sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kesin anlaşma sağlandı, ferguson teşekkür ederiz beckham'a hizmetleri için dedi http://www.ntvmsnbc.com/news/220714.asp e çüş artık alacakları 2 futbolcu var ondan sonra yenilmez oluyorlar vieira, walter samuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Figo yedekmi kalcak :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yaw Figo gibi adam varken Beckhamı da aldılar.Artık 3-5-2 oynatır da Figo-Beckham birlikte oynar heralde[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 figo assolist triplerine girmişti sanırım bi ara.. beckham gelirse giderim ben durmam iki dakka gibi bi laf duymuştum.. ne derece doğrudur bilemem. sonuçta real madridin transfer politikası "bizim takıma yarar sağlamayacak olsa bile rakiplerimizin önemli oyuncularını alalım" olduğu için (bi de para battığı için) kim oynayacak kim yedek kalacak kim gidecek pek sallamıyolar sanırım..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Artık Figo fenere gelir:lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gereksız bır transfer[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hem de gereksizin allahı ulan bu takım benim cmde asmısken kurdugum kadroyu bile gecti be yuh![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Saçmaladılar yani. Eh bulunsun bakalim o da :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Real şu kadroyu elinden çikarsa ispanyayi satin alir valla.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ispanya'yi degil de,Madrid'i kafadan alirlar :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Gs'yi alacagina 100M $ az verir BJK'yi alirlar..Merak etme sen.Ticari zekalari iyidir onlarin. Zaten Gs'ye gucleride yetmiyor.Iki kez yendik yeter onlara...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ben uyuyorum.Yarin yari$tiririz sidikleri.Iyi uykular dileyin bana...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yahu adamlar transferin b.kunu çıkardı izleyene zevk vermez bu takım aha yazıyorum şuraa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 alsınlar bişi olmaz o kadar general takımı batırır başkada bişi yapamazlar zati :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya ulan okadar manchester forması aldık yeni, şimdik git real forması al bu arada figo beckham'ı keser diyenler halt etmiş figo beckham'ın anca yedeği olur bea, 22 yaşında ingilterenin en iyi genci ödülünü almış adam, o günden beri hep aynı formda oynayan bir adam, real madrid'de 15 dakikada 2 gol atıp takımını kazandıran bir adam mı figo'nun yedeği olucakmış ? bok yesinler bea beckham ownz big joo ! *!real forması almaya gider..*[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 realın baskanı sapıtmıs olmalı butun saglam seylerı alıyor lem[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 beckham büyük bi oyuncu olabilir ama kesinlikle çok şişiriliyor. adam uzun topları gününde olduğu zaman tam anlamıyla kusursuz atıyo, ve de duran topları çok iyi kullanıyo diye dünyanın en önde gelen futbolcularından olması saçma geliyo bana. ama dediğim gibi çok şişiriyorlar herifi zidane veron figo ballack ortega aimar rivaldo bunların hepsi beckhamdan iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 orda bitane adam yok beckham'dan iyi mevkiileri farklı diye adama kötü diyemezsiniz, beckham kanat oyuncusu, orda yazdıklarından nerdeyse tamamı forvet ile ortasahanın arasında oynayan oyuncular beckham'ın sağ kanatta oynarken bu oyuncuların yaptıklarını yapmasını mı bekliyorsunuz ? beckham gibi 60 metreden milimetrik pas atabilen, her mesafeden %95 çerçeveyi tutturan tehlikeli free-kick çekebilen, fiziği ile birlikte mücadele edebilmenin yanı sıra teknikte olan başka bir sağ kanat var mı ? yok geçtim sağ kanadı, başka kaç tane futbolcu var ? birde bu adamın 6 senedir böyle olduğunu göz önüne alın şişirilmesi gereken adam bu adamdır[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 real verdiği parayı fazlasıyla çıkarır çıkarmasına da artık işin bok çıktı uefanın işe el koyması lazım 5 yıl sonra yürülüğe girecek deyip her takım en fazla 4 tane x milyon doların üstünde adam barındırabilir diyip kısıtlicaklar başka yolu yok iyice boku çıkıo işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hoca boku çıkıyor değilki, adamların finansal desteği var vede akıllılar herkesden önce aldılar batma riskini vede aldılar sıra ile yıldızları, batmadılar tam tersi gitgide daha fazla para kazanmaya başladır kumar oynayıp kazandı adamlar[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben man utd'ın çok maçını izledim ve beckham kesinlikle abartılıyor. bunu maçları 90 dakika izlemeyen birisi bilemez. çünkü özetlere baktığınızda beckham'ın inanılmaz paslarını ve frikiklerini görebiliyrosunuz. halbuki maç içinde bir o kadar da top kaybediyor hatta zaman zaman kendi takımına kontra atak yedirtiyor maçları 90 dakika izlemeyen birileri gelip lütfen beckham'ı savunmasın. ben zaten kötü demiyorum ama şişirildiği de %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Backham'ın enden bu kadar gundemde oldugunu herkes bılıyordur.Adamın asmıs bır yakısıklılıgı var ve yasam tarzı var. Futboldan cok adamın ozel hayatı konusuluyor.Adam gercekten ıyı bır futbolcu ama tabıkıde oyle fıgo,zidane da degıl.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Figo up! Beckham sux[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sabo ben manchester maçlarını 90 dakika izlerim vede orda yazdığın oyunculardan çok daha az top kaybettiriyor takımına yani adamı yok yakışıklılığıymış, yok özel hayatıymış bunlar bahane edilerek futboluna kötü denilmeye çalışıldı sittin kere ama adam ortada real gibi bir takıma, mevkiisi forvet olmadığı halde 15 dakikada 2 gol atabiliyorsa, zaten kalitesi ortadadır[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Tabii o gollerden frikik olmasının ve baraja çarpıp girmesinin de payı de var ayrıca Real gibi bi takım diosun Realin savunması guclu degil ki Mallorcadan bile 5 yediler..Adamlar savunmayı takmıyo nası olsa gol atarız die.Savunmada tek basrılı isim Hierro zaten[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar