yil once bir ucakta 5 diger cocukla beraber kaybolmu$tur. Telly Sam'i surekli hafizalarinda ya$atir ancak birgun butun resimleri , videolari butun anilari yok olur sadece beynindekiler kalir. Etrafindakilerle konu$tugunda daha once konustugu psikologu bile onun hicbir zaman anne olmadigini hamileyken du$uk yaptigini idda eder.Telly cocugunun yakin arkadasinin babasi Ash ile konustugunda Ash'in kizi hakkinda saklanan anilara ulasir ve Ash'in hatirlamadigi kizini hatirlatir iki ki$i ogullarina ne oldugunu niye kimsenin hatirlamadigini ararken kendilerini derin devlet ve uzaylilarin ortakligi icinde bulur... cok guzel bir film ve mutlaka izleyin denilecek bir film benim cok ho$uma gitti gerek gorsel efektler gerek muzikler bir anda insani hoplatmaya yetiyor mutlaka izleyin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o olaya neyin neden olduğu kısmı baya bi büyük spoiler[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 türkçe adı gizemli parçalar adından da belli olacağı gibi gizemli bi film tür olarak da gizem filmi, türü seven kaçırmasın.[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Okuyunca aklıma direk Dark City geldi. Yazarları, yönetmenleri falan aynı mı diye baktım. Değilmiş :) Neyse kaçmaz.[signature][hline]Foxx, 17 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki: arkadaşlar o kadar da mantıklı düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bitsede gitsek die cildirdim filmde cok bayik ti bence[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ne zaman giriyor vizyona ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 cuma gunu girdi[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: aquila, 06 Kasım 2004 03:00 tarihinde demiş ki: neden oldugunu biri ozelime gonderebilir mi?filmi izlmicem ama ne oldugunu merak ettim... disappear çok pis spoiler yapmış zaten, filmin özetini yazmış yani :) ha bi de forgetten değil the forgotten...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hakkaten ha :) filmin anlatımını biyerden mi aldın acaba acaip spoiler olmuş :) film baya bi kopya ama yine de izlenesi özellikle bir araba çarpma sahnesi var ki üfff süperdi. direkt sarsıldım sanki bana çarpmışlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi basina falan spoiler ekleyin yani, filmin tamami anlatilmis bi se kalmamis[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yahu filmin zaten 10. dakikasinda bariz ne oldugu belli oluyo sacma sapan konusmayin biyerdende yazmadim kadin 10. dakikasinda ne oldugunu anliyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 son söz olarak şimdi güzel mi değil mi yarın gitmeyi planlıyorumda ??[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 [spo=disap..]Nasil yani sacma sapan konusmayalim, sen olayin uzaylilar oldugunu 10. dk da anladin mi? Ben dvd'den izledim, dk'lara bakarak yorum yapmistik hatta arkadasla.. 16. dk'da sadece cocugun aslinda olmadigini soyluyorlar. daha sonra cocugun oldugu cikiyo bilmem ne.. motelleri havaya ucana kadar, kimse %100 konusamaz yani..[/spo][signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 mesh kadin gokyuzune baktiginda bir ovallik goruyor bulutlarda orda anliyorsun ortalama 10 dakika sonra gozukuyo film basladiginda olaylar cok hizli gelisiyor filmde off abarttin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 sinemaya gitmeyemi değer cd'den izlemeye mi :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 10 dakika dediğin şey ilk yarıdan sonra.öncesinde şüpheleniosun sadece ama emin olmak için yeterince kanıtlık yok ki o ovallik bile 10. dakikadan baya bir sonra. senin dediğinin söylenmesi gereken birşey olsa filmin konusunda da yazmazmıydı sence öyle önemli bir olay?[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yazdigima yazacagima pisman ettiniz bidaha konudan bahsedersem anlimi kari$layin direk gittim gordum geldim yazacam[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 spoil olacağına olmasın bence de herkes için daha iyi :).[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 uzaylı da olsa insan insandır..[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 zergler bu forgotten'daki uzaylıların yanında melek gibi kalır...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ilk yari fena degil gibi dedim. eh iste, geldigime degdi diye dusunuyodum. sonlara dogru isi cozuttular. artik sacmalamaya basladilar gibi. [spo1=filmle ilgili.]niye anne cocuk arasindaki iliskiyi arastirmak istesinler? yani ne gibi bi kazanclari olacakki? galaktik gereksiz bilgiler ansiklopedisine mi yazacaklar? sonra psikolog adam bunu cok uzun zamandir yapiyorlar dedi. yani ezelden beri boyle bir arastirma yapmanin getirisi nedir onu da anlayamadim. denersin, baktin hepsi ayni tepkiyi veriyor, basar donersin gezegenine. nedir hata bulana kadar deney yapmanin amaci? ben cok daha faideli bir deney icin kacirildiklarini dusunmustum. sonra havaya ucma sahnelerini, kusura bakmasinlar, cok fason buldum. zenci ayse ozgun dedektifin ucma sahnesi scary movie den firlamis gibiydi.[/spo] begenmedim kisaca.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 çok iğrenç ve saçma [spo=]o ovalden kadın şüpheleniyor sadece ama bi adamı yakaladıklarından sonra ev uçunca herşey anlaşılıyor mesela dediktif hanımın uçması sahnesi acaip komik geldi bana çok saçma bi sahneydi =) ne bilim uzaylılar ebeveyn çocuk ilişkisini niye bu kadar merak ederki eğer dünyayı işgal etmek isteseler o kadar büyük güçleriyle heryeri işgal etmeleri dakikalarını alır beyinsiz köle isteseler tüm beyinleri silebilicek güçteler sadece çocuk bilincini silmek ne yani. heralde o deneyden yetkili adam çok genç galaktik üniversiteyi bitirme tezi gibi bişi =p[/spo] [Bu mesaj slayer__ tarafından 26 Kasım 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bir arkadaşımda, dvd'de izlemeye başlamıştık, iyiki 20 dk. sonra filmi bırakıp gitmişim. spoiler'ları okuduktan sonra başka bir şey diyemiyorum :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hehe feci patlamış, olur böyle şeyler :D *!içinden umarım blade 2 nin dakika 15 sonrasında düzgün bişiy yoktur diye geçirir* arcane, emote da rezillik[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Filmi yeni izledim. Açıkcası üstteki spoilerda yazılanlar gibi saçma buldum filmi[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar