Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ocean's Twelve filminin altyazısını bulamadım,bakmadığm site kalmadı :( 23,97 fps var ve tek cd,boyutu 650 mb divx ne denediysem olmadı acaba hızlı altyazıları nasıl yavaşlatıp deneyebilirim? edit:bi de şu altyazı olayını nasıl ayarlıyorsunuz ?torrent kullanıyorum ve sample maalesef yk veya çok fzla açıklayıcı bilgi de yk,altyazısını önceden deneme gbi bir şans da yk o yüzden çekince boşa çekmiş oluyorum,ingilizce anlıyorum ama yine sarmıyor.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 27 Haziran 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ben sahsen genelde film indirmeden once altyazsı var mı diye kontrol ediyorum. Buldugum altyazılarda kac cdlik ve hangi versiyona uygun olduguna gore indiriyorum filmi. Altyazı uyumsuzluklarını da Time adjuster denen bir program var onunla hallediyorum. Her derde deva tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 burdan.. bulabilirsin hatta buldun..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 süper teşekkür ederim,hemen çekicem altyazıları genelde oluyor çektiğim filmlerin ama altyazıya göre versiyon bulamıyorum o anda en iyi seed olanı seçiyorum yada boyutuna bakarak çekiyorum o yüzden problem oluyor.. ama umarım olur teşekkür ederim..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Loli-pop, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: burdan.. bulabilirsin hatta buldun.. biliyorum çoğu sağlam siteyi saol[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 çıkan sorun nedir tam olarak? zamanlama sorunuysa bazı oynatıcı programlar dahil programla editleyebiliyorsun kolay bir şekilde.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arcane de benims ayemde buldu bs player da o ozelligi :P ctrl ye basili tutup sag sol oklariyla subtitle lari kaydirabiliyosunuz, ki bi 3 dk lik deneme ynailma ile aninda super oturan alt yazilar oluyo :P[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar