-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sizde varda nooldu posasını çıkardınız hepsinin,bide marifetmiş gibi ortegayı getirdik diyosun, getirdin de nooldu ki oynatamadın bile elinde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Heh durduk yerde 11 milyon alacağımız oldu kardayız nerden baksan[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hah yok 9 senedir almaya calisiyoruz da alamiyoruz,ne sandiniz siz fenerbahce'yi yahu ? biz transfer yaparken bizimde parali baskanimiz olsada oda alabilse diye icinizden gecirmiyor muydunuz yillardir ? demiroren gelince onu aliriz bunu aliriz diyordunuz,geldi parali baskaniniz.isinize bakin biraz.onemli bir transfer filanda yaptiginiz yok.pvh hakkinda hicbiriniz yorum yapmasin.besiktas zamaninda almak istedi o adami,alamadi.ki o zaman alabilecek durumda olsaydi emin olun sizden once biz alirdik :) alex'i fenerbahce gecen sezon almak istedi,alamadi.suanda kendisi fenerbahceli.vah ne beceriksiz bir yonetim alex gibi bir adami zar zor aldilar,kolay degil beyler oyle brezilya milli takiminda hala aktif rol alan adamlari almak.buyrun siz alin,alkislariz.keske alsaniz wiltord,ailton,kluivert gibi isimleride bizde izlesek.ligimizde yildizlar olur ne guzel olur,cikipta burda aptal aptal elestiriler yapmak komik.futbol tartisiyoruz,tuttugumuz takimlar hakkinda ego tatmini icin laf savasi yapilacaksa vay konustugumuz futbolun icine sicim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 besiktas zamanında almak istedi alamadı diye bir durum yok. 2 seçenek vardı pvh de gelebilirdi onun yerine pascal gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oyle bi durum var raider,almak istesede alamazdi zaten ben oraya getirdim olayi.biz alamadik,besiktas zaten alamazdi demektir bu :) 2 sezon gundemine geldi hemde besiktas'in.sirf pascal donemi degil. bizim yaptigimiz transferlere sadece konusmak icin dil uzatanlara hitaben yazdim bir onceki yazimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yok 2 siyle de anlaşma sağlanmıştı. pascalın lensteki performansıyla o gelmişti. ondan öncesini sonrasını bilmiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 pascal ın oynadığı bütün dönemlerdeki gollerini saysan hooijdonkun frikik gollerini geçmezki.. hooijdonk futbol hayatı boyunca en az golünü bu sene attı pascal hangi sezonda 24 gol atmış?[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 iyi ki saldıracaksınız sağa sola uyuyamazsınız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 kim noldu bjk mi şampiyon olcak peh... :D[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bunun saldırıyla bi alakası yok doruyu sölüorum.. soruma cevap verirsin die bekliodum sen kaçmayı tercih etmişsin =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bi kere sallama van hoijdonk futbol hayatı boyunca en az golü bu sezon atmadı 21 maçta 7 gol attığı sezon da var pascal beşiktaştayken 17 civarı gol attı ilk geldiği sezon diye hatırlıyorum,ve çok fazlada naç kaçırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ne demişler bir şarkıda ... *!salla salla yer yerinden oynasın*[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: -Mandrake-, 05 Haziran 2004 17:53 tarihinde demiş ki: bi kere sallama van hoijdonk futbol hayatı boyunca en az golü bu sezon atmadı 21 maçta 7 gol attığı sezon da var pascal beşiktaştayken 17 civarı gol attı ilk geldiği sezon diye hatırlıyorum,ve çok fazlada naç kaçırmıştı kesin sizin almadığınız sezondur =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Pacal 26 maçta 17 gol attı Beşiktaştaki en fazla gol atan yabancı oldu.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 abi başlatmayın pascalınıza bişeyinize yaw burda fener transferlerini konuşalım saldırmayalım birbirimize bunu herkes için söylüyorum fenerliye de gsliye de bjkliye de oturalım konuşalım ii bir transfer olmuş yok boşuna aldıdınız şu adamı alsaydınız daha iyi olurdu falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 pff bırakın ya 4 senedir almaya çalışıyormuşuz daha geçen sene istedik adamı karısı hamile die gelemedi nerden sallıyosanız eh kedi uzanamadığı ciğere bozuk mu dermiş ne öle bi laf vardı size göre işte..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 mundar dermiş diye biliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: LeftF13LD, 05 Haziran 2004 17:40 tarihinde demiş ki: bunun saldırıyla bi alakası yok doruyu sölüorum.. soruma cevap verirsin die bekliodum sen kaçmayı tercih etmişsin =) ben 2 seçenekten pascal tercih edildi demişim. sen bana apscal hayatında ne zaman 24 gol attı demişsin? ne alaka be kardeşim ne alaka? sonra saldırı yok diyorsun. hey allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya hooijdonk u almadık pascal ı beğendik fln diosun ya onun için dedim aman boşver ya..[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 cidden yaw, hooijdonk yerıne pascal'ı alan zıhnıyet.... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 harbi ya ayrıca sora pascal ı tekrar getiren zihniyet oluo bu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 alex temmuzda gelecekmiş :([signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bırak temmuzu gazetede yazıyor ilk 2 hafta yokmuş[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 2005-2006 sezonunda oynayacakmis blackchaos yanlisin var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 apex rahatsızmısın??? söyle fenerli medyana bana ne söylüyorsun.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar