biko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben 4 sene bi kızla çıktım ve ayrıldım,18 yasındayım yani butun lise hayatımda o vardı,şimdi ayrıyız,kızlar hakkında fazla bi tecrübem yok,sizce ne yapmalıyım[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hiçbişey otur sap sap benim gibi :([signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 önce ne istediğine karar ver bi.. tekrar başlamak mı istiyosun.. yok sa unutmak mı?[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yeni bi kiz arkdas edin eger tecrüben yok diorsan arkadaslarina söyle herhangi bir kizi ayarlasinlar sana (güzel çirkin farketmez) biraz tecrübe kazan daha sonra olaylara alisirsin zati :) yapcak bisi yok onu unut ayrildiysaniz.[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oonnuurr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bence en yakın zamanda kendini toplamaya çalış onu aklından atamayacağını biliyorum senin yaşadığını bende yaşadım fakat biliyosun bir tek o yok zor olsada aklından çıkarmaya bak sonra bak ne diycem yapılan araştırmalara göre dünyada her 1 erkeğe 3 kadın düşüyomuş başkalarına bak kızmı yok sana yaşında genç nede olsa tecrubesizliğe gelince herşeyin bi ilki vardır sen o ilki atlatmışsın tekrar dene başarabileceğine inan gerisi ip söküğü gibi gelir.... KENDİNE İYİ BAK :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Lol 4 sene bi kızla çıkılır mı... Baştan hata etmişin sen..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 insan sıkılır be.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Slat, 25 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Lol 4 sene bi kızla çıkılır mı... Baştan hata etmişin sen.. neden?[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 14-18 yaş en güzel dönemlerdir.. O dönemde bir kişiye takılıp kalmak bana saçma geliyor.. 4 sene aynı kız.. Hemde o yaşta.. Olur mu hiç ya...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hergün aynı yemek yenir mi olm git başka kızlar fln bul kendine..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 4 sene takıldıysan iyi kötü bir tecrüben olmuştur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Loli-pop, 25 Haziran 2005 22:43 tarihinde demiş ki: hergün aynı yemek yenir mi olm git başka kızlar fln bul kendine.. kızla, yemeği nasıl karşılaştırıosun anlamadım ya... senin nasıl 7-8 senelik arkadaşın olabiliosa, kız arkadaşın da olur.. sanki 14-18 yaş arasında düzenli bi sex hayatı vardı da sıkıldı böle aynı kızla sex yapmaktan...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 4 seneden sonra tecrübe kazanmak istiyorsan, kaybettiğin zamanı kazanmak için tekrar onunla çık..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya saçmalamayın nası bi insansınız siz ya 4 sene sıkılmadınmı falan diyorsunuz.Sen evlenince bu lafıda dersin.[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 salla gitsin kız mı yk,allah aşkına bin kere mi yazıcam şu kız hayatınızın bir parçası olsun,hayatınız değil!!![signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eninde sonunda bitecek işte, bi süre sonra biter zaten hala varsa birşeyler ve o 4 sene bile yetmediyse devam derim ama alışkanlıksa ve yeni sulara açılmaktan korkuyosan saçma bir korku duymaktasın ve artık bitmiştir. ikisinden biri ama kimse anasını karnından kazanova olarak çıkmadı bunu da bil:)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 biriyle 4 sene birlikte olursan o hayatın olur, parçası filan değil ehe gayet normal bir şey bu.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Gercekten de oyle olsa gerek. 4 sene uzun bir surec. Kafandan atamayacagin kadar saglam yerlesmis olacak. Biraz zor olur yani bir baskasi felam..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 eğer ayrılığınız onun suçuysa "bana nasıl yaptı lan bunu , nasıl bana böyle davranır lan" filan de , nefret et...gerçi burda 100 kişi şöyle yap böyle yap dese de sen kalbinin sesini dinleyeceksin o da başka...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gerçekten insanlardan duymak istediğin ne? yani mutlaka kafanda daha ağır basan bir alternatif vardır ve sen ona destekçi arıyorsundur... ne diyelim? 1.[i]ona geri dön [/i] mü? (ki bence bunu yapma) 2.[i]unut onu,sana başka kızmı yok,daha üni.ye gitceksin kimlerle tanışcaksın,liseden farklı olacak herşey[/i] mi? (sanki daha mantıklı)[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... [Bu mesaj Frigg tarafından 26 Haziran 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya tamam ben de sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum,yeni bi kız arkadasım var ama kıza ne aşıgım ne de kızı seviyorum o yüzden de kız ark. degilde normal bi ark. gibi takılıyorum,galiba biraz salagım:([signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sap kal? birinden hoşlandığında onunla çık.. Hayatta kızlardan başka şeyler de var ne de olsa..[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 biraz boş boş takıl kendini topla eski kız arkadaşını hala sevip sevmediğine karar ver.eğer sevmiyosan başka kızlar bul,seviyosan git bi şekilde onu yeniden elde etmenin yollarını ara[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sen bi rusla takıl :) geçer gider bomba gibi olursun hadi baim[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ara ver biraz kafa dinle.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar