BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben bh ve smuggleri masterlamayi dusnuyorum sizce enii temep nasil olur??[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Master Bh / Master Rifle / Novice smuggler Concussion shot buglı olduğu için en iyi root. Fakat şu an master rifle / master Combat Medic / 3010 bh en etkilisi gözüküyor.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 mpistoleer+msmuggler+bh4000 e ne dersin duyduguma gore bu template ile krayt sololayan bile varmis ne kadar dogru bilmem ama mantikli gözüküyor hayvan yada npc yada jediler rootdan hic cikamaz 2 tane babalar gibi rootun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Valla benim kastığım Master Rifle Master Combat Medic 4010 Bh arkadaşın dediği gibi. Combat Medic kendine Jedi gibi can basıyor daha ne :D Krayt Solo'yamaz belki ama PvP'de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim temp master rifle master smuggler master marksman 0030 carbineer Concussion shot böyle olduğu sürece kurbanım 40 sn orda dikilip kalıyor. Root bitmesine yakın bir snare sonra tekrar root ölene kadar devam.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Beyler benim temp.. Master BH-Master Carbineer-Combat Medic 4000 ve root a gerek duymuom çünkü bu temp im PvP de root eksikliği çekebilio ama combat medic gerçekten iyi can kurtario ozellikle necrosis yolunda arkanda 10 tane urnusori(bole bişi)varsa. Bi konuyada açıklık getirim Krayta root veya knock yapilamio yada biz beceremedik.(LEVEL 92 KRAYT idi)Biz gittik root ve knock bastik hemen ama bizim bi arkadas 50 metreden yattı...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) [Bu mesaj Bayrog tarafından 23 Haziran 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dedigim gibi bunu birinden duydum kesin bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 concussionun bugli olduğunu bilmiyorum forumlari arastirdim bulamadim.Link varsa verirmisin çünkü ben bug olmadiğini düşünüyorum.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 concussion tam olarak zehir gibin bir şey mi? combat medic yolunda olan biri için almaya değer mi?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hayır abi concussion kullandinmi adam hareket edemio.Eğer melee biri ile savaşıosan büyük kazanç ama ranged ise pek işe yaramıo.(Mesela bugün iki cybernetic taktım rifle ile range 80 metre oldu :D )CM kendine can basıo 4000 yapınca bile çünkü bir 700 sonra da 500 basion ve yeniden bir 700 ve 500 basmaya az zaman kalıo o aralıkta da ateş edion. Hele bide 1200 lük stim-D ve stimpack dolum zamanını kısaltan yiyecek/içecek varsa ...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Değer mi peki skill harcamaya? Respect bitti çünkü(bu arada bütün scout ex fazlasından kurtuldum sayesinde:P).[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Simdi cocussion shot tam anlamiyla çalişmiyormuş ama sizin söylediğiniz gibi değil.Concussion shot iki özelliği varmiş biri root öbürü daze(daze:kendini iyileştiremez,buff yapamaz ve saldiriya geçemez).Şimdi biz bu adami ikinci kere vurduğumuzda daze geçiyor ama root hala kaliyor.Şu anda daze çalişmiyor ama root işlevini yerine getiriyor.(kaynak:blixtev)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 puff rootda gidiyormuş ya da gidecekmiş.Bir anlaşmazlik oldu heralde lol'' All roots do not break on damage'' diye bir açiklama geldi aklimizi kariştirdi.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural [Bu mesaj Eamer tarafından 24 Haziran 2005 07:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bi sey soracam bosuna yeni topic acmıyım dedimde sey bu hedeflerin kasyhkte olup olmadıgını robot gondermeden anlamanın bi yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Var... Tell at...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar