Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe transfer topici.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

iyi dikkat edin kaçmasın
sonra aziz yıldırım forması verirsiniz

olmadı gelip çağdaş formasıyla değiştirirsiniz bizimkiyle =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 07 Haziran 2004 15:51 tarihinde demiş ki:
rahatsizlikla soyledigimin bir alakasi yok,rahatsiz olsaydim gazetede her yazani biraghhh diye gelip buraya yazardim.

onu oraya yazmamın amacı sadece bilgilendirmekti.
aslında savuma mekanizması harika gazetede her yazanı =) işime gelmeyene yazmak lazım böyle....
rahatsızlık senin zıplamandan kaynaklanıyor[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bi transfer ne kdr etkiledi sizi yau hehe helal valla aziz yıldırım yönetiminie..

eskiden forumda fenerli olarak bi apex bi fizban vardı onlar da pek yazmazdı..

şimdi zegna bile futbol hakkında yorum yapabilio .) breh breh..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

forumları okumadan yargıda bulunuyosunuz ya beni benden alıyosunuz...

bjk'li biri geliyo: "alex ne yazıkki ligin ilk 2 maçına yetişemiycekmiş" diyo..

WAY SEN NASIL ALEX YETİŞEMİYCEK DERSİN diye haldır huldur saldırıyo vodan ve tayfası. sonra biz cevap verince adı gank oluyo..

ha bu arada fiz güldürme beni istersen :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

Alex anca ligin 2. macına yetisebilecekmiş sanırım...
Ama alexi oynatmak için taktik degisikligine gidecekse nasıl uyum saglıcak bu konuda biraz bilgisi olan fenerliler yazabilirmi ben alexi gormek istiyorum nasıl oynucak die en kısa zamanda...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya saçmalığın bukadarı yani
2. yarıya kadar ne yapcak ki adam?

haziran sonuna kadar klübüyle sözleşmesi devam ediyomuş yarım sezon ne yapcak bu adam?
KOmedi dans üçlüsü wala bu bjkliler hangi gazeteyi okuyosnz siz kardeşim yada sırf fatih altaylıyı mı takip ediyosunz "kandırmayın fenerlileri"

Yapmayın biraz mantık yürütün bi adam yarım sezon oynamazda ne yapar?.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

alex en gec temmuz sonu turkiye'de en kotu ihtimalle olur.cunku brezilya'nin guney amerika kupasinda final oynamasi muhtemel oldugundan oraya kadar sarkacaktir.yorgun olur oynatilmaz,oynamaz onlar daum'un karar verecegi birsey.ilk 2 haftaya yetisememesi icin bir durum yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sevgili vodan bilmio olabilirsin ama milli takımla amerika kupası war ve onun için milli takımda olacak alex ve sizin hazırlık kampına da katılamıcak ben neden kotulugum, sadece adamı gormek istiyorum turkiyede oynayabilecekmi ii sekilde, die sormustum ama sen herseyi baska turlu anlamaya calıstıgın için bole oluo...

Alex ii bir adam olabilir ama avrupa macerası cok kotu(parma) ve bakalım turkiyede oynayabilecekmi...
NOT: Brezilya liginde rahat oynamasının nedeni guney amerika lglerinde defansların cok guclu olmaması ve onem verilmemesi...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...